- 2 Ağustos 2013
- 34.384
- 102.854
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.921
Sakin ol lütfen zaten 2 katı değil %55 artış olması yeterliymișİyi akşamlar kızlar. Ben bu sabah doktora gittim 2 gün önce beta hcg 965 ti bugün 1518 çıktı, moralim çok bozuk 2 katı artmadı ama doktor yüzde 50-60 artış olması da iyi dedi ama yine içim rahat değil. Bu durumu yaşayan var mı?
O lekenin sebebi ne acaba? Doktora sordunuz mu? Bende de aynı durum var. Anti-D iğnesi yaptırıcam bu saatte mecbur.Ay bende aynı bulanmayla bulanmama arası gibi çok değişik. Kasık ağrısı bende çok sürmedi bide 2 günde bir falan kahverengi leke geliyor
Yaa ciddi misin. İlk hcg 451 2. Si 965 çıkmıştı çünkü 3. Hcg de 2 kat artar sandımSakin ol lütfen zaten 2 katı değil %55 artış olması yeterliymiș
Yok henüz gitmedim ama kahverengi leke korkulacak bir durum değilmiş. Giden arkadaşlara öyle demiş doktorlarıO lekenin sebebi ne acaba? Doktora sordunuz mu? Bende de aynı durum var. Anti-D iğnesi yaptırıcam bu saatte mecbur.
Hiç sıkma canını sen modunu düşürme. Ultrasonla baktı mı peki doktorYaa ciddi misin. İlk hcg 451 2. Si 965 çıkmıştı çünkü 3. Hcg de 2 kat artar sandım
Ay inşallah. Eşimle kan uyuşmazlığımız var. Ne olur ne olmaz iğne yaptıracağım ben de.Yok henüz gitmedim ama kahverengi leke korkulacak bir durum değilmiş. Giden arkadaşlara öyle demiş doktorları
Evet karından baktı küçücük bir kese göründü, birde over etrafında kist var yada patlamış gibi dedi o kontrol altında olması lazımmış. Salı yada çarşamba bir daha gel dediHiç sıkma canını sen modunu düşürme. Ultrasonla baktı mı peki doktor
Eee sıkma canını inşallah sağlıkla ilerleyecekEvet karından baktı küçücük bir kese göründü, birde over etrafında kist var yada patlamış gibi dedi o kontrol altında olması lazımmış. Salı yada çarşamba bir daha gel dedi
İnşallah öyledir kuzum kalçamı özellikle gösterdim ağrıyan yeri şimdilik bir sorun yok agrirsa nöroloji ile falan bakarız dedi ama hamilelikle ilgili bir sıkıntı değil dediBi sorun olsa söylerdi canım doktorun kalbini ferah tut
İki kalçam böyle ayaklarım tutulacak şekilde ağrıyor ama yürüyünce geçiyor bende anlayamadım hamile kalmadan önce de ara sıra olurdu çok oturunca ama bakalım süreç ne gösterecekŞiddetli bir ağrı mı sancı gibi falan mı yoksa yorgunluk gibi mi?
İnşallah kuzum inşallah. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahEee sıkma canını inşallah sağlıkla ilerleyecek
Eki Görüntüle 2930442
Kızlar 5 haftalığa göre beta fazla yüksek değil mi ? Bilenler bakabilir miii
Yine benKızlar benim burun akıntım da var ilaç falanda kullanamıyorum. Önereceğiniz bisey var mi ?
Kuzum hiç korkma içini ferah tut %55 %60 yeterli diyorlar kontrollerini aksatma inşallah sağlıkla ilerleyecekİyi akşamlar kızlar. Ben bu sabah doktora gittim 2 gün önce beta hcg 965 ti bugün 1518 çıktı, moralim çok bozuk 2 katı artmadı ama doktor yüzde 50-60 artış olması da iyi dedi ama yine içim rahat değil. Bu durumu yaşayan var mı?
Ahahahha tamam kuzum teşekkür ederim. İyiki var bu forum herkes birbirinden bisey öğreniyorYine bendaha yeni atlatmış biri olarak geldim hemen ıhlamur içebilirsin 1 fincan. Bende boğaz yanması öksürükte vardı pekmez falan yemiştim. Dikkat et ağırlașmadan hemen c vitamini falan al mutlaka
Ben şimdi kendiminkini hesapladım aşağı yukarı 5 haftalıkken 8 bine yakın oluyor benimki deEki Görüntüle 2930442
Kızlar 5 haftalığa göre beta fazla yüksek değil mi ? Bilenler bakabilir miii
Aynen valla yoksa stres yap durAhahahha tamam kuzum teşekkür ederim. İyiki var bu forum herkes birbirinden bisey öğreniyor
İnşallah kuzum valla içimi rahatlattiniz. Sonucu elime alınca zor tuttum kendimi ağlamamak içinKuzum hiç korkma içini ferah tut %55 %60 yeterli diyorlar kontrollerini aksatma inşallah sağlıkla ilerleyecek