- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.961
Cano bende de aynı durumlar kafamızdan atalım yahalada birşey yok. kendimde de birşey yok gayet iyiyim ne ağrı ne şişkinlik. şimdi gittim tuvalete biraz akıntı gelmiş başka birşey yok beklemedeyiz
Senden de Allah razı olsun kuzucum❤❤Allah razı olsun güzel yüreklı kuzum
Yaa benimde dün baya yüksekti 37 üstü bugün de bişey yok normal 36.8 falan bide grip oluyorum sanırım onunda etkisi olabilir çok kötü hissediyorum kendimi yaBenim arttı ama artık sıcaklardan dolayı diye düşünmeye başladım. Çünkü göğüs ağrım kesildi normalde kesilince adet oluyorum ben
yok yaa atamıyorumCano bende de aynı durumlar kafamızdan atalım yaya da atamayız ki
37 i falanda şüphelenebilirsin tabi çünkü gebelikte ısı yükseliyorYaa benimde dün baya yüksekti 37 üstü bugün de bişey yok normal 36.8 falan bide grip oluyorum sanırım onunda etkisi olabilir çok kötü hissediyorum kendimi ya
Yumurta çatlamış mı oluyo ısı yükselince kuzum onu merak ediyorum37 i falanda şüphelenebilirsin tabi çünkü gebelikte ısı yükseliyor
Adete daha çok var çünkü 16 sında37 i falanda şüphelenebilirsin tabi çünkü gebelikte ısı yükseliyor
Yok canım çatlayınca yükselir hattaYumurta çatlamış mı oluyo ısı yükselince kuzum onu merak ediyorum
İnşallah olmazsın kuzum ne zaman batBenim arttı ama artık sıcaklardan dolayı diye düşünmeye başladım. Çünkü göğüs ağrım kesildi normalde kesilince adet oluyorum ben
Belirtilerimiz ayni seninle benimde öyle olur akintim göğüs agrisi kesilince adet olurumBenim arttı ama artık sıcaklardan dolayı diye düşünmeye başladım. Çünkü göğüs ağrım kesildi normalde kesilince adet oluyorum ben
Yapma ben yaptım sen yapma bak dün kuaförden çıktım kuafördeki kadın da tüp bebek yapmıs bana o kadar dua etti ki bide pet bardak hediye ettiyok yaa atamıyorum. işe dalınca bazen unutuyorum ama sonra yıne aklımda hahahaha. benım adet gunum şaşmaz hatta erken olurum her zaman ama test yapmaya korkuyorum beklicem biraz daha
Yarın. Ama kesin olucam bugün test de negatifİnşallah olmazsın kuzum ne zaman bat
Şimdi daha iyiyim cano sağol, dün baya Bi çöktüm ama toparladım yapacak bir şey yokiyimiisn peki kuzum sen
Kuzum bence o herkesde değişiyor ya kimisi ısı yükselir kimiisi akıntı olur kimisi kasık batar ben cok anlayamıyorum vallahi doktor kontrolünde oldugum için o söylüyor catladı çatlamadı gibiKızlar ya yumurta çatladıktan sonra mı vücut ısısı yükseliyorduChilddevelopment M Mavimiresl S sultansultan90 miraclebeyb leRonthavan
Evet normalde geçince yapılmalı ama ben sabırsızım işteYa dün test bile yapmamalıydım bakma daha yenı bugun 1 gecikme günü yarın belki kaset test yaparım yine yok yA dongu günü şaşmazdı bende diyorum yA max 1 kez 32 de oldum
Benimde umudum yok vallahi 2 çatlatmw iğnem basarısız cnku benimde bugün 11. Gündeyim bende olurum heralde bir haftaya regliŞimdi daha iyiyim cano sağol, dün baya Bi çöktüm ama toparladım yapacak bir şey yoksenin de az kaldı değil mi
Al kuzum al bend gene olmazsam gene alıcam doktoruda bırakıcam dinlencem sadefe mfk giderim cok yoruldum artık süreçten bide yaz geldi asılama demişti cnku o olmazsan diye maliyetli olucak ztn en azından dinlenirim bir süre napim benimde umudum yok cnku geneYok canım ben mfk man ve women plus almıştım bu ay eş paketi alacam
Bu ay bende öyle yaptım canım ilişki bile sadece 3 kez oldusabah uyanır uyanmaz çişe gideyim de sabah test yapmayayım aslında bu ay hiç umudum yoktu ama adet belirtilerim yok diye kafam karıştı. İnşallah bu rahatlıkla bebeğin olsun canım
Niye böyleyiz kız bizEvet normalde geçince yapılmalı ama ben sabırsızım işte