- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.761
Keske saniyesinde cikaydiiiayyyy ben görüyorum çizgiyi inşallah pozitiftir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske saniyesinde cikaydiiiayyyy ben görüyorum çizgiyi inşallah pozitiftir.
ağzından çıkan herşeye dikkat et arkadaşım bende şurda bi çift çizgi görsem de gerekirse düşük olsa diyordum dış gebelik geçirdim.bu testlerde benim de bir gün geçse mutlaka çizgi çıkıyordu ovülasyonun yanında gelen test ilk dakka neyse o değişmiyor yalandan ümitlendirmesini istiyorum o da yok
Kaçıncı gün gördünüz bu ay yumurtlamayı? Hayırlı olsun bu aradaben pcoslu olduğum için yumurtlamamı tam bilmediğim için ovü testi kullandım. mesela geçen ay 50 gün üzerine adet oldum. bu ay adet bitiminden sonra yumurtlama gördüm.
ama sürekli kullanmadım çünkü ben de strresli bir insanım
çıkar Allah'ın izniyle ümitsizliğe kapılma adet gunude geçsin hep birlikte test yaparızKeske saniyesinde cikaydiii
yok tabiki sağlıklıysa istiyoeum ben hep öyle dua ederim. Hani testlerde yalancı çizgi çıkar ya onu bile özledim diyorum daha göremedimağzından çıkan herşeye dikkat et arkadaşım bende şurda bi çift çizgi görsem de gerekirse düşük olsa diyordum dış gebelik geçirdim.
18 mayısta yumurtlama gördüm.Kaçıncı gördünüz bu ay yumurtlamayı? Hayırlı olsun bu arada
bunlar hep beklemiş testler mi?Kizlar 3 gündür böyle işte.
Hepsi 3-2-1 saat içinde çıktı. Bugünkü yaptığım da 1 saat içinde çıktı. Daha erkende olabilir çünkü uyuya kalmışım ama ilk 10 dk yoktu ekledim şimdi bakınbunlar hep beklemiş testler mi?
adetiniz geçti mi?
göremedim çizgi amaaa adet olmadığı sürece umut hep varAma bilin bakalım kim çizgi gördü ben gördüm
Kusura bakmayın eksik sordum. Döngünüzün kaçıncı günüydü? Benim de adetlerim düzensiz pko var 50 Li günleri bulabiliyor. Bu ay ovulasyon 11. Gün pikti o yüzden merak ettim18 mayısta yumurtlama gördüm.
adetiniz geçtiyse kan verin en sağlıklısı.Hepsi 3-2-1 saat içinde çıktı. Bugünkü yaptığım da 1 saat içinde çıktı. Daha erkende olabilir çünkü uyuya kalmışım ama ilk 10 dk yoktu ekledim şimdi bakın
Epey saat sonra görmüşsün ama inşallah vardır ve sağlıklıdır. Belirtilerin de vardı diye hatırlıyorum.Hepsi 3-2-1 saat içinde çıktı. Bugünkü yaptığım da 1 saat içinde çıktı. Daha erkende olabilir çünkü uyuya kalmışım ama ilk 10 dk yoktu ekledim şimdi bakın
adet bitiminden sonra 10. gün pik gördüm. 10-11-12. gün değerlendirdik. çok şükür mutlu haber aldık.Kusura bakmayın eksik sordum. Döngünüzün kaçıncı günüydü? Benim de adetlerim düzensiz pko var 50 Li günleri bulabiliyor. Bu ay ovulasyon 11. Gün pikti o yüzden merak ettim
bence akıntıya takılmayın. başka bişey önercem ayaklarınızı sıcak tutun. gerçekten bunun faydaasına inanıyorum. sıcak su torbası hep ayaklarınzda dursun.Kızlar yumurtlamamın üstünden 4 gün geçti yumurtlama günü değerlendirdik sonrasında hiç değerlendiremedik. aynı kimyasal geçirdiğim aydaki gibi katı peynir kesiği gibi akıntım başladı inşallah olmuştur ve bu defa sağlıklıdır.
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza kaçıncı gün test yaptınız? Bir de belirtiniz oldu muadet bitiminden sonra 10. gün pik gördüm. 10-11-12. gün değerlendirdik. çok şükür mutlu haber aldık.
adete 2 gün kala test yaptım pozitif gördüm beta verdim 60 idi.Ne güzel çok sevindim sizin adınıza kaçıncı gün test yaptınız? Bir de belirtiniz oldu mu
sorma valla yaa bende stres oldum birazcıkSen var ya adamı sttese sokarsınnhe
hahaha ben valla kendimi burda motive ediyorum. Home office çalışıyorum site bilgisayar ekranında sürekli açıkbu sayfaya da girmeyi kescem galiba aklıma geliyo