- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.261
Nasıı yaa kaç cıktı değerinKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıı yaa kaç cıktı değerinKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
İnsallah canım ya güzel haberler alalımDün gece testim negatif çıkmıştı bat 12 Haziran bir gün önce bir gün sonra olabiliyorum. Dün sağ kaşıkta batma vardı bugün geçti alt karın bölgemde adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı inşallah adet ağrısı değildir.![]()
Kuzum en iyi test predictor erken gebelik pahalı olan hiç yalancı kuruma bilmemne hiç yanlıs yapmıyor sen sanırım prOdoctor olandan almısın toplu dimi onda yanlslıklar çıkabiliyormus yorumlarda okumustumKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
YaaaKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
Yaa üzüldümKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
canım benım moral bozmak yok bu ay benımde reglim 4 gun gecikti hiç olmayan seyKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
İnşallah canım dünden beri seni de okuyorum yazamadım keşke bir test yapsan çift çizgi çok güzel bir hediye olurdu nice güzel yıllarınız olsunKızlar bugün de evlilik yıldönümümüz ya umarım regl olmam
Bende genelde 2 kez yumurtlarimregl daha varkız yeter tavuk gibi yumurtlamak istemiyorum
en fazla ikiz daha fazla bakamam ben
![]()
Ufakta olsa degerde oynama yokmu kuzum bence değerin oynamisKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
İnsallah kuzum guzel haberlerini bekliyoruz bi test mi yapsanKızlar bugün de evlilik yıldönümümüz ya umarım regl olmam
Hic korkma az bi agri yanma oluyor batın bölgesinde sonrasi zaten bitiyor 30 saniyelik bi islem kapali gorurlerse tekrar ilac verip tekrar cekiyolar sonrasinda tansiyonum dusmustu benim yaninda biri olsun mutlaka 2-3 gün lekeleniyorsun bitiyorÜniversite hastanesinde olacağı için seçenek sunarlar mı bilmiyorum bakalım doktorumla görüşcem
Ya üzüldüm meleklerimiz bir an önce gelse de hayal kırıklığına uğramasakKızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()
Yok canım sen kendini kötü hissetme benim eşim normal de testlerden çok anlamaz o bile bakar bakmaz çizgi var dedi bariz görünüyordu yani.Yaaa. Üzdü bu. Ay bu bu ay bi kere daha oldu artık gerçekten kimseye ikinci çizgiyi görüyorum demicem.
2 den küçük çıktı canımNasıı yaa kaç cıktı değerin![]()
Ya orası öyle ama hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle çizgi çıktı çok şaşırdım valla. Bir daha alırsam onu alacam artıkKuzum en iyi test predictor erken gebelik pahalı olan hiç yalancı kuruma bilmemne hiç yanlıs yapmıyor sen sanırım prOdoctor olandan almısın toplu dimi onda yanlslıklar çıkabiliyormus yorumlarda okumustum
2 den küçük çıktı canımYaa üzüldümkaç cıktı değerin kuzum
Valla hiç sorma ya prodoctor almıştım ben.canım benım moral bozmak yok bu ay benımde reglim 4 gun gecikti hiç olmayan seybu evdeki testlere birşeyler oldu hep yalandan çizgi çıkarıyor. yaptığın testin markası neydi ?.
Önümüzdeki ay hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah.![]()
Yok aşko direk <2 böyle çıktı 2 den küçükUfakta olsa degerde oynama yokmu kuzum bence değerin oynamis
Keşke canım keşkeYa üzüldüm meleklerimiz bir an önce gelse de hayal kırıklığına uğramasak
canım birşey sormak istiyorum ben bu testlerden hiç kullanmadım. hangi marka almak lazım kısa bir bilgi verebilir misinKizlar sizce bu ay son kez ovulasyon testi mi deneyeyim ? Yoksa akışına mı bırakayım. 4. Denemem olucak ovulasyon ile. Olmazsa önümüzdeki ay kesin doktora gidicem son kez şans vermek istiyorum kendime. Ne dersiniz?
Benide cok yaniltti biliyosun testler S sultansultan90 predictor diyosun asko ama o bile bende silik pozitif gosterdi biliyomusunYok canım sen kendini kötü hissetme benim eşim normal de testlerden çok anlamaz o bile bakar bakmaz çizgi var dedi bariz görünüyordu yani.
2 den küçük çıktı canım
Ya orası öyle ama hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle çizgi çıktı çok şaşırdım valla. Bir daha alırsam onu alacam artık
2 den küçük çıktı canım
Valla hiç sorma ya prodoctor almıştım ben.Benimde gecikmenin 3. Günü bugün gelen giden yok.
Yok aşko direk <2 böyle çıktı 2 den küçük
YaaYok canım sen kendini kötü hissetme benim eşim normal de testlerden çok anlamaz o bile bakar bakmaz çizgi var dedi bariz görünüyordu yani.
2 den küçük çıktı canım
Ya orası öyle ama hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle çizgi çıktı çok şaşırdım valla. Bir daha alırsam onu alacam artık
2 den küçük çıktı canım
Valla hiç sorma ya prodoctor almıştım ben.Benimde gecikmenin 3. Günü bugün gelen giden yok.
Yok aşko direk <2 böyle çıktı 2 den küçük
Hadi. Bakimmm
Sağ ol canım yalnız giderim demiştim iyi oldu bak söylediğin eşim de izin ayarlar gelir olmadıHic korkma az bi agri yanma oluyor batın bölgesinde sonrasi zaten bitiyor 30 saniyelik bi islem kapali gorurlerse tekrar ilac verip tekrar cekiyolar sonrasinda tansiyonum dusmustu benim yaninda biri olsun mutlaka 2-3 gün lekeleniyorsun bitiyor
Sen ne durumdasın asıl bebişin nasıl ❤ adet beklemece adet olmaca temmuz topiği beklemecearada bebiş haberleri
❤ öyle takılıyoruz kuzum sen napıyosun