- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.941
Bi prodoctor patlat askoYa heveslenmek istemiyorum ama bu regl niye gelmiyor ki bugün de akşam oldu ne gelen var ne gidenkargom da geldi ben onlara bakıyorum onlar bana
Akisina birak kafani rahatlatKizlar sizce bu ay son kez ovulasyon testi mi deneyeyim ? Yoksa akışına mı bırakayım. 4. Denemem olucak ovulasyon ile. Olmazsa önümüzdeki ay kesin doktora gidicem son kez şans vermek istiyorum kendime. Ne dersiniz?
Dimi canım öyle yapayım yaAkisina birak kafani rahatlat
Bende almiycam yeterince kafam karisti zaten doktorun dedigi haftada 2-3 iliski olduktan sonra takip yapmaya gerek yok testlerle demistiDimi canım öyle yapayım ya
Acaba diyorum sabah ilk idrarla mı yapsamBi prodoctor patlat asko
Aa ne güzel ben de bu ay olursa 2. Dönemi kapatırım diye düşünüp ümitlenmiştim inşallah denk gelirEvet canım
Bilmem kac gun gecti regl den bide duzenliydin sen dimi adet konusunda acaba simdimi yapsanAcaba diyorum sabah ilk idrarla mı yapsam
Yani aslında çok düzenli değildi ama genelde 1-2 gün erken olurdu geç olmazdı Kasım ayında ameliyat olmuştum o zamandan beri ilk kez bu kadar gecikti döngünün 31. Günü gecikmenin 2. Günü.Bilmem kac gun gecti regl den bide duzenliydin sen dimi adet konusunda acaba simdimi yapsan
Ya inşallah nasip olsunAa ne güzel ben de bu ay olursa 2. Dönemi kapatırım diye düşünüp ümitlenmiştim inşallah denk gelir
Yani ne biliyim aklimizda olacagina varsada yoksada ogrenmis oluruzYani aslında çok düzenli değildi ama genelde 1-2 gün erken olurdu geç olmazdı Kasım ayında ameliyat olmuştum o zamandan beri ilk kez bu kadar gecikti döngünün 31. Günü gecikmenin 2. Günü.
Kuzum tekrarladinmi hic testiYa inşallah nasip olsunBeklememize değsin hayırlısıyla yoksa kışa kadar beklerim yani.
O zaman yapim bi tane dimi yani silik de olsa çıkar herhalde. Eşim gece vardiyasında işe 8 de gidiyor giderken testler geldi diye hemen yapmaya kalkma ha diyorYani ne biliyim aklimizda olacagina varsada yoksada ogrenmis oluruz
Çok iyi doktor bilgi olarakta insanlık olarakta çok iyiO doktorunda ismini duymuştum
İnşallah Rabbim nasip eder inşallahBende oraya bakıcam gebe olursam
Ve dayanamadı...Bir tane kaset test aldım markasını bilmiyorum onda yarın çıkmayabilir tutabilirsem kendimi perşembe cuma yapayım diyorum. Umarım burdan ızaklaşmanın faydasını görmüşümdür
Doktordan doktora fiyat değişiyor ben öyle biliyorumEvet randevu alirken sordum muayene ucretini. Ben Oğuz beyden aldim onu soyledi calistigim yerdeki kizlar bir gidecegim bakalim :)
Canim 3 aydan sonra doktor tavsiye ediliyor. Sen bu ay doktorla dene istersen. O takip etsin yumurtayıKizlar sizce bu ay son kez ovulasyon testi mi deneyeyim ? Yoksa akışına mı bırakayım. 4. Denemem olucak ovulasyon ile. Olmazsa önümüzdeki ay kesin doktora gidicem son kez şans vermek istiyorum kendime. Ne dersiniz?
Bende senden heveslendim simdi siparis verdim testO zaman yapim bi tane dimi yani silik de olsa çıkar herhalde. Eşim gece vardiyasında işe 8 de gidiyor giderken testler geldi diye hemen yapmaya kalkma ha diyor
Yaşasın test yapmakBende senden heveslendim simdi siparis verdim testyaparim 15 20 gun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?