- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.901
İnşallah öyledir ya Rabbim hepimizi kavuştursun bebişiyleÇizgi var vallla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir ya Rabbim hepimizi kavuştursun bebişiyleÇizgi var vallla
kuzu ne durumdasınaynı
durumdayım acayip şiş ya sanki patlicak sen ne durumdasın
Ay yok çok sıkıldım kuzum.. Adet olmayı bekliyorum bi an önce gelse uzamasa bari.Anlamadık vallla senden biişi bekle biraz daha sen o zaman 2 gün sonea yaparsın bence daha net olur
Ne durumdasın kozzzzzzzBenim bat bugun bekliyordum gelmedi henüz
Aminİnşallah öyledir ya Rabbim hepimizi kavuştursun bebişiyle
Rica ederim canım ne demek ❤❤ Yaa canım benim inşallah ❤❤ iki gün sonra yaparsan bebiş varsa biraz daha koyu çıkar zatenYorumladığıniz için çok teşekkür ederim yarın ilk idrarla tekrarlasam çok mu erken olur acaba ya da iki gün bekleyeyim bari çok heveslenmeden .inşallah hepimizin bebişi yoldadır
Yuhhh aşılama yaparım o parayla bence yarın değil de sonraki gün yap daha garanti olsun. Benim reglim bitmek üzere, çok sıkıntı var valla hiç bebek modunda değilim bu aralar. Buralarda sizi takipteyim ovülasyon takip etmicem, özel bişey yapmicam, test de almicam. Saldım çayıra işteCanım hiç sanmıyorum olsa çıkardı yada belirti olurdu bence ben 1 aylık alacam canım 1650 lira %5 indirim oluyor 1580 falan. Belki yarın sabah son erken gebelik testini yaparım araya vermek de istemiyorum ama bakacam artık sen neler yaptın nasılsın
Yok canım ben mfk man ve women plus almıştım bu ay eş paketi alacamKuzum sen eş paketi almamısmıydın ben mi yanlıs hatırladım
Bu ay bende öyle yaptım canım ilişki bile sadece 3 kez oldu sabah uyanır uyanmaz çişe gideyim de sabah test yapmayayım aslında bu ay hiç umudum yoktu ama adet belirtilerim yok diye kafam karıştı. İnşallah bu rahatlıkla bebeğin olsun canımYuhhh aşılama yaparım o parayla bence yarın değil de sonraki gün yap daha garanti olsun. Benim reglim bitmek üzere, çok sıkıntı var valla hiç bebek modunda değilim bu aralar. Buralarda sizi takipteyim ovülasyon takip etmicem, özel bişey yapmicam, test de almicam. Saldım çayıra işte
Çok teşekkür ederim canımcımmHayır canım bozulmamıstır bu aya göre hormon mevsim değişimi stres ona baglı gecikmiş olabilir adetin bittikten sonea yumurtlama tarihin gene aynıdır
2,3 gün sonra sabah idrarı ile tekrar denemelisin beta yükselmediği için silik çıkmış büyük ihtimalleKızlar bata 5 gün kaldı. Bu akşam dayanamayip erken gebelik testi yaptım. İlk 8 dakikada şöyle gördüm. Fotoda gorunmedigi için biraz koyulastirdim fotoğrafları. Sizce kuruma çizgisi mi
Eğer olsaydı erken gebelik testi ya kopkoyu çizgi çıkması mı gerekirdi acaba yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Bu arada 1 haftadir adet ağrısı gibi ağrı dışında hiç bir belirtim de yok .
Ben denedim enfeksiyon için denemiştim ama . Adet olduğum da şiddetli karın ağrısından bayılıp hastanelik oldum bünyem kaldırmadı çok şiddetli sökücü .Kızlar daha önce soğan kürü yapan var mı aranızda başlayacağım ama birçok farklı şey yazılmış kahverengi soğan yazan var beyaz var 15 gün mutlaka diyor Saraçoğlu ama internette düşük yapabiliyor 7 gün yeterli diye okudum sizce ne yapmalıyım yapan var mı
Yaa yapmasam mı ozman bnm zatrn çok ağrılı geçer ilk günümBen denedim enfeksiyon için denemiştim ama . Adet olduğum da şiddetli karın ağrısından bayılıp hastanelik oldum bünyem kaldırmadı çok şiddetli sökücü .
Ben soğan suyu denedim geçen ay adet dönemim uzadı 40.gün adet oldum faydası vardır belkş bende olmadı maalesef. Normal yemeklik soğanlar varya kabuğu kırmızı içi beyaz o soğanlardan yapılmalıKızlar daha önce soğan kürü yapan var mı aranızda başlayacağım ama birçok farklı şey yazılmış kahverengi soğan yazan var beyaz var 15 gün mutlaka diyor Saraçoğlu ama internette düşük yapabiliyor 7 gün yeterli diye okudum sizce ne yapmalıyım yapan var mı
Çok su içmek gerekiyor diye okumuştum bn çatlatma iğnesinden sonra kist fln olmasın ödem olmasın diye ama net bilgim yokKızlar catlatma iğnesi 8.gun kasık ve rahimde şişlik var ve sancı yaşayan var mı böyle sadece kasikda değil göbek altında da var rahim bölgesi
Ben çatlamadan sonra sürekli yaşadım bi ara kesildi adete iki gün var yine çok ağrım varKızlar catlatma iğnesi 8.gun kasık ve rahimde şişlik var ve sancı yaşayan var mı böyle sadece kasikda değil göbek altında da var rahim bölgesi