- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.561
Hiç ovulasyon testi yapmadığım için yorum yapmayacağım canımOvulasyon t
Ovulasyon testine göre 31mayıs ve 3haziran günü ıkı yumurtlama gördüm sonrasında elimdeki testler nitene kadar hergün yaptım ıkı koyu çizgiden bir koyu bir siliğe düştü sonra ıkısıde siliğe düştü ama dün ve bugün ovulasyon testinde tekrar bir koyu bir hafif silik gördüm belki adet yaklaştıkça artan bir hormon seviyesinden dolayı öyle çıkmıştır bilemedim bende
Barkod nosundan takip edebiliyorsun halk sağlığı ve merkezi üzerinden. Orada bazen aynı gün içinde çıkabiliyorYapmadım kuzum yapayım mı bilemedim ki? Canım sağlık ocağı sabah alıyor kan benim de dün dersim vardı gidemedim haliyle barkod nosunu almadım ama dönüşte alırım
Aslında yoğun gaz dışında hiçbir belirtim yoktu benimBelirtin var mıydı güzelim benimde bu gün 5 gün kaldı hic test yapmadm daha
Ya nasıl hissediyorsunuz ben bi belirti olsa bile başka şeylere yoruyorum üzülmemek içinAslında yoğun gaz dışında hiçbir belirtim yoktu benimama hissetmiştim
Tekrar test alıp yapayım mı?Barkod nosundan takip edebiliyorsun halk sağlığı ve merkezi üzerinden. Orada bazen aynı gün içinde çıkabiliyor
ay yap ya benceTekrar test alıp yapayım mı?
Sordugun kabahat gözümüze bayram ettirTekrar test alıp yapayım mı?
Allah seni yaaaaay yap ya bence
onca zaman çift çizgi için uğraşıyoruz
bulduk madem takip etmesi koyulaştı mı diye bakması falan zevkli değil mi çok ya
Ay kuzum inşallah aldım adını bilmediğim bir marka gidip yapayım bakayımSordugun kabahat gözümüze bayram ettir
Kesinlikle yapmalısınAllah seni yaaaaaldım aldım evegidince yapayım
Kesinlikleeeeay yap ya bence
onca zaman çift çizgi için uğraşıyoruz
bulduk madem takip etmesi koyulaştı mı diye bakması falan zevkli değil mi çok ya
Ben 4 ay klomen kullandım .ise yaramadı..Dufaston hamile kalırsan düşük olmasın diyeKızlar doktordan geliyorum bunları verdi bana 3 ay sonra hamile kalmazsan tekrar görüşelim dedi. Hiç bir değere bakmadı . Sadece alttan muane etti enfeksiyon dedi ayrıyetten fitil verdi. Sizce bu haplar işe yararmı ve ne kadar zamanda yarar bilgisi olan yazarsa çok sevinirimm
Elinde fazla ovulasyon var mı ? Varsa onu da yapsanaAllah seni yaaaaaldım aldım evegidince yapayım
yaşasın :)Allah seni yaaaaaldım aldım evegidince yapayım
Canim olumlu sonuc gelmeyince dedim heralde kirmizilar geldiChilddevelopment canım beni de kırmızılamissin daha regl olmadım ama bugün kan verdim belli olacak inşallah
Yumurtlamanin ardından kaçıncı günde çıktı canimBu tamamen ne zaman yumurtladığın ile alakalı bir durum. Ben reglime 5 gün kala kaset testte çift çizgi görmüştüm. Kan testi vermiştim 130 çıktı. Sanırım ben erken yumurtluyorum çünkü diğer gebeliğimide bu şekilde erken öğrendim.