- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.721
Bu ay sana bat yazmistik ya çiçeğimYok canım şuan çok şükür bir sıkıntı yok neden öyle dedin ?
Yok kuzu 2 gün gecikti sadeceaa demekki mevsimsel geciktin ama senin çok gecikmişti
Ya evet canım ben emin olamamıştım da Mayıs ayına mı dahil oluyorum Haziran ayına mı diye önemli olan öğrendiğimiz tarih mi ? :) kusura bakma yanlış olduysaBu ay sana bat yazmistik ya çiçeğim
hissetti adam saydırdığımızı demek kiCok sinirliyim ona coközelde verilen testide bizim doktor kabul etmiyor Cikmazda kaldim yani. Kızz simdi randevu almis msj geldi ustten randevu aldim diye
ahahahaha knksdssd çok iyi hahahahahaSizce benim kocam yaptığım ovülasyon testlerini gebelik testi zannedip üzerine bir de hamile olduğumu düşünüp üç gün boyunca sürpriz yaparım diye düşündüğü için testleri gördüğünü benden saklamış ve karnım acıktı işaretimi hamileyim anlamış mıdır
Temmuz bizim ayımız olacak bence sen, ben, M Mavimireslİyiyim canım, rahatladım kendimi iyi hissediyorumyeni ay yeni umutlar
Kuzu yine aynı klomen , bide klomen den once iğne verdi sonea da ovitirelle tarihler bile aynı ya saka gibi var ua bu kader kı denk gelirHangi ilaca başladın kuzum
Stres en büyük sebebi abla oluruna bırakabilsen hemen gelicek bebiş eminimSorun yok diyorlar her ikimize..film çektirdim temiz çıktı...sebebsiz bizde
Sagol canım benımHadi inşallah bu kez güzel sonuçların olsun ilaçlar şifa olsun
heee ben yanlış hatırlıyorm demekkiYok kuzu 2 gün gecikti sadece
Sağol kuzum benımhayırlısı olsun canım benim
İn şa Allah canımStres en büyük sebebi abla oluruna bırakabilsen hemen gelicek bebiş eminim
Evettt katılıyorum arkadasimaTemmuz bizim ayımız olacak bence sen, ben, M Mavimireslpartalina_ S sultansultan90 Venev
temmuzun bizden kaçarı yok
Bakalim daha atmadi eşim ogleden sonra dediAyy ne ilacı yazmış acaba abla bende çok merak ettim
evet canım doktorum bana o günüde saymam gerektiğini söylemişti ben sabah çok erken saatte vurulmuştum bideKızlar iğneyi vurdugumuz günü de sayıyor muyuz
Kesinlikleeehissetti adam saydırdığımızı demek ki
Kuzum ne zman basliycan nasil olacak bide bakalim bana ne verecekKuzu yine aynı klomen , bide klomen den once iğne verdi sonea da ovitirelle tarihler bile aynı ya saka gibi var ua bu kader kı denk gelir
Temmuz bizim ayımız olacak bence sen, ben, M Mavimireslpartalina_ S sultansultan90 Venev
temmuzun bizden kaçarı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?