Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarcım ya hamileliğin başında uçuşla ilgili bilginiz var mı? Kızımda 8 aylıkken uçmuştum ama bunu bilmiyorum
Ayy hiç binmedim abla binmeyi kalbim kaldırmaz zaten😅😅 yükseklik korkum var benim sürünerek bile giderim ama uçakla asla 😂😂 doktora sormak lazım abla sormadan binme sakın nolur bolmaz

Sağlıcakla git gel o zaman ablacım bende de panik atak var kendini şimdiden sakinleştir ama daha önce de binmişsin bişey olmaz Allahın izniyle yine de doktora bi sor tabi
Çok bindim de güzelim bu 2 yıldır farklı işliyor süreç.
Önceki sene uçak sadece türbülansa girdi millet gayet sakin ben uçakta Allahu Ekber diye bağırıyordum 🙈 millet güldü bana yaaaa
Hayır kendimi bildim bileli uçtum ama 2 yıldır ne alaka bu saçmalık çözemedim vallahi. Amin canım duan kabul olsun inşallah

Hamile hanimlara sorum var ara ara devam eden karın ağrılariniz oluryor mu? 3 4 gundur ağrim var lekelenme vs yok ama rahatsiz oluyorum endiseleniyorum😑

Çok bindim de güzelim bu 2 yıldır farklı işliyor süreç.
Önceki sene uçak sadece türbülansa girdi millet gayet sakin ben uçakta Allahu Ekber diye bağırıyordum 🙈 millet güldü bana yaaaa
Hayır kendimi bildim bileli uçtum ama 2 yıldır ne alaka bu saçmalık çözemedim vallahi. Amin canım duan kabul olsun inşallah
Normaldir abla insanlık hali korkabilirsinde kendine çok yüklenme

X