- 17 Nisan 2021
- 4.348
- 4.161
- 83
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.321
Kime güvencez aga her test hainKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime güvencez aga her test hainKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
Kaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadansonuçççç???
Yaşasın çizgini gördüm!Kaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
sen sakin kal. Ben senin yerine kaptırıcam. Ay şuraya sakince sevinmiş gibi yapayım da ama gerçekte halaya durayımKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
İnşallah benimledir ve sağlıkla tutunurYaşasın çizgini gördüm!![]()
Yavrum ya güzel gönlüne göre olsun her şey rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Şimdi inşallah gelmeyesice batı bekleme zamanısen sakin kal. Ben senin yerine kaptırıcam. Ay şuraya sakince sevinmiş gibi yapayım da ama gerçekte halaya durayım![]()
canım ben hiç gebe kalmadım ama kendi durumumdan bahsedeyim.Merhaba kızlar, aranızda hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum.normalde adetten 7-10 gün önce benim karnım şişer, siz hamile kaldığınızda adet olacakmış gibi şişkinlik olmuş muydu acaba?mesela benim şişmeye başlarsa demek ki değilim diyorum test yöntemim bu:)bu zamana kadar hep doğru çıktı,sizde nasıl oldu?
İnşallah canım sağlıkla mutlulukla gelsin miniğinİnşallah benimledir ve sağlıkla tutunur![]()
Adetim 16 haziranda dün erken gebelik yaptım negatif çıktıcanım ben hiç gebe kalmadım ama kendi durumumdan bahsedeyim.
normalde adetten 1 hafta önce başlayan göğüs hassasiyetim korunmayı bıraktıktan bir kaç ay sonra tamamen ortadan kayboldu. Bu ara tekrar ortaya çıktı bu defa tam adet döngümün ortasında yani adete 14 gün kala başlıyor hassasiyeti.
Anlayacağın bu belirtilerle kendini strese sokma her ay her belirti değişiyor.
çok erken yapmışsın ama =) döllenme bile 4-5 günü buluyor.Adetim 16 haziranda dün erken gebelik yaptım negatif çıktı![]()
Aynen canım. Bat a yakın 1 tane daha yaparsın belk. Ben çizgi pembe olmayınca genelde yalancı çıkıyor gibi anladım. İnşallah pespembe de olur o çizgiYavrum ya güzel gönlüne göre olsun her şey rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Şimdi inşallah gelmeyesice batı bekleme zamanı
Amin canım Allah razi olsun Allah dileyen isteyen herkeze nasip etsinHayırlı olsun canım,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Bebeğim şuanlık pembiş duruyor karşımda bakalım inşallah koyulaşırAynen canım. Bat a yakın 1 tane daha yaparsın belk. Ben çizgi pembe olmayınca genelde yalancı çıkıyor gibi anladım. İnşallah pespembe de olur o çizgi![]()
Bat ne zaman canım?Bebeğim şuanlık pembiş duruyor karşımda bakalım inşallah koyulaşır![]()
Hayirli olsun bende tam olarak boyle ogrendim saglikla gelsin insallahKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
11-12 gibi olması lazım yumurtlamaya göre canımBat ne zaman canım?
Amin canım inşallahHayirli olsun bende tam olarak boyle ogrendim saglikla gelsin insallah❤
Hadi yaaa tühhhKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
Kuzum bal gibi de varrrrKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
İnşallah seninledir ve sağlıklı ilerler tutunurKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali