• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim instagramda birgebeningünlüğü ve minnakkurabiyelerr sayfasi var her ikisindende kullandım memnun kaldım. Ama birgebeningünlüğünde ki Ebru hanım daha tatlı dilli :) ikisine de bak hangisi içine sinerse 🙏🏻
Ovulasyon testini de adetin bittikten sonra ertesi günü başlıyorsun testi yapmadan önce 2 saat sıvı alımını bırak. İlk idrar olmıcak ikinci idrarınla yapabilirsin. Gündüz 12:00-16:00 yada akşam 20:00-22:00 arası yapabilirsin. Ama tavsiyem gündüz yapman ben hep öyle yaptım. Mesela 11 gibi sıvı alımını kestim saat 13:00'da testimi yaptım. Arada 1-2 saat oynayabilir sorun yok bazen saati saatine denk gelmeyebiliyor işimiz olabiliyor. İki çizgide aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyuysa pik demek yani yumurtlama altın gün muhakkak degerlendirilmeli :) sonra t çizgisi silikleşene kadar devam ediyoruz silikleşince anlıyoruz ki çatladı. Çatlama günü ve ertesi günü de değerlendirmek lazım. Bu arada yumurtlama görene kadar haftada 2 iliski olmalı ki spermler bayatlamasın. Çatlamadan sonra ilişki de senin keyfine kalmış artık :) ama o 3 gün çok önemli. Bazen 2-3 günde sürebiliyor yumurtlama o zaman 2-3 tane havuç yemeni öneririm çok işe yarıyor. Şimdilik bu kadar inşallah sana uğurlu gelir ❤️🙏🏻
çok teşekkür ederim canım 💕 ınstagram sayfalarını hemen takibe aldım yarında doktor randevum var. inşallah Haziran ayı hepimize şans getirsin güzel haberler alalım 🙏🥰🤲

Canim instagramda birgebeningünlüğü ve minnakkurabiyelerr sayfasi var her ikisindende kullandım memnun kaldım. Ama birgebeningünlüğünde ki Ebru hanım daha tatlı dilli :) ikisine de bak hangisi içine sinerse 🙏🏻
Ovulasyon testini de adetin bittikten sonra ertesi günü başlıyorsun testi yapmadan önce 2 saat sıvı alımını bırak. İlk idrar olmıcak ikinci idrarınla yapabilirsin. Gündüz 12:00-16:00 yada akşam 20:00-22:00 arası yapabilirsin. Ama tavsiyem gündüz yapman ben hep öyle yaptım. Mesela 11 gibi sıvı alımını kestim saat 13:00'da testimi yaptım. Arada 1-2 saat oynayabilir sorun yok bazen saati saatine denk gelmeyebiliyor işimiz olabiliyor. İki çizgide aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyuysa pik demek yani yumurtlama altın gün muhakkak degerlendirilmeli :) sonra t çizgisi silikleşene kadar devam ediyoruz silikleşince anlıyoruz ki çatladı. Çatlama günü ve ertesi günü de değerlendirmek lazım. Bu arada yumurtlama görene kadar haftada 2 iliski olmalı ki spermler bayatlamasın. Çatlamadan sonra ilişki de senin keyfine kalmış artık :) ama o 3 gün çok önemli. Bazen 2-3 günde sürebiliyor yumurtlama o zaman 2-3 tane havuç yemeni öneririm çok işe yarıyor. Şimdilik bu kadar inşallah sana uğurlu gelir ❤️🙏🏻
Çok güzel ve net anlatmışsın. Sağlıkçı olduğunu düşündüm doğru mu 😊

Bu arada gerçek bir pik görünce daha önce ovülasyon testini yanlış değerlendirdiğimi farkettim. Daha önce pik sandığım çizgiler c çizgisinden daha açıktı her zaman. Bu sefer ilk saniyede t çizgisi baskın şekilde kendini belli etti. Deneye yanıla öğreniyoruz 😁Eki Görüntüle 3079982
30 u da eşit e yakın gibi. E şimdi o koyuluklardan 6 gün sonra mı pik yapmış yoksa 2.yumurta mı oldu acaba 🤔

Çok güzel anlatmışsın spermler bayatlamasın tabirine bayıldım 🤣

Hepimiz yaşayarak öğreniyoruz desene. Doktorum iğneye başlayabiliriz dedi gonal f mi dedim sağlıkçı mısınız dedi hayır dedim kadınlar kulübünde çok vakit geçiriyorum 😅
Bende 1 sene öncesine kadar sadece yumurtlama olduğunu biliyordum 😂 şimdi bilmediğim şey kalmadı 😂🤭

Bu ay ilk defa ovulasyon denedim. Sarı işaretli olanlar değerlendirilen günler. Bugün 16. gün bugünü değerlendirisem yeterli olur mu?

Eklentiler

• FD0A8C75-DDD0-419F-89D2-9FB76926E343.webp
    FD0A8C75-DDD0-419F-89D2-9FB76926E343.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba kızlar, aranızda hamile olan arkadaşlara sormak istiyorum.normalde adetten 7-10 gün önce benim karnım şişer, siz hamile kaldığınızda adet olacakmış gibi şişkinlik olmuş muydu acaba?mesela benim şişmeye başlarsa demek ki değilim diyorum test yöntemim bu:)bu zamana kadar hep doğru çıktı,sizde nasıl oldu?
Soruma cevap yok mu:(

Merhaba bende adetimi bekliyordum şişkinlik vardi dun hafif adet agrilarinida hissettim bugun test yaptim hafif cizgi cikti emin olmk icin dijital test yaptim 1 2 haftalik var test yapin insallah hamilesinizdir❤
Hayırlı olsun canım,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Back