- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.761
Napsin onlar bizim kadar kafaya takmiyo işin ekşın kısmındalarHahshahshshah bende adet olunca cok üzüldüm tabi üzülme önümüzdeki maçlara bakarız diyo hshdhshs
Kesinlikle yaNapsin onlar bizim kadar kafaya takmiyo işin ekşın kısmındalar
Cnm bende öğleden sonra 1de yapmıştım o günü sayarsam 12.gun bir yerde okudum sayılmıyor diye kafam karıştıevet canım doktorum bana o günüde saymam gerektiğini söylemişti ben sabah çok erken saatte vurulmuştum bide
çocuk gibiler ben çok gülüyorum
adamın konsantresini bozma girme guzum
ya bensiz olmuyormuş falan filan mırıldandı. Dedim o zaman antrenman yapacaksınağlıyodu en son kjdjjfkdfj
Direk ürolojiden randevu alınıyor dimi?bizimkide pek sevmez el kol bilek islerini bilmem yani hic yaptigini bakalim yarin nasil olacak insallah kuş kalkar psikolojik olarak etkilenmeden şu testi verip ciksalar bari
ya işte benimki ilk verdiğinde çok ama çok zorlandı. Baya uğraşmış yani içeride , olmamış falan. Bir daha aynı sıkıntı olmasın diye çalışıyorbizimkide pek sevmez el kol bilek islerini bilmem yani hic yaptigini bakalim yarin nasil olacak insallah kuş kalkar psikolojik olarak etkilenmeden şu testi verip ciksalar bari
Kuzum biz daha once randevu aldik bizimki gidemedi bizi benim doktor yonlendirdi urolojiden giris yaptik baska bi bölüm dende randevu olusturdu yine ayni yeri aradiDirek ürolojiden randevu alınıyor dimi?
Afiyet olsun ablacım ❤❤Tm canim ben kendime keyif kahvesi yapiyorum kizlar sizde yapin hadi
Aynı eski ilk tedavim ile aynı tarihler bile aynı ya bu kadar olur iğne ve ilaç verdiKuzum ne zman basliycan nasil olacak bide bakalim bana ne verecek
Kuzum eskiden içerde video falan actiriyolarmis ayipli videolarya işte benimki ilk verdiğinde çok ama çok zorlandı. Baya uğraşmış yani içeride , olmamış falan. Bir daha aynı sıkıntı olmasın diye çalışıyoretkileniyolar ya yazıık hiç hoş bir şey değil onların girdiği durum da
saat 9-11 arası yaptırırsan gün sayılır demiştiCnm bende öğleden sonra 1de yapmıştım o günü sayarsam 12.gun bir yerde okudum sayılmıyor diye kafam karıştı
Demekki bu ay haberler iyi olacakKızlarrrrrrrr prolaktın sonucum çıktı Mart da 34 çıkmıştı geçen sene de 21 çıkmıştı şimdi 20.79 ya mutluyum değerim düşmüş
Olur tabiikiAfiyet olsun ablacım ❤❤ben çay içsem olur muu çok çay içesim geldi
Ya bilmiyorjmDemekki bu ay haberler iyi olacak
Hadi insallah kuzumKuzu yine aynı klomen , bide klomen den once iğne verdi sonea da ovitirelle tarihler bile aynı ya saka gibi var ua bu kader kı denk gelir
Dur bakalim bana ne verecek bugun regl 3. Günüm yazarim sanadaAynı eski ilk tedavim ile aynı tarihler bile aynı ya bu kadar olur iğne ve ilaç verdi
Beni haziranda salınn gelmek istemiyommmmmTemmuz bizim ayımız olacak bence sen, ben, M Mavimiresl @dceke S sultansultan90 @Venev
temmuzun bizden kaçarı yok
Rabbim yardimci oluyor isteYa bilmiyorjmpramız yok dedik dün muayene oldjm testler 500’tuttu meğerse kredi kartında 500 varmış
Bende eşimi götürmüştüm şişlide özel bir spermigrom hastanesine ordada özel kırmızı koltuklar ayıplı videolar dergiler vs varmış eşim diyor burayı dizilerdeki pavyonlardan beter hale sokmuşlar hiçbir kuvvet beni birdaha buraya getiremez dedi allahtan sonuçları güzel çıktıda birdaha gitmesine gerek kalmadıKuzum eskiden içerde video falan actiriyolarmis ayipli videolaryardimci olma amacli her hastanenin odasi olmasi gerekliymis ama bazi hastanelerde yokmus tuvalette veriliyomus örnek. Bende dedim eşime bak özel oda bile var hatta duş bile var beni hayal et dedim geceliklerle oo dedim vucut corabi giymisim topuklu vs anltiyorum benimkide bakiyo suratıma kız ben cok güldüm ona ilk randevu almaya gittiğimizde bence o beni gerckten götürmez yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?