- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.341
Bekleyeyim diyorum canım bat bi geçsin içim rahat etsin sonra giderimKuzum bal gibi de varrrrkan ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyeyim diyorum canım bat bi geçsin içim rahat etsin sonra giderimKuzum bal gibi de varrrrkan ver
Amin canım inşallah bebeklerimiz bizimledirİnşallah seninledir ve sağlıklı ilerler tutunur![]()
Aşko valla çizgi gördüm ama kendim de dahil bu silik çizgilerin iki aydır çok mağduru olduk bence iki üç gün sonra tekrar test yap. Bariz koyulaşma görmeden de sevinme. Ama umudun da olsun inşallah bebişin seninledir ❣ Ulan gönlümüzce sevinemez olduk yanıltan testlerden beeeKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
Bebeğim şuan kaptırmış değilim kendimi o kadar çok yanılttı ki dediğin gibi. Fakat umutlanmamış sağlayan hemen çıkması ve pembe olması bakalım göreceğiz inşallah yanılmayız bu seferAşko valla çizgi gördüm ama kendim de dahil bu silik çizgilerin iki aydır çok mağduru olduk bence iki üç gün sonra tekrar test yap. Bariz koyulaşma görmeden de sevinme. Ama umudun da olsun inşallah bebişin seninledir ❣ Ulan gönlümüzce sevinemez olduk yanıltan testlerden beee
Valla hiç çözemedim canım adet de geldi zaten şimdiBenide cok yaniltti biliyosun testler @sultansultan90 predictor diyosun asko ama o bile bende silik pozitif gosterdi biliyomusunBence sanirim ufak degrler oymuyor hcg de 1-2 gibi oluyor korunmadigmz icin ondan testler bu sekilde cikiyor. Korunurken cunku arada bi geciktigimde test yapardim erken de yaptm normal kaset testte yaptm ne ufacık bi golge gordum nede kuruma cizgisi tarzinda bi cizgi
Yok canım olur mu öyle şey test üzdü beni siz değil ki hepimiz çok net gördükYaaNe biçim testmiş öyle hepimizi umutlandırdı senide üzdük
![]()
Benimde valla canım bide ayarlamış gibi az önce regl başladıYa canım üzülme..Nisan ayında gecikmem vardı..testlerde ikinci çizgiyi görüyordum..kaset testlerden yapıyordum ben..valla bu testlere bile inam kalmadı
Aynen öyle valla canım tövbeliyim artık kopkoyu pozitif görene kadar inanmayacamKime güvencez aga her test hainOf yaa bu testlere güvenilmiyor artık
2 den küçük çıktı canım bende şoka girdim pembe pembe hala duruyor çizgiHadi yaaa tühhhhiç yalancı bir çizgiye benzemiyordu. Kaç çıktı ki sonuç?
İnşallah ya artık ihtiyacımız var aramızdan birilerinin anne olduğunu görmeyeBebeğim şuan kaptırmış değilim kendimi o kadar çok yanılttı ki dediğin gibi. Fakat umutlanmamış sağlayan hemen çıkması ve pembe olması bakalım göreceğiz inşallah yanılmayız bu sefer
Benim kocam bile aynısını söylüyor şu testlerde t c kadar koyu olmadıkça bana gösterme diyor adam bile anladı testlerin yanılttığınıValla hiç çözemedim canım adet de geldi zaten şimdi
Yok canım olur mu öyle şey test üzdü beni siz değil ki hepimiz çok net gördük
Benimde valla canım bide ayarlamış gibi az önce regl başladı
Aynen öyle valla canım tövbeliyim artık kopkoyu pozitif görene kadar inanmayacam
2 den küçük çıktı canım bende şoka girdim pembe pembe hala duruyor çizgi
İnsallah doğrudur bu sefer bariz gözüküyor daha ne olsun yaaKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
Valla benim çiş olayları coştu e bir de akıntım kurudu diğer gebeliklerdeki gibi illa dürtükledi beni bir şeyler yap yap diye neyse en azından dediğin gibi bu sefer bariz görünüyor biraz daha rahat ederim şimdilikİnsallah doğrudur bu sefer bariz gözüküyor daha ne olsun yaaAy yanlış sonuçları okudum az önce çok üzüldüm resmen test yapmayı bıraktırıcak bana da ki 5 günde dayanamayıp 5 test yaptım paralar teste gidiyor
![]()
kıpkırmızı halini de buraya atman nasip olsun yaBebeğim şuanlık pembiş duruyor karşımda bakalım inşallah koyulaşır![]()
Ayy aynen benimkide öyle silik olsa yok negatif diyorBenim kocam bile aynısını söylüyor şu testlerde t c kadar koyu olmadıkça bana gösterme diyor adam bile anladı testlerin yanılttığını
Merhaba . Bende normalde adet yakın şişkinlik olur ama bu defa olmadı. Çok şükür vaktinde adet oldum . Bir de bu şeyler biz belirti aradığımız olabilir . Ben herşeyi sildim mesela uygulamaları falan . Sadece yumurtlama günleri mi takip ediyorum kendimi tanıdıktan sonra anlıyorum bunu. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verirSoruma cevap yok mu![]()
yaaaa kuzum bu ne güzel test böyle :)) hadi birde kan testi verde mutluluğumuz dahada artsın :))Kaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
Hadi inşallah kuzuutanmasam şuanda test yapıcam gebelik testi. Regl 2. günüdeyim şuan bu arada![]()
Tatlım reglim bi geçsin rahat edeyim haftaya salı gidip tüm tahlilleri yaptırırım ardından da dr uma giderim. Fakat 19 una da gidiyoruz sanırım devamı memlekette nasip oluryaaaa kuzum bu ne güzel test böyle :)) hadi birde kan testi verde mutluluğumuz dahada artsın :))
Kız o kadar çok yanıldık kiAyy aynen benimkide öyle silik olsa yok negatif diyor![]()
imkansızı başrır mıyım dersin dfkffkfhfHadi inşallah kuzu![]()
20 gün sonra neden olmasın?imkansızı başrır mıyım dersin dfkffkfhf![]()