Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz bakındım netten de sıkıntı yok diyorlar kabin içi basınç ayarlanıyormuymuş öyle bir şeyler. Cuma gideceğim sorarım bakalım
Doktora sor endişe etmezsin en azından kısa mesafeli bir yere gideceksen birşey olmaz herhalde ama uzun uçak yolculuğuysa sorun olur gibi daha çok yeni ilk 3 ay riskli derler..

Doktora sor endişe etmezsin en azından kısa mesafeli bir yere gideceksen birşey olmaz herhalde ama uzun uçak yolculuğuysa sorun olur gibi daha çok yeni ilk 3 ay riskli derler..
Arabayla gitsek ancak dinlenmeli gidebiliriz yol çok uzun çocukla ancak 17-18 saat sürer 1 saat 20 dakika sürüyor uçuş süresi

Kızlarcım ya hamileliğin başında uçuşla ilgili bilginiz var mı? Kızımda 8 aylıkken uçmuştum ama bunu bilmiyorum
Ben ogluma hamile olduğumu bilmeden ucmustum. 2 gun sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim birşey olmaz gorevlilere hamile olduğunu söylersin belki x-ray cihazından gecirmezler

Kuzum hic uçağa binmedim bi fikrim de yok ben biraz karacıyım bende dogumun son aylarinda araba cok zor kullaniyordm malum boy kısa olunca
Bodur piliçler olarak biz bende de 2 yıldır uçak fobisi oluştu geçen yaz gelirken hayatımda ilk defa panik atak geçirdim hatta
Şimdiden kendimi ayarlıyorum gayet güzel geçecek diye..
Çok uzağız be memleketlere sinir bozucu

Ben ogluma hamile olduğumu bilmeden ucmustum. 2 gun sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim birşey olmaz gorevlilere hamile olduğunu söylersin belki x-ray cihazından gecirmezler
Evet kuzum araştırdım şimdi bir çok kişi de seyahat etmiş defalarca bir sorun yaşamamış uçak içi basınç ayarlanıyormuş artık. Biri demiş millet doğurmak için okyanus ötesi uçuyor diye çok haklı
Nasipse ben de senin gibi uçacağım 4+6 falan olacak sanırım

Aynen Allahin izniyle birseycik olmaz keyfini çıkar

İcimden bir ses trabzona ucacaksin dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…