- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 33
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.821
test al test benı delırtmeBende olmadım daha koz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test al test benı delırtmeBende olmadım daha koz
Hayaller başka bahara kaldı ne diyimumudunu kaybetmeee :)
yatest al test benı delırtme
buradan da yetişirim merak etme
tamam yapcamburadan da yetişirim merak etme
aksama haber beklıyorumtamam yapcam
Tamamaksama haber beklıyorum
Merhaba. Daha yeni haziran oldu ama hsg yi çektirdiniz mi? Ve buldugunuz yer neresi? İstanbulda iki yerde c kollu makina ile çekim yapan 600 liraya yer buldum fakat ikisi arasında da cok kararsızım. Anestezi alsam mı fikri hep aklımın bi ucunda hem korkuyorum hem çokta masraf yapmak istemiyorum.Kızlar günaydın hsg için yer ve fiyat araştırıyordum 600liraya buldum ve çok iyimiş haziran adetimden sonra kesin çektiricem. Hsg adet düzenini bozuyor mu? Yıllardır tatile gidemiyorum temmuz ortası tatile gidiyorum adet olursam kahrolurum
Canım hangi marka yaptınKuzular test yaptım çıkmadı normal gebelik yaptım
Kuzum buCanım hangi marka yaptın
Adet oldjn muBu ay elenmem an meselesi ama yılmak yok Temmuz ayı için oluşturulacak grup için şimdiden adayım.
Canım femara ve klomenle az yumurta gelişti benimki. En son letuyu kullandım. Günde 3 tane 5 gün boyunca. Daha çok yumurta gelişip büyüyor. Bu 3 tane 19 mm yumurtalarım gelişti. 11 haziran regl tarihim. Belki pazartesi kan testi yaparımFemaraya da yanıt vermedi yumurtalar malesef bu ay da gelişmemiş 11 mm civarı yalnızca. pazartesi tekrar kontrole gideceğim ve muhtemelen iğne ile devam edeceğiz yola. Büyütmek için ilaca takviye olarak çörek otu kürü denedim incir ve havuç tükettim bolca ona rağmen olmadı malesef , daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Bende bundan yaptım canım bir saat sonra silik çıkardı bugün ki gibi. Bakalım sende çıkaracak mıKuzum bu
Hadi yA kız bu 10 TL bideBende bundan yaptım canım bir saat sonra silik çıkardı bugün ki gibi. Bakalım sende çıkaracak mı
Aynen kaset testler ucuz yaHadi yA kız bu 10 TL bide
10 tl'ye işedik ahdhshHadi yA kız bu 10 TL bide
Canım ben hepsini denedim valla:) klomen letu catlatma iğneleri smdide femara çatlatma iğnesi mfk eş paketiyle destekledim güzel geliştilerCanım femara ve klomenle az yumurta gelişti benimki. En son letuyu kullandım. Günde 3 tane 5 gün boyunca. Daha çok yumurta gelişip büyüyor. Bu 3 tane 19 mm yumurtalarım gelişti. 11 haziran regl tarihim. Belki pazartesi kan testi yaparım