- 1 Nisan 2022
- 13.145
- 15.801
- 228
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum o çizgide hiç kırmızılık pembelik var m? tamamen gri mi yoksa?Bugün gecikmenin 3. Günü canım
Ya benim burası eczaneye baya uzak bence trendyoldan getirtiyorum aslında gözle net görebiliyorum çizgiyi ama bilemedim![]()
Sabah bi kaset test yaptım çooookk silik bir çizgi belirdi 5 dk da ama yok gibi yani. Bekleme moduna geçeyim bir kaç gün bakalımaminn canım. Bugün de yaptın mı ya da yapacak mısın?
Hayırlı olsun canım ben görüyorum. Geç döllenme olabilir miÜstte ki dün akşam yaptığım altta ki az önce yaptığım koyuluk var mı acaba ya S sultansultan90 @miresl
İnşallah vardır bebişSabah bi kaset test yaptım çooookk silik bir çizgi belirdi 5 dk da ama yok gibi yani. Bekleme moduna geçeyim bir kaç gün bakalım
Ben hiç kullanmadım bilemiyorum ki bacılar ses verin bize❤Gunaydin kızlar ya benim şu ovulasyon bu ay sürekli köyü çıkıyor bı silik göremedimkist felan mi oldu olunca böyle mi olur ki bilenler bı yazsın ya
![]()
İnşallah canımİnşallah vardır bebiş❤
Yok kız geçirmeİn şa Allah canım..öyle olursa kalb krizi geçiririm kesin![]()
İnşallah canım benimKuzu normalmiş cok şükür yA şimdi adet bitsin var ya benı görün siz havuç yicem
Eşin gelsin kan testine gidin hem reglin de gecikmiş daha fazla stres yapmasan mı canım? Hee türlü rahat bir nefes alırsın. İnşallah güzel sonuçlanacak![]()
Evet daha belirgin duruyor
evet canımcım daha koyu :)) şık bizi yanıltmıyorsa tabi. Bence var gebelik
Bebeğim valla var koyulaşma allaaaahh bi minnoş daha geliyorkoş git kan ver yaa nasıl duruyosun
![]()
ben de gördüm :)
Çizgi pembe canım gri değilkuzum o çizgide hiç kırmızılık pembelik var m? tamamen gri mi yoksa?
Hayırlı olsun canım ben görüyorum. Geç döllenme olabilir mi
Ayyy çok heyecanlandım yine bak hadi güzel haberlerleYok kız geçirme
İnşallah canım benim
Çizgi pembe canım gri değil
Kızlar eşim bakar bakmaz bugününün çizgisini net gördü ve daha koyu dedi kan vermeye gidiyoruz dua edin bana![]()
güzel haberlerle gel inşallah canım hadi olacak olacakYok kız geçirme
İnşallah canım benim
Kızlar eşim bakar bakmaz bugününün çizgisini net gördü ve daha koyu dedi kan vermeye gidiyoruz dua edin bana![]()
Ayyyy cokk heycanlı hadi kuzum ya güzel haberlerYok kız geçirme
İnşallah canım benim
Yok kız geçirme
İnşallah canım benim
Çok heyecanlandım valla inşallah güzel haberle dönYok kız geçirme
İnşallah canım benim
canım sen duphaston kullanıyordun değil mi? o bende ara kanama yapmıştı. inşallah gebeliktir ama o da aklında bulunsun. benim de hiç ara kanama lekelenmem olmaz adet dışında, duphaston kullandığım ay olmuştu. kanama değil de kahverengi lekelenme.Günaydın.Ya kızlar ben dün yazdım adet oldum..lekelenme ufacık geldi..o olunca bir kaç saate dökülme oluyor..yani bu yaşıma kadar böyle bende..hatda o kadar eminim mfk ürünlerini bile sipariş etdim.Kaç saat geçti yatdım uyudum kalktım bile..hala bir şey yok.Ama aşırı adet ağrıları gibi ağrım var belimde..sanki adetliyim..Kimde böyle olmuş??ama onu deyim ben lekelenme görmeyen insanım..gördümse kesin adet olucam![]()
İnşallah hayırlı haberlerle dön bizeYok kız geçirme
İnşallah canım benim
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzum, etiketle bizi unutmaYok kız geçirme
İnşallah canım benim
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gelYok kız geçirme
İnşallah canım benim
Bende de ilk kez geçen ay vardiBen kendi testimde kuruma çizgisine bile okeydim ama yoktu![]()