- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.961
Kuzum simdi kendime kahve yapip oturcam
Ben senelerdir onu kullaniyorum cok memnunum ama yumurtlama herzaman ayni günlerde olmuyor P.C diye geciyor pembe uzerinde beyaz cicek varbitliKedi abla senin takviminin adı ney ona göre yumurtlama tahminleri doğru cikiyo mu ya
Yok canım yapmadim:) iki aydır istiyorum henüz doktora da gitmedim hic.Gebelik testi yaptın mı hiç
Emin ol o kadar uzun yol olsa bende uçak tercih ederdim araçlada dayanabildigim mesafe kendimde sürsem en fazla 4 saatBodur piliçler olarak bizbende de 2 yıldır uçak fobisi oluştu geçen yaz gelirken hayatımda ilk defa panik atak geçirdim hatta
Şimdiden kendimi ayarlıyorum gayet güzel geçecek diye..
Çok uzağız be memleketlere sinir bozucu
Yaa teşekkür ederim abla bakiyim bulabilicek miyimBen senelerdir onu kullaniyorum cok memnunum ama yumurtlama herzaman ayni günlerde olmuyor P.C diye geciyor pembe uzerinde beyaz cicek var
Amin canım insallah hepimizinki:) ya ne güzel siz anlıyorsunuz ben yumurtlamayi hic anlamıyorum.İnşallah bebeğin seninledir kuzum❤Bende yumurtlama geçince bir başlıyo adete kadar utanmasam hergün test yaparım
Rica ederim canimYaa teşekkür ederim abla bakiyim bulabilicek miyim
Testin varsa yap sabah ilk idrarlaYok canım yapmadim:) iki aydır istiyorum henüz doktora da gitmedim hic.
Gecen ay gecikme yaşamadım günü gününe regl olmustum. Bu ayda iste ikinci ay :)
Flo kullan canım. Bu başka bi uygulama benim adetler çok şaşınca bu da şaştı ben yumurtlamayı falan kendim yazdımbitliKedi abla senin takviminin adı ney ona göre yumurtlama tahminleri doğru cikiyo mu ya
Henüz gecikme yaşamadım canim. Bat'a 3 gün var.Testin varsa yap sabah ilk idrarla
Bende bu uygulamayı kullanıyorum baya senelerceBen senelerdir onu kullaniyorum cok memnunum ama yumurtlama herzaman ayni günlerde olmuyor P.C diye geciyor pembe uzerinde beyaz cicek var
Amannn her plan yalan oldu bizim için de bu sene. Aşağılara inme vaktin gelmiş ya da Ege tarafınaEmin ol o kadar uzun yol olsa bende uçak tercih ederdim araçlada dayanabildigim mesafe kendimde sürsem en fazla 4 saatBen tatile bile gitmek istemiyorum Alanya Antalya bodrum Muğla falan hep bize 8 saat kadar uzakta ama boğuluyorum sanki oralara giderken 2 senedir armutlu ya gidiyoruz Yalova ya amann skldik artik ordanda bu sene tatil planim hic yok
Ben zaten Deniz seven biri degilim kuzu yaAmannn her plan yalan oldu bizim için de bu sene. Aşağılara inme vaktin gelmiş ya da Ege tarafına
Ay kesinlikle Karadeniz turu içimde yaradır yani öyle diyim gidin serin serin gezin ozaman. Ya da dur nereye gidiyorsunuz hamile hamile çekilmez o yolBen zaten Deniz seven biri degilim kuzu yabi ara kaçamak karadeniz turu yapsak eşim ve cocuklarla yeter. Havuzlu site de oturuyor bizimkiler cocuklar cok istediklerinde giriyo akcakoca yakin bize yarim saat sonra deniz.. bu sene tatil anlayışım serin yüksek tepeler
Benimde yarından sonra 3 gün kalıyor bir yandan yapmak istiyorum bir yandan yapmak istemiyorum testiHenüz gecikme yaşamadım canim. Bat'a 3 gün var.
Daha hic test bile almadim:)
Sen ne durumdasın?
He tamam abla onuda yükliyim teşekkür ederimFlo kullan canım. Bu başka bi uygulama benim adetler çok şaşınca bu da şaştı ben yumurtlamayı falan kendim yazdım
İşte budurKız ben kpss kitapları arasında boğuluyorumşimdi 6. Saatin sonuna geldim 10 dk ara verip 1 saat daha çalışıp günü kapatıcam inşallah. Bat beklerken çalışamıyorum ya motivasyonum kaçıyor. Reglken aklım başıma geliyor sınava kalmış 3 ay zaten bir ay taşınma ile geçecek vay benim başıma gelenler bu arada reglin 2ç günündeyim ben salı günü randevum var hem üniversite hastanesinde hemde özeldeki doktoruma. Üniversite hastanesinde aşılama yapmada sıkıntı çıkmazsa kendi doktoruma gitmiycem. İnşallah sıkıntı çıkmaz yaaa. Sen napıyosun nasıl gidiyor hayat❤
Ohh iyi en heyecanlı zamanlar geliyor yaniKuzum simdi kendime kahve yapip oturcamsen napiyosn nasilsin ben calismalara devam ekşın 9. Döngü günüm bugun vitaminlerimide iciyorum klomende 5 gun kullandim günde 1 biraktim haftaya giderim kontrole
Kız sorunda orda anlamıyorumAmin canım insallah hepimizinki:) ya ne güzel siz anlıyorsunuz ben yumurtlamayi hic anlamıyorum.
Benim koca yalnız değilmişBenimkide dün ovulasyon testini görmüş kaset test almistim diyoki hatun bunda iki kirmizi cizgi cikmis bakdedim o ovulasyon testi oyle cikmasi normal