- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.161
Ben artık güvenmiyorum testlere, adet gecikmeden bir daha test de yapmamBenimdee. Hatta 2 test yaptım ikiside anında çıktı pespembe sonuç negatifkaset test bide. Sözde kaset testler daha güvenilir
Sana yazmadım ki onuHiç bişi anlamaıdm senden
Eşin gelsin kan testine gidin hem reglin de gecikmiş daha fazla stres yapmasan mı canım? Hee türlü rahat bir nefes alırsın. İnşallah güzel sonuçlanacakAmiin inşallah canım benim
Canım bence bi test yap 2-3 saat tutabilirsen öyle de yapsan olur
İnşallah ya eşim nöbetten geldi şimdi uyuyor uyanınca bir konuşacam bakalım o ne diyecek ona göre ya kan veririm ya da yarın testi tekrarlarım
Yaa ben yanılmıyorum o zaman dimi aslında gözle daha belli ama çok az fark gibi
Bende de öyleydi ayy hadi güzel haberlerle ablaİn şa Allah kuzum İn şa Allah..yani bende bu haldeyim..belim çok ağrıyor..benim genelde adetliyken çok ağrım olmaz..olarken ne ağrılar varsa..şimdi onu çekiyorum.
Kuzum kişisel bilgilerin görünüyor fotoda istersen fotoyu değiştirKozlar amh çıktı doktor akşam hastahane de nasıl
İn şa Allah canımBende de öyleydi ayy hadi güzel haberlerle abla❤
Sana yazmadım ki onu
Gördüm bileKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Hemen belirdi ama ben bu teste hiç güvenmiyorum bakalım görecek misiniz? @dceke R Random3 M MiuLego @Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl @sultansultan90 ve diğer güzeller
Kuzum kişisel bilgilerin görünüyor fotoda istersen fotoyu değiştir
Yaaaa inşallah regl gelmez de sevinmek nasip olurGördüm bile
Evet daha belirgin duruyorVar dimi koyuluk dün ara ara regl gelecek gibi sancılarım oluyordu bugün onlar da kayboldu
aminn canım. Bugün de yaptın mı ya da yapacak mısın?Yaaaa inşallah regl gelmez de sevinmek nasip olur
Yumurtlama gününü biliyor musun canımYa hiç birine %100 güven olmuyor aslında bakalım bekleyeceğiz artık
evet canımcım daha koyu :)) şık bizi yanıltmıyorsa tabi. Bence var gebelikÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya @sultansultan90 M Mavimiresl
Naptın eşini gönderdin mi hastaneyeEvet daha belirgin duruyor
Bebeğim valla var koyulaşma allaaaahh bi minnoş daha geliyorÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya @sultansultan90 M Mavimiresl
ben de gördüm :)Üstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya @sultansultan90 M Mavimiresl
Abla sende durumlar nasıl enişte bey gitti mi doktoraEvet daha belirgin duruyor
İn şa Allah canımAdet olursam yazıcam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?