- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.921
Ayy hiç binmedim abla binmeyi kalbim kaldırmaz zatenKızlarcım ya hamileliğin başında uçuşla ilgili bilginiz var mı? Kızımda 8 aylıkken uçmuştum ama bunu bilmiyorum
Bende googleden giriyorum ya uygulaması da var mıKuzum burda google ile girince şu kenar kısımda en altta uygulamayı indir yazıyo olması gerekiyo
Play store da yok kuzum google dan girip üç çizgi var ya solda onu tıkla en altta uygulamayı indir yazıyo oraya basınca yükleniyoBende googleden giriyorum ya uygulaması da var mı
Aaa buldum dur indiriyimPlay store da yok kuzum google dan girip üç çizgi var ya solda onu tıkla en altta uygulamayı indir yazıyo oraya basınca yükleniyo
Valla artık ben de istemiyorum son yaşadıklarımdan sonra fakat el mahkum işteAyy hiç binmedim abla binmeyi kalbim kaldırmaz zatenyükseklik korkum var benim sürünerek bile giderim ama uçakla asla doktora sormak lazım abla sormadan binme sakın nolur bolmaz
Heh tamam kuzum bende çok aradım uygulamayı bulamadım play store da sonra tesadüf gördüm bu kısmı böyle daha kolayAaa buldum dur indiriyim
Yok be yaaa daha aşağılara daha sıcaklaraİcimden bir ses trabzona ucacaksin dedi ama
Sağlıcakla git gel o zaman ablacım bende de panik atak var kendini şimdiden sakinleştir ama daha önce de binmişsin bişey olmaz Allahın izniyle yine de doktora bi sor tabiValla artık ben de istemiyorum son yaşadıklarımdan sonra fakat el mahkum işte
Çok bindim de güzelim bu 2 yıldır farklı işliyor süreç.Sağlıcakla git gel o zaman ablacım bende de panik atak var kendini şimdiden sakinleştir ama daha önce de binmişsin bişey olmaz Allahın izniyle yine de doktora bi sor tabi
Normaldir abla insanlık hali korkabilirsinde kendine çok yüklenmeÇok bindim de güzelim bu 2 yıldır farklı işliyor süreç.
Önceki sene uçak sadece türbülansa girdi millet gayet sakin ben uçakta Allahu Ekber diye bağırıyordummillet güldü bana yaaaa
Hayır kendimi bildim bileli uçtum ama 2 yıldır ne alaka bu saçmalık çözemedim vallahi. Amin canım duan kabul olsun inşallah
Hadi ya normalde sorun çıkmaması lazımUygulama indirdim yine foto. Yükleyemedim sabah testi tekrarlayacam bakalım
Gebelik testi yaptın mı canimKızlar iğne günü ile 18 .gün karnım ağrıyor arada kasık ağrısı var neden acaba
12.sinde yapmıştım kanda 1.20 cikmistiGebelik testi yaptın mı canim
Testin varsa yapsana canım 7 gün olmuş geç döllenme olabilir12.sinde yapmıştım kanda 1.20 cikmisti
Kanda çıkmadı ama şimdi çıkar mı ki testteTestin varsa yapsana canım 7 gün olmuş geç döllenme olabilir
Adetime 6gun var normalde düzensiz ama doktor bebek olmazsa adet olursun demiştiTestin varsa yapsana canım 7 gün olmuş geç döllenme olabilir
Ben 2.50 beta olmustu negatifti 2 gün gecikince 13 lerdeydi ama kimyasal gebelik geçirdim o yüzden neden olmasın beta 2 günde bir yükselir.Kanda çıkmadı ama şimdi çıkar mı ki testte