-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.881
Hala zaman var.. belki de bebiş sessiz sedasız gelirYok bitanem ya hiç belirti yok bata 3 gün kaldı hatta işin ilginç tarafı her adet öncesi olan göğüs ağrısı şişliği de yok testler de negatif çıkıyor bu ay sessiz sedasız gelecek sanırım. bende eş paketi almayı düşünüyorum bu ay batı bekliyorum bakalım
Ovülasyon testi kullansana tahmin edilemez çünkü ben şahsen kendimi anlamıyorum akıntı falan nerdeyse bi hafta on gün sürdüğü için hangi gün yumurtlama tahmin edemiyorumKızlar bi sorum olcaktı yanıtlarsanız çok memnun olurum adetlerim 26 güne bir olur hiç sekmez erken olduğum bile olur 1 gün önce .
Bu ay 5 gün geciktim ikindi gibi adet oldum tam 30. Gündü gelecek adetim sizce yine 30 güne yükselirmi döngüm bozulmuşmudur yumurtlamada buna göre değişcek çünkü bilgisi olanlar yazabilirmii..
Yani belkide bilemiyorum ki test yapmıştım ama bişey çıkmamıştı 2 gün erken oldum bide öyle değişik bişeyler olduBelki de kimyasal geçirdiniz
Sağol canım benım hala olmadım bakalımm sat 10 olmuş17siyse yapılabilir aslındabebeğim reglin gelmemiş, geç döllenme vs umut bitmez biliyosun. Hadi inşallah amin
Canım hiç sanmıyorum olsa çıkardı yada belirti olurdu bence ben 1 aylık alacam canım 1650 lira %5 indirim oluyor 1580 falan. Belki yarın sabah son erken gebelik testini yaparım araya vermek de istemiyorum ama bakacam artıkHala zaman var.. belki de bebiş sessiz sedasız gelirben de o eş paketini istiyorum da çok pahalı heralde dimi ya?
Kuzum sen eş paketi almamısmıydın ben mi yanlıs hatırladımYok bitanem ya hiç belirti yok bata 3 gün kaldı hatta işin ilginç tarafı her adet öncesi olan göğüs ağrısı şişliği de yok testler de negatif çıkıyor bu ay sessiz sedasız gelecek sanırım. bende eş paketi almayı düşünüyorum bu ay batı bekliyorum bakalım
Ben alalı işte 20 gün oldu kuzum 1450 küsür almıstım smdi 1680 civarı olmus sanırımHala zaman var.. belki de bebiş sessiz sedasız gelirben de o eş paketini istiyorum da çok pahalı heralde dimi ya?
Hayır canım bozulmamıstır bu aya göre hormon mevsim değişimi stres ona baglı gecikmiş olabilir adetin bittikten sonea yumurtlama tarihin gene aynıdırKızlar bi sorum olcaktı yanıtlarsanız çok memnun olurum adetlerim 26 güne bir olur hiç sekmez erken olduğum bile olur 1 gün önce .
Bu ay 5 gün geciktim ikindi gibi adet oldum tam 30. Gündü gelecek adetim sizce yine 30 güne yükselirmi döngüm bozulmuşmudur yumurtlamada buna göre değişcek çünkü bilgisi olanlar yazabilirmii..
Canım kuruma çizgisine benzemiyo sanki bence yani ama sen yinede tekrarla iki gün sonra yada gidip kanda verebilirsin inşallah bebişin seninledir ❤Kızlar bata 5 gün kaldı. Bu akşam dayanamayip erken gebelik testi yaptım. İlk 8 dakikada şöyle gördüm. Fotoda gorunmedigi için biraz koyulastirdim fotoğrafları. Sizce kuruma çizgisi mi
Eğer olsaydı erken gebelik testi ya kopkoyu çizgi çıkması mı gerekirdi acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Bu arada 1 haftadir adet ağrısı gibi ağrı dışında hiç bir belirtim de yok .
Yorumladığıniz için çok teşekkür ederim yarın ilk idrarla tekrarlasam çok mu erken olur acaba ya da iki gün bekleyeyim bari çok heveslenmeden .inşallah hepimizin bebişi yoldadırCanım kuruma çizgisine benzemiyo sanki bence yani ama sen yinede tekrarla iki gün sonra yada gidip kanda verebilirsin inşallah bebişin seninledir ❤
Kız senınn restlerin de çizgi vardıKızlar erken gebelik testi yaptım az önce negatif tabiki. Olsaydı her türlü çıkardı. Ben elendim arkadaşlarbu yaz çocuk denemelerinden uzak durucam kışa doğru nasip kısmet diyeyim.. Sizlerin pozitif haberlerini bekliyorum
Çizgi var valllaKızlar bata 5 gün kaldı. Bu akşam dayanamayip erken gebelik testi yaptım. İlk 8 dakikada şöyle gördüm. Fotoda gorunmedigi için biraz koyulastirdim fotoğrafları. Sizce kuruma çizgisi mi
Eğer olsaydı erken gebelik testi ya kopkoyu çizgi çıkması mı gerekirdi acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Bu arada 1 haftadir adet ağrısı gibi ağrı dışında hiç bir belirtim de yok .
Sonradan çıktı onlar canım demekki kuruma çizgisiymiş. Olsaydı her türlü çıkardı erken gebelik testinde.Kız senınn restlerin de çizgi vardı
Anlamadık vallla senden biişiSonradan çıktı onlar canım demekki kuruma çizgisiymiş. Olsaydı her türlü çıkardı erken gebelik testinde.