Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kızlar bu sitede hatta sanırım bu topikte çamaşır suyu ile gebelik testi gibi bir okumuştum merak bu ya aklıma gelmişken yapayım dedim. Ama hangisi pozitif hangisi negatif orayı unutmuşum. İdrarın üzerine çamaşır suyunu söktüm ve köpürme oldu bunun anlamı neydi ?

Flo kullan canım. Bu başka bi uygulama benim adetler çok şaşınca bu da şaştı ben yumurtlamayı falan kendim yazdım
İndirdim abla normal kullandığım takvimde 2 haziran yumurtlama gösteriyodu bunda 1 haziran gösteriyo bizimde 1 haziran önce ve sonraki gün de ekşın olmuş sanırım yine tutturamadık

Onu ben yapmıştım ama çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ki ya nette bulmuştum bende

Kuzum niyetim kesinlikle umutsuz konuşmak değil ama doktor iğne etkisi ne zaman geçer dedi? Bildiğim kadarı ile iğne etkisi 14 gün sürebiliyor. En doğru sonuç için 2 gün sonra testi tekrarla bence. Şuan kan testi de seni yanıltabilir çünkü

Evet öyle zaten ama ne biliyim ovulasyon kullanmıyorum bilerek yoksa kafayı yerim vallahi takmaktan oldu mu olcak mı diye hoş böyle de yiyorum ama öyle daha çok yerim
Bnce hiç takip yapma benm adetim ne kadar duzensizdi ama oldu yani rabbim verecek olursa veriyor kuzum sadece ben hep geçen ay adete göre gelecek ay bat diyordum yani salla akışına birak verecek olna rabbim Allah herkese nasip etsn

Biraz bakındım netten de sıkıntı yok diyorlar kabin içi basınç ayarlanıyormuymuş öyle bir şeyler. Cuma gideceğim sorarım bakalım
Kuzum ben kimyasal gebelik yada düşük geçirdiğim ay (hangisi olduğu anlasilmadi) yurt dışına gitmiştim eşimle. Giderken hamile olduğum net değildi. Sonrasında bana uçuş etkilemiş olabilir dediler. Doktoruna mutlaka danış

Ay çok iyi ya şu sınav geçsin bende başlıycam diyet spora. Artık Balıkesire yerleşiyoruz yürüyüş yapmama da karışmaz eşim. Doğuda sıkıntı diye evde hapis gibi yaşıyorum.
Gerçekten enerjin çok güzel geldi kuzum bana ya maşallah Allah bozmasın. İnşallah sağlıklı yaşam bebişi de beraberinde getirir. Hiç düşünme bebek falan gelecek olan dediğin gibi her türlü gelir.

Bende aşılama olursa bu sefer hiç takmam diye düşünüyorum ya bebek işini kafamdan atıp sınava odaklanmam lazım yoksa 2 sene daha bekleyip tekrar sınav stresi çekemem

Embriyolog İdil Bozkurt’un sayfasında doğurganlık penceresi paylaşımında ovülasyondan 2 gün önce hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman dilimi olduğu yazıyor. Hiç stres yapmayın Allah gönlünüze göre versin

Bnce hiç takip yapma benm adetim ne kadar duzensizdi ama oldu yani rabbim verecek olursa veriyor kuzum sadece ben hep geçen ay adete göre gelecek ay bat diyordum yani salla akışına birak verecek olna rabbim Allah herkese nasip etsn
Yaa öyle zaten kuzum biliyorum hayırlısı bakalım varsa nasipte olucak zaten yoksa da yapicak bişey yok sen nasılsın bebiş nasıl?

Ayy insallah oyledir ya sagolun icimi rahatlattiniz esim gec de olsa gelebildi bu aksami da degerlendirdik cok sukur insallah hayirlisiyla tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…