- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.941
Kuzumm cok düşünmemeye calıs rahat ol biraz stres yapma istersen erken gebelik alYa bilmiyorum ciddiyim bak ileri geri bi şekilde atardı benım adet döngüler den şaşmazdı
Maç bi kez 32 de adet olmustjm oda Şubat ayıydı Şubat da kısa cekıyor öyle olmustu onun harıcınde 32 kalmaz 31 e bile cok kalmaz 28 29 30 da olurdjm
Anam anamgünaydınnnn canımmmm.. sabah uyandım hala yok başlamadı adetim
Ya cansın
Valla bakalım kendimden bişi anlaamdkm işe geldim kafa dağıtıcamkesin var bir şeyler sende bu kadar gecikmesi hem de ilk defa diyorsun ben sende olduğunu düşünmeye başladım
Tamam cano işe geldım zaten kafa dağıtırım ben bu yoğunlukla akşam kına var zaten kız cok oynamıyım bariKuzumm cok düşünmemeye calıs rahat ol biraz stres yapma istersen erken gebelik al
Kız ben oynamıştım kızımda ama bilmiyodum tabikide ayağımda topuklularlaTamam cano işe geldım zaten kafa dağıtırım ben bu yoğunlukla akşam kına var zaten kız cok oynamıyım bari
Ya ben cok deliyim biliyo musun keske benı tanısanız sırf guzel oynuyorum diye piste ortaya alırlar hepKız ben oynamıştım kızımda ama bilmiyodum tabikide ayağımda topuklularlasende oynayabilirsin zıplama kafii
Anam kız moni kacıncı dongu günü adet gecıktı mıSelam kızlar genelde okurum çok yazmam ama bikaç aydır cocuk düsündügümüz icin ben de bu konulara baya hakim olmaya başladım, bendedeiyilikperisi92 gibi oldu, adetim normalde hiç gecikmez 27 28 günde olurum dün benimde 28 inci günümdü ve hala olmadım test yaptım negatif idrar, inşallah geç döllenme vs bi şeyler olmuştur, ayrıca uzun süredir bebek bekleyenlere bir an önce müjdeli haberi almalarını dilerim, ben bikac ayda bu kadar yorulmusken o arkadaşları düşünemiyorum, hepimize en doğru zamanda Allah nasip etsin
Benimde negatif cikti dün daha pozitif olmaz sanmiyorum hayirlisi olsun rahat bi ay gecicirrz insallahKızlar erken gebelik testi yaptım az önce negatif tabiki. Olsaydı her türlü çıkardı. Ben elendim arkadaşlarbu yaz çocuk denemelerinden uzak durucam kışa doğru nasip kısmet diyeyim.. Sizlerin pozitif haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun güzel yüreklı kuzumDualarım sizinle
Aynı benım gibi olmus ya saka gibiTesti dün sabah yaptım bu arada beklenen bat tarihimdi dün ve negatif cıktı normal kaset test, hala regl olmadım inşallah bir şeyler vardır
Şu vücut ısısı işine hic aklim ermezKızlar ya yumurta çatladıktan sonra mı vücut ısısı yükseliyorduChilddevelopment M Mavimiresl S sultansultan90 leRonthavan
Arkadaşlar mesajlarınızı okuyorum. Ama pek müsait olamadığım için yazamıyorum. @Gzmyts53 canım senin testlerinde var gibi görünüyor açıkçası ben olduğunu düşünüyorumbaktım bat yarın senin zaten hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah size söylemek istediğim bir şey var onu da yazayım hazır biraz vakit bulmuşken. Kızlar ben Aralık ayında doğum kontrol hapıni bıraktığımda üst üste 4-5 kez 15 günde bir regl oldum. Ondan geri başlamıştım şimdi gebelik düşündüğümuz için bıraktım iki kere sadece 10 gün kala regl oldum. Hapi bıraktıktan sonra hep 11-10-9 gün kala adet oluyordum yani. Şu an yine erken olsaydı olurdu çünkü reglime 7 gün kaldı bilemiyorum yine de ama regl olmadım. Gebelik olmasa düzene bindi diye sevineceğim ama gebelik var mıdır acaba diye de düşünüyorum. sorum da şu 26 Mayıs'ta yumurtlama gördüm yarın tam 1 hafta olacak. Kasıklarımda batmalar hissediyorum ve baş dönmeleri yaşıyorum ara ara. Tabi ki çok büyük değil ama. Son iki gündür de sanki hiç yemek yememis gibi acikiyorum ya hele şu an bir saat oldu yiyeli biraz daha atistirdim. Şimdi yine karnım gürül gürül inanılmaz hem de yani böyle bir şey olamaz. Daha önce hamilelik geçirenlerin başına böyle bir şey gelmiş mi ben merak ettim açıkçası
halada birşey yok. kendimde de birşey yok gayet iyiyim ne ağrı ne şişkinlik. şimdi gittim tuvalete biraz akıntı gelmiş başka birşey yok beklemedeyizAnam anam
Benimde ermiyo pek fazla size sorayim dedimŞu vücut ısısı işine hic aklim ermez
Benim arttı ama artık sıcaklardan dolayı diye düşünmeye başladım. Çünkü göğüs ağrım kesildi normalde kesilince adet oluyorum benŞu vücut ısısı işine hic aklim ermez