- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.901
Kaç gün var gelmeyesice tarihe?Ay hadi inşallahyaparsam yarın sabah ilk idrarla artık sabaha kadar kendime uğraş bulamam lazım
EvetBiri açsa da oraya transfer olsak
Ovulasyon testi denicek misin bu ay. Ben kararsızım ya bu ay akışına bırakayım diyorum ama benim işim de belli olmazEvetbizim bat Temmuz artik
Ahahah 6 gün varKaç gün var gelmeyesice tarihe?
Aynı sayılırız var mı belirti?Ahahah 6 gün var
Yaa benim de bat aynı tarihte yumurtlamaya göre. Ben cuma test yapmayı düşünüyordum. Bugün sağ kasığıma iğne batar gibi sancılar giriyor başka belirtin var mı ?İnşallah çok kaptırmak istemiyorum yanılttı çünkü 2 ay önce ama çok geç çıkmıştı 3 testte birden hem de. Fakat bunda hemen belirmesi bi umut oluşturdu tabi yumurtlama günüm tuttuysa 11-12 Haziranda olmam lazım
Ya kuzum inşallah yanılmayız bu sefer gülsün yüzümüz ama kaşınmaktan geri kalmıyoruz o ayrıBen gordummmm
Ben bu ay da elendim ama senden guzeeeel haberler bekliyorummmmYa kuzum inşallah yanılmayız bu sefer gülsün yüzümüz ama kaşınmaktan geri kalmıyoruz o ayrı
Kasıklarımı cimcikliyorlar çekiştiriyorlar sanki akıntı kuruluğum önceki gebeliklerimde de oldu şimdi de nerdeyse kuruyum yine bir de sık idrara çıkmaya başladım hadi öyle olalım inşallahYaa benim de bat aynı tarihte yumurtlamaya göre. Ben cuma test yapmayı düşünüyordum. Bugün sağ kasığıma iğne batar gibi sancılar giriyor başka belirtin var mı ?
Valla hamileysem gynoseed jel kullandım o da etkili olmuş olabilirBen bu ay da elendim ama senden guzeeeel haberler bekliyorummmm
Bilmiyorum ki canim ya cok dusunmek istemiyorum aslında bu ayda boyle bir doktor ile beraber ilerliyim ne dicek muayenede olmazsa diger ay testi deneyecegimOvulasyon testi denicek misin bu ay. Ben kararsızım ya bu ay akışına bırakayım diyorum ama benim işim de belli olmaz
Bugün sağ kasığımda batmalar var akıntım yumurtlamadan sonra hiç geçmedi normal akıntımdan da farklı birde enerjim çok düşük ama hiç birini tam belirtiye yoramıyorum psikolojik mi diyeAynı sayılırız var mı belirti?
Bende gördüm inşallah bebiştir bu kez yanılmayız inşallahKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Hemen belirdi ama ben bu teste hiç güvenmiyorum bakalım görecek misiniz?partalina_ @Random3 @Fang @Mrs Electrical Engineer @miresl S sultansultan90 ve diğer güzeller
KuzucummKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Hemen belirdi ama ben bu teste hiç güvenmiyorum bakalım görecek misiniz?partalina_ @Random3 @Fang @Mrs Electrical Engineer @miresl S sultansultan90 ve diğer güzeller
Evet evet ben de öyleKasıklarımı cimcikliyorlar çekiştiriyorlar sanki akıntı kuruluğum önceki gebeliklerimde de oldu şimdi de nerdeyse kuruyum yine bir de sık idrara çıkmaya başladım hadi öyle olalım inşallah
Amin canım inşallahBende gördüm inşallah bebiştir bu kez yanılmayız inşallah❤❤
İnşallah gören gözlerimiz yanılmaz ve güzel haberler alırız birlikteKuzucummbende görüyorum vallahi ama tekrarla garantileyelim 2 gün sonra bidaha yap kuzum geliyor insallah
Yaaaa bu ay şans getirsin hepimizeeee inşallah belirtiler kısmına yazarız hepsiniEvet evet ben de öyledüşük yaptığım zaman da böyle olmuştu inşallah vardır
Ben biraz önce testle mi konuştumDeryam kuzum amin
Peşpeşe inşallah bebeğimBen biraz önce testle mi konuştum
Analarını tam delirtmeden gelmeleri lazım bu sıpaların artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?