- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.421
İnşallah canım ya inslalahCaanim ama sen inşallah hamilesin. .
Bu testlerde yanılma payı yüzde 10 mutlaka oluyor. O da sana denk gelmemiştir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya inslalahCaanim ama sen inşallah hamilesin. .
Bu testlerde yanılma payı yüzde 10 mutlaka oluyor. O da sana denk gelmemiştir insallah
Çok tşk ederim inşallah dizinde pozitiftir rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inslalahYaaaa çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma yarın bende yapayım
Canım sen ne zaman gördün yumurtlamayıDüşünmüyorum umrumda değil diyorum ama yumurtlamayi geçince şeytan cok vesvese veriyor
Ooo bebek en iyi tatilde yapılır, farkına bile varmadan iyi tatiller kuzumBen regl sancıları içinde tatile gidiyorum canım
Bu arada da hummalı bir araştırma içerisindeyim 3 ay ne takviyeler yesem içsem diye kk sayfalarını hatim ediyorum sen nasılsın? Bebiş napıyor?
Ay test yaptım da sabah şöyle bir olay yaşadım. Ben testi elimde tuttum bekledim bir dakika falan sonra baktım çizgi çıkmadı yere koydum. Sonra elimi falan yıkadım neyse aldık bir bakayım dedim böyle tam ikinci çizgi belirir gibi olmuş kırmızımsı. Ya sen şaka yapıyorsun dedim elime aldım baktım sonra belirmedi geçti ya. Acaba şey düşündüm. Ben testi elimde tuttum hep düz zeminde beklemedim diye mi böyle oldu ya da idrardaki HCG mi yetersiz geldi böyle belirir gibi olup kayboldu anlamadımNegatifi görünce kiz hakkaten patlatacak ama ya cikmazsa
Bizde imkan yok.. hem regliyim şarıl şarıl, hem de annem babam kardeşim de bizimleOoo bebek en iyi tatilde yapılır, farkına bile varmadan iyi tatiller kuzum
O vesvese kahretsin bizi hiç bırakmıyor yaa bende de o var nefret ediyorumDüşünmüyorum umrumda değil diyorum ama yumurtlamayi geçince şeytan cok vesvese veriyor
Senin yumurtlama günün neydi canimEvet işte bu yüzden sevinemedim benim 3 var bende öyle yapcam 4 gün gelmese kan vercem
24 Mayıs cnmSenin yumurtlama günün neydi canim
Amin inşallah dualarını bekliyorumÇok tşk ederim inşallah dizinde pozitiftir rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inslalah
İdrar testi yaptım negatif çıktı daha regl olmadım ama yumurtlamanın 9. Günü bugün muhtemelenAmiiiin
Bende çok rahattım yumurtlamaya kadar sonra yine başladıkDüşünmüyorum umrumda değil diyorum ama yumurtlamayi geçince şeytan cok vesvese veriyor
İnşallah bebişin seninledir kuzum ❤ haber et bizedeTşk ederim inşallah bukez olmuştur birdefa daha böyle çıkıp negatif görmüştüm doktor adete yakin yanılma payı var demişti o yüzden sevinemiyorum
Tavsiye ederimMerhaba innovita ovilasyon testi nasıl. İşk defa alıp kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz marka ve ürün var mı? KİT olarak mı daha iyi acaba ? İnt yorumlarda baya iyi diyorlar ama
Daha önce kullandınız sanırım. KİT değil sanırım bu ürün. Kullanımı rahat mı ?Tavsiye ederim
Güzel anne benim reglime var 7-8 gün 3 tane ovulasyon vardı elimde 12 pikti 13-14 silikti 12. Ve 13. Günü değerlendirdim sonrası nasip olmadı bilmiyorum kuzum olur mu olmaz mı ama ihtimal de var tabi kibitliKedi @Fang partalina_ kuzucuklarim nasılsınız son durumunuz nedir? O kadar çok şey yazılmış ki okuyamadım hepsini. İşler yoğun takipte edemedim
Çok rahatve net sonuç veriyor strip testler. zor değil 10 sn batırıp cikartiyorsunDaha önce kullandınız sanırım. KİT değil sanırım bu ürün. Kullanımı rahat mı ?
Değeriniz ii ben 29 yaşındayım geçen sene amh 0.52 çıktı şuan ne durumda düşünmek bile istemiyorumSizin ilk bebeğiniz mi ?