- 18 Mayıs 2022
- 385
- 237
- 24
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.981
Yavrum bende cuma günü kontrolden sonra adet oldumBurdayım baby.. Siz beni bıraktınız burda temmuz topiğine gidiyorsunuz takip ediyorum hepiniiiiiziiii..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum bende cuma günü kontrolden sonra adet oldumBurdayım baby.. Siz beni bıraktınız burda temmuz topiğine gidiyorsunuz takip ediyorum hepiniiiiiziiii..
Kuzum zaten ekşın yapmaktan belimiz agridi banyo yapmaktan saclarim kurudu hic salmiyoruz kendimizi salamıyoruz israrla azimle ekşınlı günler. Bende son zamanlarda bi bıkkınlık geliyor ama mecbur yine salamiyorm kendimi ya tutarsa diyip bi sevemedim şu spor işlerini helal sana.İşte budur çocuk da yaparım kariyer de.. iyi yapıyorsun hem oturup bebek konusuna odaklanarak bunalıma sokmazsın kendini inşallah sorun çıkmaz tatlım yaa bizi de haberdar et. Ben aşılamayı çok sevdim valla çok heyecanlı ben biraz saldım bebek olayını, diyet ve spora başladık eşimle. Valla heryerim ağrıyor hiç aman şu hareketi de yapmiyim zorlamiyim demiyorum. O bana gelecekse halter de kaldıran gelir, gemlemeyecekse amuda da kalksam gelmez
Ohh iyi en heyecanlı zamanlar geliyor yani inşallah yumurtalar gelişmiş bekliyordur. Düzenli ilişkiyi ihmal etmeyin, yumurtlama geçti deyip salmayın. Sıkı çalışın biz düzenli ilişkiye devam ediyoruz ama ben bu ay hiçbişeye dikkat etmiyorum kendimi dinlemiyorum. Gün hesabı yapmıyorum. Olmazsa da regl olduğumda yine doktora gidicem, çok iyi bi doktor buldum. 2 aydır doğal yolla deniyoruz zaten. O zamanki psikolojime bağlı
Kız bizimki bide sevindirik olmuş sevinçle söylüyor bide adetim biteli 4/5 gün oldu heeBenim koca yalnız değilmiş
Kuzum bence beklemelisin adetin 3gun geciksin öyle yapBenimde yarından sonra 3 gün kalıyor bir yandan yapmak istiyorum bir yandan yapmak istemiyorum testi çok kararsızımmmm
Kız adet oldunmuuuNeden ole konustuki yumurtaların oldumu kaç mm e 2 verdnmi döngünğn kaçıncı günü kuzum
Hello kuzum.. bizde herşey yolunda, bir tek o iş yolunda değil takvime göre yarın öbür gün yumurtlama var, ama başka bir şekilde ne takip yapıyorum ne de değerlendiriyorum
Tavkime cok güvenemiyorum ben. Değişiyormuş çünkü kişinin vücuduna göre. Adetten hemen sonra yumurtlayan bile oluyormus.Kız sorunda orda anlamıyorum takvimden takip ediyorum
Ben gecikme olmadan yapmam canim. Boşa umutlanmak istemiyorum ama sen içinden gelenii yap :)Benimde yarından sonra 3 gün kalıyor bir yandan yapmak istiyorum bir yandan yapmak istemiyorum testi çok kararsızımmmm
Ben 6 ay hiç yumurtlama yaşamadım kuzum al bu ay çatlatma iğnesi oldum ona rağmen geç çatlamış adetim 1 hafta gecikti meğersem geç çatlamış ondan geçmişTavkime cok güvenemiyorum ben. Değişiyormuş çünkü kişinin vücuduna göre. Adetten hemen sonra yumurtlayan bile oluyormus.
