- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.401
Immm peki eklenebilir miyiimmHaa anladım canım. Yeni bati soylemen gerek giden gitmistir zaten bosver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Immm peki eklenebilir miyiimmHaa anladım canım. Yeni bati soylemen gerek giden gitmistir zaten bosver
Olmayabilir canimAy kizlaaar cevap verin nolur yumurtlamadan sonra onuncu gün gebelik belli olur muuu
Negatifi görünce kiz hakkaten patlatacak ama ya cikmazsaBen 10 gün öğrenmiştim canım patlat bir test nesemiz yerine gelsin bugün kimse test yapmadı galibaa
Düşünmüyorum umrumda değil diyorum ama yumurtlamayi geçince şeytan cok vesvese veriyorOlabilirde olmaya bilirde canım belirti var diyoruz olmuyor yok diyoruz oluyor kafana takma stres yapma düşünme bile sana tavsiyem
Yeni bat haziransa ekleyeyim rapunzelImmm peki eklenebilir miyiimm
Böyle düşünerek kendinizi umutsuzluğa suruklemeyin lütfen.38 yaşındayım amh değerim 1.01 ve şuan hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda dileginize kavuşursunuzBende 36 yaşındayım. Kolay olmayacak büyük ihtimal
Merhaba benim adetime 6 gün kala bu şekilde olmustu. Hatta erken regli oluyorum zannettim. Evde test yaptım çift çizgi çıktı hemen. Test verdim değerim 130 çıktı.Kızlar selam bata 8gün var şimdi tuvallete 1damla pembelik gördüm adet mi bu ya çıldırıcam yada yerleşme falansa testte çıkarmı
Maşallah canımBöyle düşünerek kendinizi umutsuzluğa suruklemeyin lütfen.38 yaşındayım amh değerim 1.01 ve şuan hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda dileginize kavuşursunuz
Sizin ilk bebeğiniz mi ?Böyle düşünerek kendinizi umutsuzluğa suruklemeyin lütfen.38 yaşındayım amh değerim 1.01 ve şuan hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda dileginize kavuşursunuz
AmiiiinGüzel haberler bekliyorum yarın inşallah yerleşmedir bende şükür daha olmadım yarını da bir atlatırsam mevsim gecikmesi değildir inşallah
Evet Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacakSizin ilk bebeğiniz mi ?
Ben regl sancıları içinde tatile gidiyorum canımbitliKedi M MiuLego partalina_ kuzucuklarim nasılsınız son durumunuz nedir? O kadar çok şey yazılmış ki okuyamadım hepsini. İşler yoğun takipte edemedim
Durumlar nasılAmiiiin
Yaa ne güzel ben 25 yaşındayım Kasım ayında 1.01 di amhBöyle düşünerek kendinizi umutsuzluğa suruklemeyin lütfen.38 yaşındayım amh değerim 1.01 ve şuan hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda dileginize kavuşursunuz
Ben küstüm bile dün akşamHadi bizde küselim
İnşallah canımmBenim de bat 7 si inşaallah hamileyizdir
İnşallaahBenimde 7 si inşallah güzel haberler alırız
Beni de ekler misiniz bat 7 HaziranDüşünmüyorum umrumda değil diyorum ama yumurtlamayi geçince şeytan cok vesvese veriyor