Canim instagramda birgebeningünlüğü ve minnakkurabiyelerr sayfasi var her ikisindende kullandım memnun kaldım. Ama birgebeningünlüğünde ki Ebru hanım daha tatlı dilli :) ikisine de bak hangisi içine sinerse

Ovulasyon testini de adetin bittikten sonra ertesi günü başlıyorsun testi yapmadan önce 2 saat sıvı alımını bırak. İlk idrar olmıcak ikinci idrarınla yapabilirsin. Gündüz 12:00-16:00 yada akşam 20:00-22:00 arası yapabilirsin. Ama tavsiyem gündüz yapman ben hep öyle yaptım. Mesela 11 gibi sıvı alımını kestim saat 13:00'da testimi yaptım. Arada 1-2 saat oynayabilir sorun yok bazen saati saatine denk gelmeyebiliyor işimiz olabiliyor. İki çizgide aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyuysa pik demek yani yumurtlama altın gün muhakkak degerlendirilmeli :) sonra t çizgisi silikleşene kadar devam ediyoruz silikleşince anlıyoruz ki çatladı. Çatlama günü ve ertesi günü de değerlendirmek lazım. Bu arada yumurtlama görene kadar haftada 2 iliski olmalı ki spermler bayatlamasın. Çatlamadan sonra ilişki de senin keyfine kalmış artık :) ama o 3 gün çok önemli. Bazen 2-3 günde sürebiliyor yumurtlama o zaman 2-3 tane havuç yemeni öneririm çok işe yarıyor. Şimdilik bu kadar inşallah sana uğurlu gelir