İnşallah dayanmaya çalışıyorumKuzum bence beklemelisin adetin 3gun geciksin öyle yap
Samsun Trabzon Rize aklimizda ama hamile olursam yakinyerler olur bati karadeniz gibi amasra safranbolu vs gibi.. hamile kalirsam cok zor büyük karadeniz turu. Eylül gibide esimin arkadaşlarıyla doğu turu diye konuşmuştuk mardin urfa gibi bakalim hangileri nasip olcak bebiş belirler mide bulantısı kusmayla evde olabilirimdeAy kesinlikle Karadeniz turu içimde yaradır yani öyle diyim gidin serin serin gezin ozaman. Ya da dur nereye gidiyorsunuz hamile hamile çekilmez o yol
Normal zamanlarında da degerlendir kuzum. 2, 3 günde bir olmali doğrusu buymuşHello kuzum.. bizde herşey yolunda, bir tek o iş yolunda değil takvime göre yarın öbür gün yumurtlama var, ama başka bir şekilde ne takip yapıyorum ne de değerlendiriyorum
Yolum yol değil ama manzarası güzel
Senin işlem tamamlandı mı?
Insallah gönlüne göre olsun kuzum bu ay. Bebeğin sana nasip olsun.Ben 6 ay hiç yumurtlama yaşamadım kuzum al bu ay çatlatma iğnesi oldum ona rağmen geç çatlamış adetim 1 hafta gecikti meğersem geç çatlamış ondan geçmiş
Son cümlene amin diğerleri de nasip olursa gidersiniz işteSamsun Trabzon Rize aklimizda ama hamile olursam yakinyerler olur bati karadeniz gibi amasra safranbolu vs gibi.. hamile kalirsam cok zor büyük karadeniz turu. Eylül gibide esimin arkadaşlarıyla doğu turu diye konuşmuştuk mardin urfa gibi bakalim hangileri nasip olcak bebiş belirler mide bulantısı kusmayla evde olabilirimde
Yok canım biz geçen ay tüp bebek denedik.. sonra da regl beklemesi hormon dengesizliği falan, bi de moraller yerlerde yani koridorda karşılaşınca yönümüzü değiştiriyoruz o derece normalimiz hiç böyle değilNormal zamanlarında da degerlendir kuzum. 2, 3 günde bir olmali doğrusu buymuş
Insallah gönlüne göre olsun kuzum bu ay. Bebeğin sana nasip olsun.
Kesinlikle vücuda göre çok değişiyor.
Beklemek cidden çok heyecanli:) aramiz da bir gün var sanırım beraber bekleyelim buralarda :)İnşallah dayanmaya çalışıyorum
O zaman başka elbette kuzum. Hadi toparlayın kendinizi. Moral bozmak yok☺Yok canım biz geçen ay tüp bebek denedik.. sonra da regl beklemesi hormon dengesizliği falan, bi de moraller yerlerde yani koridorda karşılaşınca yönümüzü değiştiriyoruz o derece normalimiz hiç böyle değil
Tamam inşallah beni frenle yapasim gelirse positif olsun artık ya sağlıklı bir gebelik geçirelim hepimizBeklemek cidden çok heyecanli:) aramiz da bir gün var sanırım beraber bekleyelim buralarda :)
onların da dengesi şaştı benimki 3 gün saklamış benden sürprizim bozulmasın diye düşünebiliyor musun taş olsa çatlar 3 günKız bizimki bide sevindirik olmuş sevinçle söylüyor bide adetim biteli 4/5 gün oldu hee
Evet öyle zaten ama ne biliyim ovulasyon kullanmıyorum bilerek yoksa kafayı yerim vallahi takmaktan oldu mu olcak mı diye hoş böyle de yiyorum ama öyle daha çok yerimTavkime cok güvenemiyorum ben. Değişiyormuş çünkü kişinin vücuduna göre. Adetten hemen sonra yumurtlayan bile oluyormus.
Ayyy inşallah abla umarım ❤ ben yarın yine yapcam galiba test alabilirsemTamam inşallah beni frenle yapasim gelirse positif olsun artık ya sağlıklı bir gebelik geçirelim hepimiz