- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.981
Diğerinde var mı sizce çizgiİkinci fotoda bir çizgi görünüyor gibi geldi bana
Kizlar hangi ilac kullandinizda bu oldu yaa tam olarak hangisi
Bunda goremedim sanki ama var gibide duruyoDiğerinde var mı sizce çizgi
Canım bu ay gidemem eger olmazsa önümüzdeki ay adetin ikinci günü gidicem inşallahCanim 3 aydan sonra doktor tavsiye ediliyor. Sen bu ay doktorla dene istersen. O takip etsin yumurtayı
Canım bence batı bekle daha çok erkenBakarsaniz sevinirim bata 6gun var
Bunda bende göremedim ama diğerinde gözle daha koyu görünüyor kafam karıştı yineBunda goremedim sanki ama var gibide duruyo
Bence bekle kaç gün var bataElimde test var yapsam simdi tekrar en azindan kafamda netlesse olurmu
Gercekten gonule soz gecirmek ne zormus ya bir gebeligim oldu 9 haftada kalbi durdu 6 aydir deniyoruz yunurtlama gunleri falan hala bisey yok ilk gebeligimdede yum.dan 9gun sonra ogrenmistim bugun 12 gun olunca yinemi yok diye geciyor gonlumdenCanım bence batı bekle daha çok erken
6gun var balimBence bekle kaç gün var bata
Seni çok iyi anlıyorum canım benim ben 3 yıldır deniyorum hiç hamile kalamadım daha adetten 2 gün önce test yaptım negatifti şimdi geçince tekrarlayim dedim oda böyleGercekten gonule soz gecirmek ne zormus ya bir gebeligim oldu 9 haftada kalbi durdu 6 aydir deniyoruz yunurtlama gunleri falan hala bisey yok ilk gebeligimdede yum.dan 9gun sonra ogrenmistim bugun 12 gun olunca yinemi yok diye geciyor gonlumden
İns askım ya vallahi cok istiyorum bizim tayfa artık kalalımmmmİnsallah kuzum ya sen bari yüzümüzü güldür bu ay A ad000 S sultansultan90 sizdende guzel haber bekliyorum
Hadii yaa femara mı kullanıyosun ?
Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin insallah beklemek cok kotuSeni çok iyi anlıyorum canım benim ben 3 yıldır deniyorum hiç hamile kalamadım daha adetten 2 gün önce test yaptım negatifti şimdi geçince tekrarlayim dedim oda böyle
Kuzucum cok cok silik sanki var bişiyler gibi keske sabah yapaydın varsa elinde sabah yapŞuna bir bakar mısın
Klomenle letu yapmadı femaradan sonra basladı benim bildiğin allah korusun kemoterapi almıssın gibi kopuyorKizlar hangi ilac kullandinizda bu oldu yaa tam olarak hangisi
Aynen öyle canım benim amiinmRabbim kimsenin kucagini bos koymasin insallah beklemek cok kotu
Yaa aslında sabah yapacaktım ama M Mavimiresl gaz verince dayanamadım. Bu ilk 4 dk içinde ki hali oynadım biraz. Olmaz olur mu hiç ben bu ayda olmadı diye trendyoldan 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim onlar geldi bugünKuzucum cok cok silik sanki var bişiyler gibi keske sabah yapaydın varsa elinde sabah yap
Yani bu engel mio halde sende hipertiroidi var sanırım? Değerlerini yükseltmeye çalışıyorlar. Bende hipotiroidi var ilaçla düşürmeye çalışıyorlar tsh kanda ne kadar düşükse salgılanan hormon o kdr fazladır demek oluyor ters orantı var
Bunda göremedimDiğerinde var mı sizce çizgi
Burda bayagı belli kuzucumm ama yarın sabah bidaha yap ole sevinekkkAynen öyle canım benim amiinm
Yaa aslında sabah yapacaktım ama M Mavimiresl gaz verince dayanamadım. Bu ilk 4 dk içinde ki hali oynadım biraz. Olmaz olur mu hiç ben bu ayda olmadı diye trendyoldan 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim onlar geldi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?