- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederimKadin dogum bölümü 215 tl mis canim muayene
Hadi be prodoctorum üzme bizi, bu sefer sevindirKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Hemen belirdi ama ben bu teste hiç güvenmiyorum bakalım görecek misiniz?partalina_ @Random3 @Fang M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl @sultansultan90 ve diğer güzeller
Tamam canim carsamba gunu bir gidecegim. 2 aydir deniyoruz ama olmadi ve korunmayi bıraktıktan sonra butun dongulerim degisti neler oluyor bana anlamadım doktor zamanin geldi de geçiyor sanirimCanım memnun kalırsan bana da söyle reyap bana daha yakın![]()
Kuzum e recete var eczaci kiza sordum hatta eminmisinz evet burda o sekilde yaziyo dediAaa asko bana günde 2 tane yA bi sabah bi akşam emın mısın reçete iyi bak 2X1 yazmıs hatta bana
İnanasim var bu teste guzel sonuclaraKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Hemen belirdi ama ben bu teste hiç güvenmiyorum bakalım görecek misiniz?partalina_ @Random3 @Fang M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl @sultansultan90 ve diğer güzeller
Yaaa görüyorum tabi kiKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Ay var gibi prodoctor da yanılma payı da olmuyor pek bata kaç gün varKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
İnşallah çok kaptırmak istemiyorum yanılttı çünkü 2 ay önce ama çok geç çıkmıştı 3 testte birden hem de. Fakat bunda hemen belirmesi bi umut oluşturdu tabi yumurtlama günüm tuttuysa 11-12 Haziranda olmam lazımAy var gibi prodoctor da yanılma payı da olmuyor pek bata kaç gün var![]()
Ah canım ya inşallah güzel gönlüne malum olmuştur inşallah vardır ve sağlıkla tutunur da gelirler bizeYaaa görüyorum tabi kiben sana dedim olacak bu ay dedim kızına kardeş geliyor dedim. Bak geliyor gelmekte olan
![]()
İnşallah tatlım Allah’ın izniyleİnanasim var bu teste guzel sonuclara![]()
Deryam kuzum aminHadi be prodoctorum üzme bizi, bu sefer sevindir![]()
Merhaba siz ilaç kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ismi nedir acabaCanım aşılamaya özgü istenen farklı bir referans aralığı var mıdır bilmiyorum ama normal tiroid değerlerine göre minimum olması gereken 0.5 tir. İdeal değer olarak da 0.5-1 arası istenir hasimoto hastalığı varsa mesela ki bende var ilaç ona göre ayarlanır
İnşallah vardır ve sağlıklıdır.yaa bence geç çıktığı içindir zaten testlerin üzerinde hep süre yazıyor ya 10-15 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayınız diye Çöpe giden prodoctorların sayısını bilmiyorum gebe olmadığımdan emin olmak için yapıyordumİnşallah çok kaptırmak istemiyorum yanılttı çünkü 2 ay önce ama çok geç çıkmıştı 3 testte birden hem de. Fakat bunda hemen belirmesi bi umut oluşturdu tabi yumurtlama günüm tuttuysa 11-12 Haziranda olmam lazım
Temmuz sayfası acildimi?Kızlar merhaba. Şimdi benim yarın reglim bitiyor. Bat 2 Temmuz. Temmuz sayfasına mı üye olmamız gerekiyor ?
Tutamıyoruz çünkü her şey bir belirtiİnşallah vardır ve sağlıklıdır.yaa bence geç çıktığı içindir zaten testlerin üzerinde hep süre yazıyor ya 10-15 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayınız diye Çöpe giden prodoctorların sayısını bilmiyorum gebe olmadığımdan emin olmak için yapıyordumhiç yanıltmadı. Aynıymışız herkese test yapmayın erkenden dedim tutuyordum kendimi seni görünce tutamıycam galiba
![]()
Ay hadi inşallahTutamıyoruz çünkü her şey bir belirtiinşallah peşpeşe güzel haberler almak nasip olur
Biri açsa da oraya transfer olsakTemmuz sayfası acildimi?