- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.861
Evet yaaa tesadufe bak okuyunca cok sevindimHangi doktora aldın randevu canım?
Ay ben daha adet olmadım günümde geçti ama ben bugün çok kötüyüm ya hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün yesem bile midem yanıyo bulanmaya başlıyo yarım kalıyo kafamı kaldıramamaya başladım yatarak çalışıyorum yastıktan başım kalkmıyor 1 günde ne oldu bu kdr ya kesin adet olamıyorum diye başıma vurduBen pazar sabahi adet oldum canimcarsambaya doktordan randevu aldim bakalım döngülerim neden bu kadar değişti bir kontrole gideceğim. Sen naptin canim durumlar nedir ?
hangi hastane canımEvet yaaa tesadufe bak okuyunca cok sevindimReyap ta Oguz beye gidicem bir kac arkadasim onu tavsiye ettim Erson full dolu oldugu icin pek duzgun ilgilenemiyor dediler. Memnun olanda var olmaya da
Canım memnun kalırsan bana da söyle reyap bana daha yakınEvet yaaa tesadufe bak okuyunca cok sevindimReyap ta Oguz beye gidicem bir kac arkadasim onu tavsiye ettim Erson full dolu oldugu icin pek duzgun ilgilenemiyor dediler. Memnun olanda var olmaya da
Canim bide reyapin muayene ucretlerini biliyo musun ya orda kan verecektim 300 tl dedi sadece kan vermeye çıktım ordanEvet yaaa tesadufe bak okuyunca cok sevindimReyap ta Oguz beye gidicem bir kac arkadasim onu tavsiye ettim Erson full dolu oldugu icin pek duzgun ilgilenemiyor dediler. Memnun olanda var olmaya da
normal ılaca devam et dedı ama bu sekılde gebelık olusur mmu acabaDegerlerinden anlamadim kuzum düşüktür diyo sanki o degerden doktor bisey dedimk
Canım aşılamaya özgü istenen farklı bir referans aralığı var mıdır bilmiyorum ama normal tiroid değerlerine göre minimum olması gereken 0.5 tir. İdeal değer olarak da 0.5-1 arası istenir hasimoto hastalığı varsa mesela ki bende var ilaç ona göre ayarlanırkızlar benımkıde bu sekıde normal mi ? Eki Görüntüle 3079477
benım troidim sürekli düşüp cıkıyor ılacı bıraktıgımda dustu ılacı ıcınce cıkıyor asılamaıcın gıttıgımde doktor sorun yok ılaclara devm et dediCanım aşılamaya özgü istenen farklı bir referans aralığı var mıdır bilmiyorum ama normal tiroid değerlerine göre minimum olması gereken 0.5 tir. İdeal değer olarak da 0.5-1 arası istenir hasimoto hastalığı varsa mesela ki bende var ilaç ona göre ayarlanır
Tekirdağ Çorlu Reyap hastanesi canimhangi hastane canım
Aaa asko bana günde 2 tane yA bi sabah bi akşam emın mısın reçete iyi bak 2X1 yazmıs hatta banaKizlar klomen kullananlar bana doktor klomen yazmis günde bir tane olarak cogu yerde gunde 2 tane kullanıldığı yaziyor anlmadim gitti ya doktorla direk konusmadim e recete oluşturmuş bitince gelsin demis S sultansultan90iyilikperisi92
Kuzum ben günde 2 tane kullanıyordum sabah 9 akşam 9 da 5 gün kullanıyorsun sonra bırakıyorsunKizlar klomen kullananlar bana doktor klomen yazmis günde bir tane olarak cogu yerde gunde 2 tane kullanıldığı yaziyor anlmadim gitti ya doktorla direk konusmadim e recete oluşturmuş bitince gelsin demis S sultansultan90iyilikperisi92
Büyük gün yarın hadi bakalımEvet kuzum zaten regliyim 3 gundur cuma meni cikisi olsun sali test günü demislerdi aynen de bu sekilde oldu cuma günü ekşınlıydı yarin test günü
Kuzum bir seferde günde bir kullanmıştım ama doktoruna bi yaz istersen bakKizlar klomen kullananlar bana doktor klomen yazmis günde bir tane olarak cogu yerde gunde 2 tane kullanıldığı yaziyor anlmadim gitti ya doktorla direk konusmadim e recete oluşturmuş bitince gelsin demis S sultansultan90iyilikperisi92
Canim bu ay 37 altina dusmedi atesim normalde 36.5 falandir. Yumurtlamadan sonra rahim agrisi cektim. Kasik degil bildigin rahim. Bas donmesi 1 hafta yasadim her gun. Akintim normalden fazlaydi. Bel ve sirt agrisi yasadim. 14.gun toz pembe lekelenmem oldu. Kesin hamileyim diyodum ki regl oldumEvet havalardan da olabilir canim o yönden düşunmemistimbenim sırt ağrimda oluyor daha once dusuk yaptim o zaman cok olmustu şimdi de otururken bile agrinin siddetinden duramiyorum hayirlisi artik bekleyip gorucez
Sen öyle diyorsan öyledirTemmuz bizim ayımız olacak bence sen, ben, M Mavimireslpartalina_ S sultansultan90 @Venev
temmuzun bizden kaçarı yok
o halde sende hipertiroidi var sanırım? Değerlerini yükseltmeye çalışıyorlar. Bende hipotiroidi var ilaçla düşürmeye çalışıyorlar tsh kanda ne kadar düşükse salgılanan hormon o kdr fazladır demek oluyor ters orantı varbenım troidim sürekli düşüp cıkıyor ılacı bıraktıgımda dustu ılacı ıcınce cıkıyor asılamaıcın gıttıgımde doktor sorun yok ılaclara devm et dedi
Kadin dogum bölümü 215 tl mis canim muayeneCanim bide reyapin muayene ucretlerini biliyo musun ya orda kan verecektim 300 tl dedi sadece kan vermeye çıktım ordan
Ben gordummmmKızlar yanaşın yamacıma çok sık idrara çıkmaya başladım ve kasıklarım sancılanmaya başladı dayanamadım 1 saat önce test yaptım i
Hemen belirdi ama ben bu teste hiç güvenmiyorum bakalım görecek misiniz?partalina_ R Random3 M MiuLego M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl S sultansultan90 ve diğer güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?