- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.001
Yaaa bende göruyoruumm ben sana baştan beri diyorum var diyeKizlar az önce idrari damlattim bir dakika önce hemen çıktı gören var mi inanamıyorum Allahimmmmdün aksam erken gebelik negatifti sıvı alimina dikkat etmediğim için belkide 2 bardak kola içtim gidip öyle yaptım çıkmadı ama bu 1 dk icinde böyle oldu daha kurumadı bile ayy ne olur gercek olsun buuuu
Bende görüyorum sankiii
Normalde net gözüküyor tam kurusun aticam tekrarBende görüyorum sankiii
ayyyy kız hadi inşallahhhhKizlar az önce idrari damlattim bir dakika önce hemen çıktı gören var mi inanamıyorum Allahimmmmdün aksam erken gebelik negatifti sıvı alimina dikkat etmediğim için belkide 2 bardak kola içtim gidip öyle yaptım çıkmadı ama bu 1 dk icinde böyle oldu daha kurumadı bile ayy ne olur gercek olsun buuuu
Bende çözemiyorum ki valla deniyorum ama olmuyoBen bu olayi bir türlü çözemedim ya
Valla görüyorum hayal değilmişO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum miraclebeyb ucge leRonthavan Mavilibiri Papatyamveben-Mavi Childdevelopment heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
Maşallah maşallahO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum miraclebeyb ucge leRonthavan Mavilibiri Papatyamveben-Mavi Childdevelopment heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
Etmicem canım bunaldım ztn 4 aydır doktor doktor ilaç ilaç hormon bir ay mfk evde devam ederim tatile fln giderim yazın ondan sonra bakaeım artık aşılamaya hiç hazır değilim suanBenim de bu 3.idi.. Bu ay da olmazsa aynı tedav şekline devam edecek misin
Beklicem kuzu eger yarında çıkarsa uça uça gideremmmmMaşallah maşallahmiss kız dayanabilirsen 1 hafta sonra kan ver sonra direk keseyi görürsün Sağlıkla tutunsun insallahh darısı bizim başımızaa
Kuzucum bence var gibi bişeyler bide erken gebelik mi alsan su pahalı olandan bu testlere ben pek inanamıyorum ya ama bence var sende yada kan ver direk canımO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum miraclebeyb ucge leRonthavan Mavilibiri Papatyamveben-Mavi Childdevelopment iyilikperisi92 S sultansultan90 Helenk H hifahfs heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
Herkesde akıntı olmayabiliyormus canım doktorum söylemiştiYa bende akıntı hiç yokvarsa da belki idrarla gidiyo ama yok yani ben görmüyorum bugün sağ kasığım batıyo ama gazdan da olabilir belki dün işte bi ara beyaz kremsi akıntım oldu oda mesanem cok ağrıdı 2 gün ona yordum ondan kaynaklı diye başka da yok akıntıyla hiç anlaşamıyoruz yani
Kız sakin ol uzan yat bı hoplayıp zıplama sakınBeklicem kuzu eger yarında çıkarsa uça uça gideremmmmhala inanamıyorum mideme bulantı girdi cok heyecan yaptım
yaaaaaaaaaaaaaaa, cok sevındım kuzum yaO kadar umutsuz yaptım kiama bir dakika icinde böyleydi gözlerime inanamıyorum miraclebeyb ucge leRonthavan Mavilibiri Papatyamveben-Mavi Childdevelopment iyilikperisi92 S sultansultan90 Helenk H hifahfs heyecandan unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar
Reglden 1 gün önce yumurtlayıp 10-12 gün sonra testi pozitif çıkanları görmüştüm burda.Arkadaşlar merhaba ben bir şey soracaktım sizlere. Bu geç döllenme olayı. Yani örnek yumurtlama döneminde girilen ilişkide olabilir mi? Yani regle yakın ilişkide mi oluyor? Benimde bat 4 Haziran kasık batmam bel ağrım 1 haftadır var. 18-20-22 mayısta yumurtlama döneminde birliktelik oldu. 10 gün oldu ortalama, benim kan ve idrarda testim negatif çıktı dün. Bunda da geç döllenme olabiliyor mu,? Yoksa regle 1-2 gün varken ki yakın olan ilişkide mi oluyor? Bakalım gecikme hiç yaşamadım bende bu sefer gecikme olacak mı 2 gün sonra ?
Tamam işte kuzum erkek spermlerini artırıyor azosperm ve eş paketi sadece eşin kullancak sen değiş bir arastır istersen hep paylasıyolar sperm sayısı sıfır olanlar hep artmıs diyeKuzu bana geçen ay doktorum senin hamile kalmaman imkansız her ay yumurtaların gelişip catlıyor sorun yok ya senin tüpler tıkalı ya da eşinde sorun var bunlara bakalım dedi ben hsg çekildim tupler açik. Ardindan eşim sperm testi verdi sıfır çıktı. Bu şekilde hamile kalamazsın dedi dün. Henüz ürolog ile görüşmedik. Üroloğa yonlendirme yapılacak. Neyden kaynaklı olduğunu bulup tedaviye başlanıcak galiba. Hiç de bilmiyorum erkek tedavilerini elim kolum bağlı gibi 2 gündür yeni kendime geldim işyerindeyken telefonda söyledi sanki sirket ayaklarimin altindan kaydı gitti
Hamile kalman imkansız şuan dedi. Bi urolog ile muayne olup neyden kaynakli ona bakilmasi lazim dedi. Bugun 2 de arıycam doktoru gene işte.çok geçmiş olsun canım Allah buyuk inşalllah düzeltebilinir birşeydir hiç bilgim yok bu konularda. doktor ne dedi bu sonuca
Henüz gecikmedi bugün yada yarın olmam lazımyaaaaaaaaaaaaaaa, cok sevındım kuzum ya
masallaaahhhh, bak demekkı mınık ılı gunden berı ben burdayım dıyormus maşallaahh.
kan ver adetın gecıktı mı?
Sağol kuzum hemen bakıcam ona da inşallah fayda olur.Tamam işte kuzum erkek spermlerini artırıyor azosperm ve eş paketi sadece eşin kullancak sen değiş bir arastır istersen hep paylasıyolar sperm sayısı sıfır olanlar hep artmıs diye