- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.741
helal be enişteme. Tüm saydırmalarımı attım çöpe. Kral adammış işini biliyo jdkdjkKesinlikleee bide dedim nasil hemen yarına bulabildin dedim vermezler cunku diyoki adami kafaya aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal be enişteme. Tüm saydırmalarımı attım çöpe. Kral adammış işini biliyo jdkdjkKesinlikleee bide dedim nasil hemen yarına bulabildin dedim vermezler cunku diyoki adami kafaya aldim
Ayy o zaman açın topik geleyim uslanmadım benTemmuz bizim ayımız olacak bence sen, ben, M Mavimiresl @dceke @sultansultan90 @Venev
temmuzun bizden kaçarı yok
Valla eğer randevu almasaydi zaten onu yicektim bence anladi o onu eline bilegine kuvvet yarin askim dedim bide sabah 9 a almis randevuyu ilk saatede bulmus behelal be enişteme. Tüm saydırmalarımı attım çöpe. Kral adammış işini biliyo jdkdjk
Ben beceremem sen acsanaAyy o zaman açın topik geleyim uslanmadım ben
Ay hadi bakalım haber et bize abla❤Bakalim daha atmadi eşim ogleden sonra dedi
Bu ay da olmazsa benimki de gidecekValla eğer randevu almasaydi zaten onu yicektim bence anladi o onu eline bilegine kuvvet yarin askim dedim bide sabah 9 a almis randevuyu ilk saatede bulmus be
birisi açsa diye bekliyoruz biz de. Açsana :))))Ayy o zaman açın topik geleyim uslanmadım ben
Tm canim ben kendime keyif kahvesi yapiyorum kizlar sizde yapin hadiAy hadi bakalım haber et bize abla❤
Bence sen simdiden basla cunku gitmeleri 2 ay aliyorBu ay da olmazsa benimki de gidecek
Ooo onda bunda şundadir
Hiç şansı yokBence sen simdiden basla cunku gitmeleri 2 ay aliyor
ahdahahshassh çok iyi. Benimki de çarşamba verecek inşallah doktor isterse. o yüzden 2 gün önce antrenman yaptırdım. Neden böyle oluyo şuan test vermiyorum sonuçta diyor. E dedim antrenman iyidir hadi koçum hadi aslanım jhhjsshakskasa ben de yan gelip yatmış oldumValla eğer randevu almasaydi zaten onu yicektim bence anladi o onu eline bilegine kuvvet yarin askim dedim bide sabah 9 a almis randevuyu ilk saatede bulmus be
kız hiç beceremem ben zaten akşamları da giremiyorum çok
Ben ona msj atarken zaten aksam kavga edecegimi belirttim bi nebze dedimki bosa zaman kaybi istemiyorum ben o kadar sknti cekip hsg cektirdim ve hormon tedavisi basliycam vs vs yani bu ayda olmazsa sknti sende cikarsa hayatini kaydiririm eşim dedimHiç şansı yok
kız bu belli etmek mi bildiğin kafa göz girmişsin mesajda adamaBen ona msj atarken zaten aksam kavga edecegimi belirttim bi nebze dedimki bosa zaman kaybi istemiyorum ben o kadar sknti cekip hsg cektirdim ve hormon tedavisi basliycam vs vs yani bu ayda olmazsa sknti sende cikarsa hayatini kaydiririm eşim dedim
Hahshahshshah bende adet olunca cok üzüldüm tabi üzülme önümüzdeki maçlara bakarız diyo hshdhshsBen ona msj atarken zaten aksam kavga edecegimi belirttim bi nebze dedimki bosa zaman kaybi istemiyorum ben o kadar sknti cekip hsg cektirdim ve hormon tedavisi basliycam vs vs yani bu ayda olmazsa sknti sende cikarsa hayatini kaydiririm eşim dedim
kız insafsiz adama eziyet etmissin cok güldüm yaa nedir bunlarin bu hali bana diyoki yarin icin sen gelme güldürüyosun beni konsantre olamam ben diyorahdahahshassh çok iyi. Benimki de çarşamba verecek inşallah doktor isterse. o yüzden 2 gün önce antrenman yaptırdım. Neden böyle oluyo şuan test vermiyorum sonuçta diyor. E dedim antrenman iyidir hadi koçum hadi aslanım jhhjsshakskasa ben de yan gelip yatmış oldum
Tehdit iyidir aşko bak sabah 9 a randevu bulmuskız bu belli etmek mi bildiğin kafa göz girmişsin mesajda adama
çocuk gibiler ben çok gülüyorumkız insafsiz adama eziyet etmissin cok güldüm yaa nedir bunlarin bu hali bana diyoki yarin icin sen gelme güldürüyosun beni konsantre olamam ben diyor