- 4 Aralık 2021
- 413
- 303
- 18
- 28
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.341
Aaa beni nasıl unutursun kııazzBen 10 gün öğrenmiştim canım patlat bir test nesemiz yerine gelsin bugün kimse test yapmadı galibaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa beni nasıl unutursun kııazzBen 10 gün öğrenmiştim canım patlat bir test nesemiz yerine gelsin bugün kimse test yapmadı galibaa
Yok canim 27 De evlendim 29 da anne oldum. Pek erken sayılmazMaşallah sende erken yol alanlarda'sin
Kaç aydır korunmuyorsunuz ?Bende 19 da evlendim şuan 35 im sanki bu bu sene hamile kalmazsam artık hiç olmucakmis gibi geliyor
Olsun kızı buyutmussun 36 yaş artık genç sayılır çünkü evlilik yaşı yükseldiYok canim 27 De evlendim 29 da anne oldum. Pek erken sayılmaz
Ay erken gebelik testim yok elimde bir tane test kaldı çok merak ediyorum regl olmadım ama regl olacakmisim gibi sancılarım var arada8 ile 12. Günler arası belli oluyo diye biliyorum kuzum ama normal kaset testse 12. Günü beklesen daha iyi sanırım ama erken gebelikte belli olur
Yaa bakalım sabah bir yapacağım test ya ne çıkacak çok merak ediyorumBelli olma ihtimali yüksek cm bn 11. Günde gormustm normal kaset testle bazilrinda daha gecde belli olablir geç dollenmeyle alakalı ama normalde 10. Gün de sonuç verir
Ay hadi İnşallah bana dua et sabah güzel bir sonuç çıksın direkt hastaneye koşarım ahdjjdBen 10 gün öğrenmiştim canım patlat bir test nesemiz yerine gelsin bugün kimse test yapmadı galibaa
Ümraniye canım seennSüper Nerde oturuyosun peki
Zaten bebeğim ama biraz olgunlaşırsa sevinicem gönüllü köle olarak kullanıyorlar beni baba kızKarışık dönemler zaten senin bebeğin:)
Yaa çok seviyorum ümraniye yi ❤❤ bende arnvutköydeyim daha önce ümraniye de oturduk çok güzel yer kalabalık ama güzelÜmraniye canım seenn
Ya hepsi öyle cidden olan anneye oluyor:)ama inşallah kardesi olursa birden değişirZaten bebeğim ama biraz olgunlaşırsa sevinicem gönüllü köle olarak kullanıyorlar beni baba kız
İnşalalh canım benim❤❤İnşallah birbirimize güzel haberler veririz burdan
Gençler gelmiş :) hayırlı habelrer alırsın inşallahBenim bat 7 si bel ağrım var biraz akıntı bir haftadır var ara ara kasık ağrısı… erken testlerim hep negatifti çok aceleci davranmıştım. Bakalım gecikirse vereyim test diyorummm ilk ayımız bu ay herkesten güzel haberler bekliyorum yaş 26
İnşallah hepimiz en kısa sürede alırızGençler gelmiş :) hayırlı habelrer alırsın inşallah
Canım şöyle söyliyim yumurtlamanın 8.gününde test yaptım dayanamayıp (erken gebelik testi) negatifti. 12.gün silik çıktı. Yani 1 günün bile önemi var bende o şekilde belirti olmadı hiç bişey diyemem ama mutlaka 12.günü bekle derim. Çünkü döllenme süresi 7-12 gün arası veriyorlar doktorlar. Bi 6 günün daha var dikkatli ol yine de hoplayıp zıplama bi de kendini dinleme. Mutlaka birşeyler le uğraş, unut gebelik ihtimalini. Stres etkiliyor herşeyi. Hayırlısı olsun umarım pozitif görürsün.Destina88 @Didemir1 @LeeSoon @Sevdeecikkk kizlar yumurtlamanın 6. Gündeyim sağ kasikta cok batma var belime ve bacağıma vuruyor siz ce umut olabilir mi
Bende öyle düşünüyorum çok istiyo kardeş bide bana işine gelmiyo o yüzden bana kardeş yapmıyosun diyo sanki siparişle geliyo Kız çorabını bile bana giydirtiyo giyebildiği halde bana giydirtiyo hala gece uyanıp gelip babasıyla aramıza giriyo banyo yaparken gözüm yanıyo diye ağlıyo saçını yıkatmıyo falan biri kral biri prenses köle benYa hepsi öyle cidden olan anneye oluyor:)ama inşallah kardesi olursa birden değişir
Yaa evet ben de seviyorumm. Bir buçuk senedir evliyim buraya gelin geldim ben deee Arnavutköye hiç gitmedim nasip olmadı vallahi bir gün inşallahYaa çok seviyorum ümraniye yi ❤❤ bende arnvutköydeyim daha önce ümraniye de oturduk çok güzel yer kalabalık ama güzel
Unutmadım seni tabikiii mesaj mi atmıştin görmedim canimAaa beni nasıl unutursun kııazz
Ne güzel ❤ Gelirsen bu tarafa muhakkak beklerim ❤ 1 sene oturduk ümraniye de istiklal mahallesinde pazar yolundaki a101 in hemen yan sokağında ama değişmiştir oralar simdiYaa evet ben de seviyorumm. Bir buçuk senedir evliyim buraya gelin geldim ben deee Arnavutköye hiç gitmedim nasip olmadı vallahi bir gün inşallah
Ay benim kafa gitti uyku saattim gelmiş haha daha regl gününe var çıkar inşallahUnutmadım seni tabikiii mesaj mi atmıştin görmedim canim