- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.781
Bi test yap.. bizden önce doğur asko senin izinden geliriz bisey aldiginda bize yazarsinnnBeni haziranda salınn gelmek istemiyommmmm 16. Günüm iğneden sonra bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi test yap.. bizden önce doğur asko senin izinden geliriz bisey aldiginda bize yazarsinnnBeni haziranda salınn gelmek istemiyommmmm 16. Günüm iğneden sonra bugün
ay eğlence çıktı bize de hahahahaha. b izim ilk yaptırdığımız yer wc idi işte. tıp laboratuvarıydı. Tek kat. Eşim girdi lavoboya, 3 adm ilerisi danışma, 3 adım ilerisinde ben oturuyorum bekliyorum. Herkes içeride neler oluyor biliyor. Adam da napsın yazık. TV falan varmış ama açmamış (yediremedi kendine herhalde ) bu sefer hazırlıklı video falan var telefonunda benle ilgili. Onu açacakmış. 2 gün önce denedi ya başarılı sonuç almışKuzum eskiden içerde video falan actiriyolarmis ayipli videolar yardimci olma amacli her hastanenin odasi olmasi gerekliymis ama bazi hastanelerde yokmus tuvalette veriliyomus örnek. Bende dedim eşime bak özel oda bile var hatta duş bile var beni hayal et dedim geceliklerle oo dedim vucut corabi giymisim topuklu vs anltiyorum benimkide bakiyo suratıma kız ben cok güldüm ona ilk randevu almaya gittiğimizde bence o beni gerckten götürmez yanında
hahaahahjjadkdkadhakh ya yazık ya hahahah hakkaten öyle amaBende eşimi götürmüştüm şişlide özel bir spermigrom hastanesine ordada özel kırmızı koltuklar ayıplı videolar dergiler vs varmış eşim diyor burayı dizilerdeki pavyonlardan beter hale sokmuşlar hiçbir kuvvet beni birdaha buraya getiremez dedi allahtan sonuçları güzel çıktıda birdaha gitmesine gerek kalmadı
O zaman aldım çayımı içiyorum yarasın bize❤Olur tabiiki
hahahah bennimkide hiç alışık değil öyle şeylere 3-4 gün pieriz yaptı herif içeri girdi 5 dakika sonra çıktı yuuuh dedim suratına güldü nabayım alışık değilim ki kızım dedi olanlar oldu diyoya işte benimki ilk verdiğinde çok ama çok zorlandı. Baya uğraşmış yani içeride , olmamış falan. Bir daha aynı sıkıntı olmasın diye çalışıyor etkileniyolar ya yazıık hiç hoş bir şey değil onların girdiği durum da
Tmam haber et doktor olumluydu ya benım ki yA adamı güldürdüm hepDur bakalim bana ne verecek bugun regl 3. Günüm yazarim sanada
arastirma hastanesi bizimki vcd ve tv gordum az goz gezdirdim bide duş vardi icerde ama baska bisey gormedim yarin sorarim benimkine ama harbiden neymis o ya adam resmen kirmizi koltuklardan tiksinmistir gerckten gülüyoruz falan ama halleri kötü yaniBende eşimi götürmüştüm şişlide özel bir spermigrom hastanesine ordada özel kırmızı koltuklar ayıplı videolar dergiler vs varmış eşim diyor burayı dizilerdeki pavyonlardan beter hale sokmuşlar hiçbir kuvvet beni birdaha buraya getiremez dedi allahtan sonuçları güzel çıktıda birdaha gitmesine gerek kalmadı
Aynen kuzum aynenRabbim yardimci oluyor iste
Bide duşta yok kar kış kıaymet herif küfür ede ede geldi yolda ölsek cenabet gidicezz öteki tarafa böyle işmi olur çarpılcam ulan diye bana söve söve döndühahaahahjjadkdkadhakh ya yazık ya hahahah hakkaten öyle ama
senin daha belli değilmiş ay ben onu atlamışım. Sana yasak temmuz !Beni haziranda salınn gelmek istemiyommmmm 16. Günüm iğneden sonra bugün
Arkadasimda aynisini diyo iceri girdi 5 dkkada cikti sasirdim diyohahahah bennimkide hiç alışık değil öyle şeylere 3-4 gün pieriz yaptı herif içeri girdi 5 dakika sonra çıktı yuuuh dedim suratına güldü nabayım alışık değilim ki kızım dedi olanlar oldu diyo
adam diyoki allah aşkına birsüre kırmızı giymearastirma hastanesi bizimki vcd ve tv gordum az goz gezdirdim bide duş vardi icerde ama baska bisey gormedim yarin sorarim benimkine ama harbiden neymis o ya adam resmen kirmizi koltuklardan tiksinmistir gerckten gülüyoruz falan ama halleri kötü yani
cok güldüm kızBide duşta yok kar kış kıaymet herif küfür ede ede geldi yolda ölsek cenabet gidicezz öteki tarafa böyle işmi olur çarpılcam ulan diye bana söve söve döndü
hahahahaha perhiz süresi zaten ayrı sıkıntı offfhahahah bennimkide hiç alışık değil öyle şeylere 3-4 gün pieriz yaptı herif içeri girdi 5 dakika sonra çıktı yuuuh dedim suratına güldü nabayım alışık değilim ki kızım dedi olanlar oldu diyo
ahh bızım hormon ılacları, ıgnelerı, asılama vslerin yanında sperm ornegı vermelerı bence cok buyuk bır olay degıl yaaa,ya işte benimki ilk verdiğinde çok ama çok zorlandı. Baya uğraşmış yani içeride , olmamış falan. Bir daha aynı sıkıntı olmasın diye çalışıyor etkileniyolar ya yazıık hiç hoş bir şey değil onların girdiği durum da
ben üstünden 5 ay geçmesinne rağmen hala kahkaha ile gülüyorum yaa bana diyo sende gelsene yav defol git dedim pis emellerine beni alet etme sensiz olmuyorki kızım diyo bende dedim 23 sene nasıl dayandıysan şimdi onuda öyle yap dedim gönderdim herif kıpkırmızı oldu ya bide danışmanda kızdı çok utandı garibimmhahaahahjjadkdkadhakh ya yazık ya hahahah hakkaten öyle ama
evet özel labaratuvarda odalar oluyor, vıdeolu sanırımKuzum eskiden içerde video falan actiriyolarmis ayipli videolar yardimci olma amacli her hastanenin odasi olmasi gerekliymis ama bazi hastanelerde yokmus tuvalette veriliyomus örnek. Bende dedim eşime bak özel oda bile var hatta duş bile var beni hayal et dedim geceliklerle oo dedim vucut corabi giymisim topuklu vs anltiyorum benimkide bakiyo suratıma kız ben cok güldüm ona ilk randevu almaya gittiğimizde bence o beni gerckten götürmez yanında
Çok teşekkür ederim predictor markaTebrik ederimmm:) hangi marka ben de gidip uapıcam bat yarın
Tebrik ederimmm:) hangi marka ben de gidip uapıcam bat yarın
alem adam ya ordan çıkıp benim doktora gidecektik herif erteletti eve gittik duş aldı öyle gittik doktoracok güldüm kız
tabi ki öyle, ohoooooo bizim yanımızda lafı bile edilmez ki zaten onlar için de zor dediğimiz durumda bile zevk alıyolar. Acı mı çekiyolar sankiahh bızım hormon ılacları, ıgnelerı, asılama vslerin yanında sperm ornegı vermelerı bence cok buyuk bır olay degıl yaaa,