Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneyi erken mi yaptın 18 gün geçti diye yazmışsın yani erken mi yumurtlama oldu? Ben pek bilmiyorum iğneyi yapmadım hiç. Regl gecikir mi onu da bilmiyorm
Şöyle anlatayım 20 Mayıs adetin üçüncü günü gittim klomene başladım 26 Mayıs da iğneyi vurdum yani adetin 9.gunu iğneyi vurdum

İğne yapmış miydin
Şöyle anlatayım 20 Mayıs adetin üçüncü günü gittim klomene başladım 26 Mayıs da iğneyi vurdum yani adetin 9.gunu iğneyi vurdum
Merhaba ben de 6 Haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor sol yumurtalıkta yumurtam olduğunu söylemişti. Ama bugün iğnenin 7. Günü hala beyaz akıntı ve ilişki sırasında sol kasığımda ağrı oluyor. Siz de böyle bir belirti yaşadınız mı?

Kızlar bat'a 3 gün kaldı. Sizde yaklaştığında bir heyecana kapılıyor musunuz?:) cok umutlanmakta istemiyorum ama yaklaştı mi zaman daha da geçmez gibi oluyor.
İnşallah bebeğin seninledir kuzum 🤲🏻❤Bende yumurtlama geçince bir başlıyo adete kadar utanmasam hergün test yaparım 😅😅

Kız ben kpss kitapları arasında boğuluyorum😢 şimdi 6. Saatin sonuna geldim 10 dk ara verip 1 saat daha çalışıp günü kapatıcam inşallah. Bat beklerken çalışamıyorum ya motivasyonum kaçıyor. Reglken aklım başıma geliyor sınava kalmış 3 ay zaten bir ay taşınma ile geçecek vay benim başıma gelenler 🤣🤣 bu arada reglin 2ç günündeyim ben salı günü randevum var hem üniversite hastanesinde hemde özeldeki doktoruma. Üniversite hastanesinde aşılama yapmada sıkıntı çıkmazsa kendi doktoruma gitmiycem. İnşallah sıkıntı çıkmaz yaaa. Sen napıyosun nasıl gidiyor hayat❤🌿

X