- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.961
Hafi hayırlı olsun bu ay olsun kuzumKuzum testin sonucuna göre yaptir cok guzel sonuclar alanlari görüyorum. Ama bence bu dökülmede koronanin etkisinin oldugunu düşünüyorum ve cevremdede duymaya basladim koronadan sonra yoğun dökülme oldu diyenleri. Bu arada A ad000 @Fang @Mucizemmm16 I iptibitliKedi diger ismini unuttugum kizlar doktor cok yoğunmuş msj yazmis eşime ogleden sonra recete yazicam ilac bitince gelin yazmis cok merakliyim
3 predictor 2 comfort attim sepete comfort hic sevmiyorum ama kargo bedava olsun diyeYaşasın test yapmak
İnsallah kuzum bu aksam basladim klomeneHafi hayırlı olsun bu ay olsun kuzum
Şuna bir bakar mısınBende senden heveslendim simdi siparis verdim testyaparim 15 20 gun sonra
Ayy var gibii insallah vardirrŞuna bir bakar mısın
Yok bebeğim bir tane de kaset test aldım belki sabah yaparım ama çıkmaz diye düşünüyorumKuzum tekrarladinmi hic testi
Allah’ım ne kadarsa biliyoruz birbirimiziVe dayanamadı...
Ya ama adetim 2 gün geçti olsa daha koyu olmaz mıydı ya heycan yaptımAyy var gibii insallah vardirr
İlk bebeğin mi olacakYa inşallah nasip olsunBeklememize değsin hayırlısıyla yoksa kışa kadar beklerim yani.
Bence akışına bırak kafan daha rahat olurKizlar sizce bu ay son kez ovulasyon testi mi deneyeyim ? Yoksa akışına mı bırakayım. 4. Denemem olucak ovulasyon ile. Olmazsa önümüzdeki ay kesin doktora gidicem son kez şans vermek istiyorum kendime. Ne dersiniz?
İlk attığında gölge var gibi çok az ama kuruma çizgisi mi emin de olamadımKizlar nolur birde bana bakin
İkinci fotoda bir çizgi görünüyor gibi geldi banaŞuna bir bakar mısın
Elimde test var yapsam simdi tekrar en azindan kafamda netlesse olurmuİlk attığında gölge var gibi çok az ama kuruma çizgisi mi emin de olamadım
Yine silik bi cizgi varŞuna bir bakar mısın
Sabah ilk idrarla dene bakalimYok bebeğim bir tane de kaset test aldım belki sabah yaparım ama çıkmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?