- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.941
İğneyi erken mi yaptın 18 gün geçti diye yazmışsın yani erken mi yumurtlama oldu? Ben pek bilmiyorum iğneyi yapmadım hiç. Regl gecikir mi onu da bilmiyormAdetime 6gun var normalde düzensiz ama doktor bebek olmazsa adet olursun demişti
Kaçıncı gün 2.50 den 13 e yükseldiBen 2.50 beta olmustu negatifti 2 gün gecikince 13 lerdeydi ama kimyasal gebelik geçirdim o yüzden neden olmasın beta 2 günde bir yükselir.
2 gün araylaKaçıncı gün 2.50 den 13 e yükseldi
Şöyle anlatayım 20 Mayıs adetin üçüncü günü gittim klomene başladım 26 Mayıs da iğneyi vurdum yani adetin 9.gunu iğneyi vurdumİğneyi erken mi yaptın 18 gün geçti diye yazmışsın yani erken mi yumurtlama oldu? Ben pek bilmiyorum iğneyi yapmadım hiç. Regl gecikir mi onu da bilmiyorm
İğne yapmış miydin2 gün arayla
Yok canım yapmadım. Elinde gebelik testi varsa yap canım yoksada regl gününde kan ver istersenİğne yapmış miydin
Mrb sizin sonucunuz ne oldu acaba beta pozitife döndü mu sonra bende sizinle ayni durumdayimİdrar da da çıkar bence
Bende regli beklicem tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumYok canım yapmadım. Elinde gebelik testi varsa yap canım yoksada regl gününde kan ver istersen
Merhaba yazdıklarına denk geldim eğer çatlatma iğnesi vurulduğun günün üstüne 15 gün koy o gün senin adet günün. İğne olunca eski adet düzenimiz olmuyorBende regli beklicem tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İğne yapmış miydin
Merhaba ben de 6 Haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor sol yumurtalıkta yumurtam olduğunu söylemişti. Ama bugün iğnenin 7. Günü hala beyaz akıntı ve ilişki sırasında sol kasığımda ağrı oluyor. Siz de böyle bir belirti yaşadınız mı?Şöyle anlatayım 20 Mayıs adetin üçüncü günü gittim klomene başladım 26 Mayıs da iğneyi vurdum yani adetin 9.gunu iğneyi vurdum
Yok malesef çoktan adet oldum bitti bileMrb sizin sonucunuz ne oldu acaba beta pozitife döndü mu sonra bende sizinle ayni durumdayim
İnşallah bebeğin seninledir kuzumKızlar bat'a 3 gün kaldı. Sizde yaklaştığında bir heyecana kapılıyor musunuz?:) cok umutlanmakta istemiyorum ama yaklaştı mi zaman daha da geçmez gibi oluyor.
Gebelik testi yaptın mı hiçKızlar bat'a 3 gün kaldı. Sizde yaklaştığında bir heyecana kapılıyor musunuz?:) cok umutlanmakta istemiyorum ama yaklaştı mi zaman daha da geçmez gibi oluyor.
Bu aralar cook yogunum kuzu ya hic giremiyorum buralaraChilddevelopment kuzum nerdesin iyi misin kaç gündür sesin çıkmıyo herşey yolunda mi
Kız ben kpss kitapları arasında boğuluyorum
Kolay gelsin kuzum merak ettim ya hiç yazmayınca ❤Bu aralar cook yogunum kuzu ya hic giremiyorum buralara