- 11 Mayıs 2022
- 2.359
- 2.848
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.781
Canım sen ikinci kan testini verdin mi ? T the economist
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde öyle var bir göz sürekli okuyup takıp ediyorum bende motive oluyorum benimle aynı heyecanları yaşayan anlayan insanlarla konuşmak çok iyi geliyorhahaha ben valla kendimi burda motive ediyorum. Home office çalışıyorum site bilgisayar ekranında sürekli açık
hayır vermedim, şehrin uzağında oturuyorum gitmek istemedim. cumaya randevu aldım. cuma öğrencem betayı :)Canım sen ikinci kan testini verdin mi ?
Hadi bakalım hayırlısı :)hayır vermedim, şehrin uzağında oturuyorum gitmek istemedim. cumaya randevu aldım. cuma öğrencem betayı :)
sizin beta çıktı mı? aynı zamanlarda öğrendik haberdar olalım birbirimizden. :)Hadi bakalım hayırlısı :)
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizlereadete 2 gün kala test yaptım pozitif gördüm beta verdim 60 idi.
belirtim uyku hali olabilir. başka bişeyim yok valla :)
genelde adete yakın kasette çıkmazdı sizin erken yumurtlama olmuş sanırım. pozitif gördüğünüz gün yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü 14 müadete 2 gün kala test yaptım pozitif gördüm beta verdim 60 idi.
belirtim uyku hali olabilir. başka bişeyim yok valla :)
Göğsüm cok kötüsorma valla yaa bende stres oldum birazcık
benim göğüs ucum çok fenaGöğsüm cok kötü
ulan ne olacak bu halimiz yAbenim göğüs ucum çok fena
Bende belirti felan hic bisi yok kızlar ya. Adette olmadimulan ne olacak bu halimiz yA
Belkid e senın de sırecın öyledir ben hamileliğe de yormuyorum adet de de acırmıs ama benım böyle acımazdıBende belirti felan hic bisi yok kızlar ya. Adette olmadim
benim de böyle acımazdı sadece ucu şuan normalde komple sızlardıBelkid e senın de sırecın öyledir ben hamileliğe de yormuyorum adet de de acırmıs ama benım böyle acımazdı
Herkesın hi değişikbenim de böyle acımazdı sadece ucu şuan normalde komple sızlardı
yumurtlama gördükten sonra 12. gün hamilelik testinde pozitif gördüm.genelde adete yakın kasette çıkmazdı sizin erken yumurtlama olmuş sanırım. pozitif gördüğünüz gün yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü 14 mü
durumdayım acayip şiş ya sanki patlicak sen ne durumdasınGöğsüm cok kötü
ulan bu belirtilerle birde negatiif sonuç alırsak valla ağır küfür ederim artıkbenim göğüs ucum çok fena