- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.381
Kzlar günaydın Temmuz açıldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum devam yolaSelam canim gunaydin Childdevelopment bana kırmızıyı yapistirabilirsin bu sabah reglim başladı. Hayırlısı olsun bundan sonra bakalim yeni bat 3 Temmuz
Bı 10 dk falan çikti birkaç gün bekleyip kan testi yaparım zatenYaa hadi insallah ilk dk ciktiysa zaten ben burdayim diye bagiriyor birde kan testi yaptirirsan kesinlesir
Aynen canim uzulmeye gerek yok daha yeni basladik. İlk ayimizdi bakalimHayırlısı olsun kuzum devam yola
Tebrik ederim canimKızlar testim böyle çıktı
Tşk ederim inşallah bukez olmuştur birdefa daha böyle çıkıp negatif görmüştüm doktor adete yakin yanılma payı var demişti o yüzden sevinemiyorumTebrik ederim canim
Yaaa doğrudurYok ya hiç öyle gelmiyor bana merkeze baya uzağız Erdemli de oturuyorum ben adana çok uzak geliyor
2 gün önce de burda bir arkadaş aynı şeyleri yaşadı.Tşk ederim inşallah bukez olmuştur birdefa daha böyle çıkıp negatif görmüştüm doktor adete yakin yanılma payı var demişti o yüzden sevinemiyorum
Hayirli olsun sağlikla gelsin insallahKızlar testim böyle çıktı
Evet işte bu yüzden sevinemedim benim 3 var bende öyle yapcam 4 gün gelmese kan vercem2 gün önce de burda bir arkadaş aynı şeyleri yaşadı.
Çizgiyi hepimiz gördük, kan testinde negatif çıktı.
Bu yüzden bende adetin 3 gün geçip kan testi vermeye karar verdim.
Ve daha 10 gün var benim bata.
Ama umutsuzda olma, inşallah hamilesindir.
Tşk ederim insllhHayirli olsun sağlikla gelsin insallah
Caanim ama sen inşallah hamilesin. .Evet işte bu yüzden sevinemedim benim 3 var bende öyle yapcam 4 gün gelmese kan vercem
Benimde 7 si inşallah güzel haberler alırızBenim bat 7 si bel ağrım var biraz akıntı bir haftadır var ara ara kasık ağrısı… erken testlerim hep negatifti çok aceleci davranmıştım. Bakalım gecikirse vereyim test diyorummm ilk ayımız bu ay herkesten güzel haberler bekliyorum yaş 26
Kiz iki günde bir kani nasil alsnlar bendenErken döllenme olmustur belki, ben yunurtlamadan 18 gün sonra öğrendim tabi. Ama kişiden kişiye değişir 2 günde bir kan ver
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma yarın bende yapayımKızlar testim böyle çıktı
Kuzu 1 haziranın geçmedik miBeni de ekler misinizz
Benide ekler misinizz bat bir haziran
Hadi bizde küselimKurban olduklarım kardeşim kahve içiyodu hemde günde 4-5 bardak hazır nescafe içiyodu birde. Hamile kaldığı ay bi kaç kez birlikte oldular sonra küsüştüler boş yere hatta kardeşim olmasın istemiyorum vazgeçtim demişti o ay hamile kaldı zaten boş yere kendiniz kasmayın üzmeyin strese sokmayın ❤❤ (bunu diyen ben hastalıktan ölüp ilaç içmiyo) çaktırmayın
Adetimin bittiği gün bir haziran demek istemistim burada yeniyimmKuzu 1 haziranın geçmedik mi
İlacla korunuyorsan hormonal etki olabilir canimMerhaba kızlar. Sat 10 mayıs döngünün 8 ve 10.günü ilişki olmuştu. Haziranın ortasında diş tedavisi olacağım için korunmaya başladım. Dün regle 4 gün kala kahverengi bir leke geldi. 2 defa peçeteye geldi çok az miktarda. Normal de regl öncesi lekelenme falan yaşamam. Birde 1 haftadır sağ kasık ağrım var eğilince falan ağrıyor. Yerleşme kanaması mıdır acaba ?
Haa anladım canım. Yeni bati soylemen gerek giden gitmistir zaten bosverAdetimin bittiği gün bir haziran demek istemistim burada yeniyimm