- 30 Haziran 2014
- 616
- 1.257
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.941
5+5 sonucum. İçini ferah tut.Eki Görüntüle 2930442
Kızlar 5 haftalığa göre beta fazla yüksek değil mi ? Bilenler bakabilir miii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+5 sonucum. İçini ferah tut.Eki Görüntüle 2930442
Kalça ağrısı bende de çok fazla oluyor sabah uykudan ağrıyla kalkıyorumBenim kasık ağrım sürekli yokluyor doktora sordum normal sorun yok dedi bilemedim. Bir de kalça ağrım çok oluyor ayağa kalkamıyorum doktora dedim hamilelikle bir alakası yok dedi deli gibi kalçam ve bacaklarım ağrıyor şaka gibi
Ne güzel erkenden duymuşsunuz ben duramadım o zamanlarda :)Canım bende bugün gittim. Ve ve veeeee.....
Kalp atışını duydum çok şükür
5+6 haftadayız... sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
önümüzde ki salı gidicez inşallah duyarımNe güzel erkenden duymuşsunuz ben duramadım o zamanlarda :)
Sweet boşuna hesaplama canım benimkisi 1500 olacağı gün 3800 olmuştu sen benden yüksek başladın şu an seninki de çok yüksektirBen şimdi kendiminkini hesapladım aşağı yukarı 5 haftalıkken 8 bine yakın oluyor benimki de
Sizin çoğul gebelik olabilir çok fazla 5 haftaya göreEki Görüntüle 2930442
Bu iyotu düzenli olarak kullanıyorum ben de faydasını da gördüm. Tavsiye ederim herkeseAnnelik iste. Hani derler ya anne olmadan annelerin kiymeti bilinmez diye aynen oyleymis guzelim. Tatlim birde sana ne diyecegim lugol solisyon iyot diye bisey var %2 lik. Sabahlari su bardagina bir damla damlatip iciyorsun cok etkisi var. Dun doktoruma sordum icebilirsin dedi. Kizimda hamileyken kullandigim folik asidin icinde iyot varmis ama bunda yok suanda ben ek olarak takviye alacagim. Fotografini koydum doktoruna sor canm istersen cok faydaliyms anne icinde bebek icinde.
Teşekkürler canımMerhabalar canım hayırlı olsun geliyor gelmekte olan minnoş
hosbulduk canım sagolasınCanım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Aşırıda yüksek sayılmazmış ama verilen değerlerin bi tık üstünde. Ikiz istermisiniz bilmem ama hayırlısı belki de haftanız daha ilerdedirEki Görüntüle 2930442
Yanma ağrı değilde sağ tarafta hep baskı uygularsın ya öyle bi his var Yumrukla sürekli bastırılıyomuş gibibincik susam tanem yaptıklarına bakKasıklarım çok ağrıyor benim yanıyor resmen sizde de olan var mı ?
Evet aynı bende biraz araştırdım da kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir falan yazmışlar. Tekrar gittiğimde soracağım doktoraKalça ağrısı bende de çok fazla oluyor sabah uykudan ağrıyla kalkıyorum
Hamilelik ilerledikçe de bebek 1 hafta önden yada 1 hafta geriden geliyor diyebilir doktor yani demek istediğim siz 6 haftalık diye biliyorsunuz bebeğinizi ama ne zaman döllendi yerleşti bilinmediği için doktorlar son adet tarihinden hesap yapıyorlar yani ufak tefek yanılmalar gecikmeler çok normal hiç canınızı sıkmayınKızlar benim beta 2 katı artıyor ama yavaş artıyor doktor normal dedi ama çekiniyorum biraz. Keseyi neredeyse 6. haftada göreceğiz neden böyle oldu ki normal mi acaba
Eşim ikizAşırıda yüksek sayılmazmış ama verilen değerlerin bi tık üstünde. Ikiz istermisiniz bilmem ama hayırlısı belki de haftanız daha ilerdedir
Hadi hayırlı olsun arkadaşımgenelde ikiz doğum anne tarafında varsa olur derler ama belli de olmazEşim ikiz
İkiz zor olur ya allah isteyene versinSizin çoğul gebelik olabilir çok fazla 5 haftaya göre
Ay demee pazartesi doktorumla görüşeceğiz bakalımHadi hayırlı olsun arkadaşımgenelde ikiz doğum anne tarafında varsa olur derler ama belli de olmaz
Umarım öyledir ben biliyorum gerçi yumurtlama zamanımı falan ama tabi dediğiniz gibi doktor son adet tarihimi sordu. Daha bana öyle şu kadarlık falan demedi haftaya gelin keseyi görelim değer güzel artmış ama şu an dış gebelik mi normal mi bilemeyiz dedi bakalım artık önümüzdeki cumartesiyi iple çekeceğimHamilelik ilerledikçe de bebek 1 hafta önden yada 1 hafta geriden geliyor diyebilir doktor yani demek istediğim siz 6 haftalık diye biliyorsunuz bebeğinizi ama ne zaman döllendi yerleşti bilinmediği için doktorlar son adet tarihinden hesap yapıyorlar yani ufak tefek yanılmalar gecikmeler çok normal hiç canınızı sıkmayın