- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.361
Bende böyle hamile olduğumdan bi haber olmak istiyorum tesadüfen öğrenip direk kalp atışını falan duymak istiyorumimkansızı başrır mıyım dersin dfkffkfhf![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende böyle hamile olduğumdan bi haber olmak istiyorum tesadüfen öğrenip direk kalp atışını falan duymak istiyorumimkansızı başrır mıyım dersin dfkffkfhf![]()
Aynen valla ben regl en az 4 gün geçince yaparım kan da 10 gün geçince anca öyle inanırım. Ovulasyon testi bu ay son bir dahada yapmam. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorumKız o kadar çok yanıldık kibenim test yapma isteğim bile kalmadı artık
Senin diğer adet tarihin ne yine buralarda mısın haziran mıBende böyle hamile olduğumdan bi haber olmak istiyorum tesadüfen öğrenip direk kalp atışını falan duymak istiyorumama bu benim için imkânsız şimdiden test yapmayı bekliyorum ahdhahs adetin 4. Günündeyim bende
![]()
4 temmuz beklenmeyen adet tarihiSenin diğer adet tarihin ne yine buralarda mısın haziran mıben temmuza kaydım ya burdan da gidesim yoktu
Canim niye öyle dedin ?Arkadaşlar ben adet oldum galiba![]()
Aiiy benimde öyle püh4 temmuz beklenmeyen adet tarihi![]()
Yok ben acamam biri açsın gidicemAiiy benimde öyle pühgit temmuz aç geliyorum
Bu bir bağımlılık tehlikenin farkında mısınız?Bende böyle hamile olduğumdan bi haber olmak istiyorum tesadüfen öğrenip direk kalp atışını falan duymak istiyorumama bu benim için imkânsız şimdiden test yapmayı bekliyorum ahdhahs adetin 4. Günündeyim bende
![]()
Amaaan tek bağımlılığım ahdhshBu bir bağımlılık tehlikenin farkında mısınız?![]()
Ay var varrrrKaptırmıyorum kendimi tamam mı sakin kalıyorum her ihtimali düşünerek ama kötüyü çağırmadan5 dk lık hali
Aynen öyle valla bende öyle yapacam bundan sonra her dk test yapmak yokBenim kocam bile aynısını söylüyor şu testlerde t c kadar koyu olmadıkça bana gösterme diyor adam bile anladı testlerin yanılttığını
Aynen valla regl geçerse iki gün bi test yaparım oda varsa bi zarar gelmesin diye yanlış hareket etmiyim diye. Baktım silik çizgi var 5 10 gün sonra regl gelmezse bidaha test yaparım ancaAynen öyle valla bende öyle yapacam bundan sonra her dk test yapmak yok
Gelmesinler inşallahYarın büyük günadet günüm çattı geldi kızlar kızlaaaarrr