- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.101
Üzülme canim. Acaba iki gün var diye de çıkmamış olabilir mi? Kesin çıkar miydi bu konularda bilgim yok ama.Eveet kızlar dayanamayıp yaptım ve sonuç kocaman bir negatif olsa çıkardı yumurtlamadan 12 gün bugün hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu ay da olmadı
Valla bu saatten sonra çıkarsa bilmiyorum ama sanmıyorum hayırlısı diyelim.Üzülme canim. Acaba iki gün var diye de çıkmamış olabilir mi? Kesin çıkar miydi bu konularda bilgim yok ama.
Regl geçsin yeni bir ay başlıyor senin için.
Adı neydi canımCanım yani Şubat Mart Nisan düzenli ilişki yaşamasak da denedik ama olmadı. Fakat bu ay bu jeli 2 gün kullandım hem sperm kalitesini hareketini falan da arttırdığı yazıyor etkisi olmuştur diye inanıyorum
Ben 3 gündür bi türlü kendime gelemedim sürekli uyku halim var bi de dün regli gibi agrım oldu ama sonra geçti bu gün göğüs ağrısı dışında hic bişeyim yok bide bulantim var ama normalde midem çok hassastır bilemedim yani kuzum benim 5 yaşında bi kızım var onda hic bilmedim hamile oldugumu yani omrumde ilk defa test yapmıştım ve direk kıpkırmızı çıkmıştı hcg de 285 cikmisti ama bunda inan hiç bilmiyorum inşallah hamileyimdir 1 yıldır düşünüyoruz ama nasip olamdi bi turluBenimde aynı canim. Ben yapmak istemiyorum çünkü heveslenmek istemiyorum. Çarşamba geceye kadar bekliyeceğim sanirim olmazsam en erken perşembe yaparim. Sende de belirti var mi peki? Regl ve hamilelik belirtileri aynı midir?
Ben regl öncesi halsiz olurum dün elim kolum kalkmıyordu. Pek agrım yok ama halsizlik çok vardi. Bugün iyiyim gerci:)
18. Günde bu kadar bariz bi ikinci çizgi çıkacağını hiç sanmıyorum , çok yüksek ihtimalle gebelik.Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 18.günüm bu da şimdi yaptığım testdoktor kan ver kaset testte erken olduğu için çıkmaz demişti iğne etkisi değildir artık değil mi ? Allahım nolur doğru olsun
Erken gebelikte ikinci silik çizgi çıktı kan verdim bakalımBugüne netlesir herhalde senin canim. Hayırlısı olsun
Gynoseed canımAdı neydi canım
Harika bir haber. Kan sonucunu bize de yaz. Insallah bebeğin seninledir☺Erken gebelikte ikinci silik çizgi çıktı kan verdim bakalım
Geldi mı kırmızılarGüzel haber olsaydi yazacaktim da kirmizilar pesimizi birakmiyor
Anladım canim insallah hamilesindir☺ benimde ilk olacak insallah olursa. Daha iki ay oldu isteyeli. 1 yıldır düşünüyorsan heyecanını anlıyorum hemen görmek istiyorsun. Yumurtlamandan eminsen üzerinden 12 14 gün geçtiyse belki yapabilirsin ama ben yumurtlama günlerimi hic anlamıyorum, takvimlere de güvenmiyorum. Bekliycem bu yüzden.Ben 3 gündür bi türlü kendime gelemedim sürekli uyku halim var bi de dün regli gibi agrım oldu ama sonra geçti bu gün göğüs ağrısı dışında hic bişeyim yok bide bulantim var ama normalde midem çok hassastır bilemedim yani kuzum benim 5 yaşında bi kızım var onda hic bilmedim hamile oldugumu yani omrumde ilk defa test yapmıştım ve direk kıpkırmızı çıkmıştı hcg de 285 cikmisti ama bunda inan hiç bilmiyorum inşallah hamileyimdir 1 yıldır düşünüyoruz ama nasip olamdi bi turlu
Gecikme yaşar misin canim normalde ? Hayırlısı olsun.Merhaba kizlar bat 2 gun gecikti test yaptim tekrardan negatif bu ayda olmadiChilddevelopment ben elendim
Yalnız olmadığımı görmek ne güzel. Çatlatma iğnesi yapılalı bir hafta oluyor ne olur ne olmaz diyerek her güne bir “ekşın” sıkıştırmaktan yıldım yemin ederimKuzum zaten ekşın yapmaktan belimiz agridi banyo yapmaktan saclarim kuruduhic salmiyoruz kendimizi salamıyoruz israrla azimle ekşınlı günler. Bende son zamanlarda bi bıkkınlık geliyor ama mecbur yine salamiyorm kendimi ya tutarsa diyip bi sevemedim şu spor işlerini helal sana.
benim 28 günlük döngüde uygulamalar hep 14. günü gösterir ve o şeffaf akıntıyla orantılı olurdu.Evet ya yüklenmedi anlamadım. Bir kadın sormuş;
30 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günleri ne günlere denk gelmektedir diye.
Cevap şöyle; Adeti ortadan iyi (iki demek istemiş herhalde) bölün. Adet başlangıcından itibaren 15. gün hangi günse öncesinden 4 alternatif günler belirleyin. Yani örneğin 11. gün 13 ve 14. gün ve son olarak 16. gün. 11. Güne erkek cinsel perhiz 3-5 gün arasında girmeli
Eğer yasak değilse adını da vereyim embriyoloğun kızlar? Reklama falan girmiyosa tam olarak bilemiyorum burdaki kuralları
Hayir normalde saati bile sasmazdiGecikme yaşar misin canim normalde ? Hayırlısı olsun.
Ayy kuzum kan verkızlar sonunda foto atabildim dün iki tane normal kaset testte ikinci çizgi silik olunca bugün sabah erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgindi sizce de var mı birşeyler umutlanmalı mıyım
Ben de konforuma, özellikle uykuma çok düşkünüm ama seviyorum da kampı. Sadece bebek olsa.. 2 yıldır zehir oldu hayat bana, nelerle mücadele ettim. Artık hakettik bu rahatlığı, keyfi.. oraya taşınınca modun da değişir, çok iyi gelir. Hadi hayırlısıDoğudan sonra bana cennet gibi gelecek ya zaten deniz deniz diye ölüyorum
Süper vallahi bayılırım çok da yapmak isterim ama benim kocam hiç sevmez konfor önemli onun içinÇok kız aman tutan mı var seni sana ne iyi geliyorsa onu yap kuzu bebe bebe diye kendimize hayatı zindan ettik aylarca
Balıkesirde nereye taşınıyorsunuz merkez mi?Ay çok iyi ya şu sınav geçsin bende başlıycam diyet spora. Artık Balıkesire yerleşiyoruz yürüyüş yapmama da karışmaz eşim. Doğuda sıkıntı diye evde hapis gibi yaşıyorum.
Gerçekten enerjin çok güzel geldi kuzum bana ya maşallah Allah bozmasın. İnşallah sağlıklı yaşam bebişi de beraberinde getirir. Hiç düşünme bebek falan gelecek olan dediğin gibi her türlü gelir.
Bende aşılama olursa bu sefer hiç takmam diye düşünüyorum ya bebek işini kafamdan atıp sınava odaklanmam lazım yoksa 2 sene daha bekleyip tekrar sınav stresi çekemem
Umarım olmuşturE olmuş işte daha ne olsun