- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.841
Kız erken gebelik alaydın gaHadi yA kız bu 10 TL bide
Cumaya aldım randevu artık orda çıkar artık ne olduğuŞey diyince yapıyolar acile gidip hastayım diyorsun gebelik de ihtimali var diyorsun önce gebelik testi yapıyorlar
Son durum ne canım ... Bugün moralimi çok bozuktu kaynanlara giresim gelmedi buralara cuma günü artık doktorda herşey belli olucakGünaydın kızlarrrriyilikperisi92 D Didemir1 G Gzmyts53 Childdevelopment @Mucizemmm16 @paranerde @leRonthavan
bugun bat gunummm çok heycanlıyım hala bir belirtim yok. sizde nurumlar nasıl akşam foruma giremedim
Kız erken gebelik alaydın ga
Keske öyle yapsaydımKız erken gebelik alaydın ga
Bugun adet günümdu ama gelmedi bekliyorum bakalim . Hayirlisi canim artik bozma moralini iyi haberler alırız inşallahSon durum ne canım ... Bugün moralimi çok bozuktu kaynanlara giresim gelmedi buralara cuma günü artık doktorda herşey belli olucak
Kizzz test yapsana ozamanBugun adet günümdu ama gelmedi bekliyorum bakalim . Hayirlisi canim artik bozma moralini iyi haberler alırız inşallah
Kızlar test yaptım cıkmadı bendeumudunu kaybetmeee :)
Yaptım ben test cıkmadıBugun adet günümdu ama gelmedi bekliyorum bakalim . Hayirlisi canim artik bozma moralini iyi haberler alırız inşallah
Adet oldunmuYaptım ben test cıkmadı
Yok kuzum daha olmadımAdet oldunmu
Ozaman hala umut varYok kuzum daha olmadım
Haklısın vallla test yapmıcaktım kızlar cok ısrer etti bakalım ne olacak kuzum gogus agrısı yenı geçtiOzaman hala umut var
Erken test yaparak kendini uzersin sadece bekle cnmHaklısın vallla test yapmıcaktım kızlar cok ısrer etti bakalım ne olacak kuzum gogus agrısı yenı geçti
Yaa hala öyle dökülmeye devam ediyor mu. İnşallah düzelir bir an önce yaKuzum napim ya ben saçıma kafayı taktıgım için bişey düşünemiyorum kökten gidiyor sac telinin ucu beyaz cnku cmtsiyi bekliyorum işte onun dısında iğnenin 10. Günündeyim onu hiç takmıyorum vallahi
Tamam kuzum yine iyi dayandım benceErken test yaparak kendini uzersin sadece bekle cnm
Henüz adet olmadım bekliyorum. Avrupa yakası Fatih semtinde Hekimoğlu adında bir görüntüleme merkezi. Ben kesin oraya gidicem çünkü teyzem gitmiş çok memnun kalmış hissetmemiş bile ne ara oldu anlamadım diyor. O yüzden kafa bulandırmadan direkt oraya gidicem. Sizin bulduğunuz yer neresiMerhaba. Daha yeni haziran oldu ama hsg yi çektirdiniz mi? Ve buldugunuz yer neresi? İstanbulda iki yerde c kollu makina ile çekim yapan 600 liraya yer buldum fakat ikisi arasında da cok kararsızım. Anestezi alsam mı fikri hep aklımın bi ucunda hem korkuyorum hem çokta masraf yapmak istemiyorum.
benım döngüm 26 gun teste çıkarmı ? cumaya kadar beklesemmi ? hala olmadımKizzz test yapsana ozaman