Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bodur piliçler olarak biz 😂😂😂 bende de 2 yıldır uçak fobisi oluştu geçen yaz gelirken hayatımda ilk defa panik atak geçirdim hatta 😒
Şimdiden kendimi ayarlıyorum gayet güzel geçecek diye..
Çok uzağız be memleketlere sinir bozucu
Emin ol o kadar uzun yol olsa bende uçak tercih ederdim araçlada dayanabildigim mesafe kendimde sürsem en fazla 4 saat 🤦🏼‍♀️ Ben tatile bile gitmek istemiyorum Alanya Antalya bodrum Muğla falan hep bize 8 saat kadar uzakta ama boğuluyorum sanki oralara giderken 2 senedir armutlu ya gidiyoruz Yalova ya amann skldik artik ordanda bu sene tatil planim hic yok

Emin ol o kadar uzun yol olsa bende uçak tercih ederdim araçlada dayanabildigim mesafe kendimde sürsem en fazla 4 saat 🤦🏼‍♀️ Ben tatile bile gitmek istemiyorum Alanya Antalya bodrum Muğla falan hep bize 8 saat kadar uzakta ama boğuluyorum sanki oralara giderken 2 senedir armutlu ya gidiyoruz Yalova ya amann skldik artik ordanda bu sene tatil planim hic yok
Amannn her plan yalan oldu bizim için de bu sene. Aşağılara inme vaktin gelmiş ya da Ege tarafına

Kizlar simdi bu ay femara kullandim ilk defa lutfen bana yardimci olun bugun dongumun 12. Gunu oglen 3 te yaptigim ovulasyon cok koyu degildi sonra aksamustu yumurtlama akintimi farkettim 2 saat siviyi kesip tekrar test yaptim baya koyu ama pik degil sanki en son iliski cuma gunu oldu bugun esim yok sizce kacirmis olur muyum

Eklentiler

• 20220612_214521.jpg
    20220612_214521.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 52
  • 20220612_173548.jpg
    20220612_173548.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 48
Amannn her plan yalan oldu bizim için de bu sene. Aşağılara inme vaktin gelmiş ya da Ege tarafına
Ben zaten Deniz seven biri degilim kuzu ya 😏 bi ara kaçamak karadeniz turu yapsak eşim ve cocuklarla yeter. Havuzlu site de oturuyor bizimkiler cocuklar cok istediklerinde giriyo akcakoca yakin bize yarim saat sonra deniz.. bu sene tatil anlayışım serin yüksek tepeler 😂

Ben zaten Deniz seven biri degilim kuzu ya 😏 bi ara kaçamak karadeniz turu yapsak eşim ve cocuklarla yeter. Havuzlu site de oturuyor bizimkiler cocuklar cok istediklerinde giriyo akcakoca yakin bize yarim saat sonra deniz.. bu sene tatil anlayışım serin yüksek tepeler 😂
Ay kesinlikle Karadeniz turu içimde yaradır yani öyle diyim gidin serin serin gezin ozaman. Ya da dur nereye gidiyorsunuz hamile hamile çekilmez o yol 🤭

Kız ben kpss kitapları arasında boğuluyorum😢 şimdi 6. Saatin sonuna geldim 10 dk ara verip 1 saat daha çalışıp günü kapatıcam inşallah. Bat beklerken çalışamıyorum ya motivasyonum kaçıyor. Reglken aklım başıma geliyor sınava kalmış 3 ay zaten bir ay taşınma ile geçecek vay benim başıma gelenler 🤣🤣 bu arada reglin 2ç günündeyim ben salı günü randevum var hem üniversite hastanesinde hemde özeldeki doktoruma. Üniversite hastanesinde aşılama yapmada sıkıntı çıkmazsa kendi doktoruma gitmiycem. İnşallah sıkıntı çıkmaz yaaa. Sen napıyosun nasıl gidiyor hayat❤🌿
İşte budur 💪 çocuk da yaparım kariyer de.. iyi yapıyorsun hem oturup bebek konusuna odaklanarak bunalıma sokmazsın kendini ☺️ inşallah sorun çıkmaz tatlım yaa bizi de haberdar et. Ben aşılamayı çok sevdim valla çok heyecanlı 🤣 ben biraz saldım bebek olayını, diyet ve spora başladık eşimle. Valla heryerim ağrıyor hiç aman şu hareketi de yapmiyim zorlamiyim demiyorum. O bana gelecekse halter de kaldıran gelir, gemlemeyecekse amuda da kalksam gelmez 😁
Kuzum simdi kendime kahve yapip oturcam😋 sen napiyosn nasilsin ben calismalara devam ekşın 😃 9. Döngü günüm bugun vitaminlerimide iciyorum klomende 5 gun kullandim günde 1 biraktim haftaya giderim kontrole
Ohh iyi en heyecanlı zamanlar geliyor yani ☺️ inşallah yumurtalar gelişmiş bekliyordur. Düzenli ilişkiyi ihmal etmeyin, yumurtlama geçti deyip salmayın. Sıkı çalışın 💪🥰 biz düzenli ilişkiye devam ediyoruz ama ben bu ay hiçbişeye dikkat etmiyorum kendimi dinlemiyorum. Gün hesabı yapmıyorum. Olmazsa da regl olduğumda yine doktora gidicem, çok iyi bi doktor buldum. 2 aydır doğal yolla deniyoruz zaten. O zamanki psikolojime bağlı 😁

X