- 18 Mayıs 2022
- 385
- 237
- 24
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.801
kız ben göğüs ağrısı nedir bilmem yaaaBelkid e senın de sırecın öyledir ben hamileliğe de yormuyorum adet de de acırmıs ama benım böyle acımazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben göğüs ağrısı nedir bilmem yaaaBelkid e senın de sırecın öyledir ben hamileliğe de yormuyorum adet de de acırmıs ama benım böyle acımazdı
Benim her adetimden 1 hafta önce goguslerim aşırı şişer ve hassaslasirdi duşta su bile acitiyordu. Bu ay yok hic bir agrim yok neye yorcam bilmiyorumkız ben göğüs ağrısı nedir bilmem yaaa
Bence hayırlı olsun tospik geliyoooooKizlar telefonum bozuldu dün akşamdan beri giremedim ya ben bu sabah test yaptım, 1 saat sonra testim böyleydi. Günlerdir testlerim hep silik çıkıyor günden güne de koyulaşıyor. Dünkü yaptığım da 2 saat sonra bu haldeydi. Kaç test yaptıysam hep sonradan çizgi gördüm. Ama bugün ki bildigimiz pembe. Anlamadım ben hic filtre falan yapmadan atıyorum. Yıkadım yıkadım çizgiler gitmiyor bu arada.
Cok açıyor yA canım yanıyor bildiğinizaynı
durumdayım acayip şiş ya sanki patlicak sen ne durumdasın
Kuzu görecek hep birliktekız ben göğüs ağrısı nedir bilmem yaaa
Valla çok fazla motive oluyorum öyle oldukça da kafama tamıyorum nice yıllardır aylardır uğraşan insanların şimdi pozitif testlerini görmek bana enerji güç veriyorbenimde öyle var bir göz sürekli okuyup takıp ediyorum bende motive oluyorum benimle aynı heyecanları yaşayan anlayan insanlarla konuşmak çok iyi geliyor
Kızzzzzzz normal gebelik mı buuuuKizlar 3 gündür böyle işte. Buda şuan son hali, kuruma çizgisi için fazla pembe değil mi
allah gönlümüze göre versin artık vallaKuzu görecek hep birlikte
Amin kuzumallah gönlümüze göre versin artık valla
umudunu kaybetmeee :)Kalbim kadar temiz bir testt
adete kaç gün kaldı az kaldıysa bence sen bi eczaneye git hahaBenim her adetimden 1 hafta önce goguslerim aşırı şişer ve hassaslasirdi duşta su bile acitiyordu. Bu ay yok hic bir agrim yok neye yorcam bilmiyorum
Evet canımKızzzzzzz normal gebelik mı buuuu
Ayy inşallah diyeyimBence hayırlı olsun tospik geliyooooo
Yaaaaaa inanmıyorjm sanaaaaa sen nerdesın yaaaa gitçenmi doktoraEvet canım
Kiz bi saat sonra çıktı ya hemen çıkmadı kiYaaaaaa inanmıyorjm sanaaaaa sen nerdesın yaaaa gitçenmi doktora
ben dedim sana geçen gün gelecek bebiş diyeeeAyy inşallah diyeyim
Ama bir saat sonra çıktı kuzum cok heveslenmiyorum o yüzdenben dedim sana geçen gün gelecek bebiş diyeee
Benim bat bugun bekliyordum gelmedi henüzadete kaç gün kaldı az kaldıysa bence sen bi eczaneye git haha
benimde 3-5 haziran arasıı olmuş olması lazım hayırlısı yaa jsjsjBenim bat bugun bekliyordum gelmedi henüz
Bende olmadım daha kozKiz bi saat sonra çıktı ya hemen çıkmadı ki