-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.641
Sağlıcakla ilerlesin inşallahMerhaba kizlar. Ben de 5 + 5 le burdayim.
Daha once bos gebelik yasadigim icin bebegi gormeden heveslenmek istemiyorum. Doktor randevum 27sinde. Sessizce takip ediyordum burdayi. Ama artik yazayim dedim.
Hepimize hayirli olsun insallah
Tatlim ne yaptin gordunmu bebisi. Nasil durumYoldayım canım heyecan içinde gidiyorum sağlıkla görürüm inşaallah sen nasılsın
Coookk sevindimm guzelimmmm. Allahim saglikla ilerlemesini nasip etsin insallh canimSelam kızlar şimdi minnoş kesemizi gördük 15 gün sonra pıtpıt ve bebisi göreceğiz inşallah kesemiz oluşmuş sağ tarafta
Canım benim korkma inşaallah görürsün sen minigi aramız 5 gün seninle ben erken gitmiş oldum haftaya gitmiş olsaydım bir umut görürüm fasulyemi sağlıklı güzel haberlerini bekliorum kuzuuummKizlarrrrr bende bugun gidecegimm 14.30 da randevum var. Gecen hafta keseyi gormustuk. İnsallah bugunde bebisi ve kalp sesini duyarim. 6+3 deyim suanda insallh duyarim. Sizlerden duyan yok sanirim hala yazismalari okudum hepsini korktum biraz dua edin kizlar.
Amiin inşaallah canim benim heyecan dorukta 22 ekim randevumCoookk sevindimm guzelimmmm. Allahim saglikla ilerlemesini nasip etsin insallh canim
Kuzum keseyi gördünüz ama içinde bebeği gormusmuydunuzKizlarrr cuma gunu yani yarin kontrolum var. İnsallah kalp sesini duyariz bebisin. Keseyi gormustuk gecen hafta smdi kalp atisinda sira.
Günaydın canm. Benim dün değerim 965 çıktı alttan da görünmedi kese. Seninki de görünmez büyük ihtimalGünaydın güzel anneler
Ben yarın 10.30 da gidiyorum doktora ama HCG düşük henüz 462 çıktı.Alttan muayene yaptırayım mi bilemedim ama pek istemiyorum. HCG kaç olunca karından görünüyor biliyor musunuz
4+6 dayım bugün. 2 kat artıyor ama sanki yavaş gibi endişeliyim biraz 79,200,462 değerlerGünaydın canm. Benim dün değerim 965 çıktı alttan da görünmedi kese. Seninki de görünmez büyük ihtimal
Korkma canm, güzel ilerliyor sen 2 günde bir baktir aynı saatte ve aynı hastanede kan vermeye çalış.4+6 dayım bugün. 2 kat artıyor ama sanki yavaş gibi endişeliyim biraz 79,200,462 değerler
1500 de görünüyor canım bu hafta içi görürsünGünaydın güzel anneler
Ben yarın 10.30 da gidiyorum doktora ama HCG düşük henüz 462 çıktı.Alttan muayene yaptırayım mi bilemedim ama pek istemiyorum. HCG kaç olunca karından görünüyor biliyor musunuz
Canım senin lekelenmen hakkında ne dedi doktorKorkma canm, güzel ilerliyor sen 2 günde bir baktir aynı saatte ve aynı hastanede kan vermeye çalış.
İnşallah canım bakalım doktor yarın ne diyecek1500 de görünüyor canım bu hafta içi görürsün
Yarın doktora gideceğim kuzum bakalım o ne diyecek, devam derse devam ederim 2 günde 1 kan vermeye kollarımda delinecek yer kalmadı gerçi amaKorkma canm, güzel ilerliyor sen 2 günde bir baktir aynı saatte ve aynı hastanede kan vermeye çalış.
Kuzu 3 kere yaptırdın yeter aslında benden istemedi tekrar direkt keseyi görmeye gelirsin dediİnşallah canım bakalım doktor yarın ne diyecek
Yarın doktora gideceğim kuzum bakalım o ne diyecek, devam derse devam ederim 2 günde 1 kan vermeye kollarımda delinecek yer kalmadı gerçi ama
Hadi inşallah arkadaşım. Biz heyecanlanıyoruz burda inankiKizlarrr cuma gunu yani yarin kontrolum var. İnsallah kalp sesini duyariz bebisin. Keseyi gormustuk gecen hafta smdi kalp atisinda sira.
Öyle canım da o kadar düzenli 2 katı artıyor ki korktumKuzu 3 kere yaptırdın yeter aslında benden istemedi tekrar direkt keseyi görmeye gelirsin dedi
Sen hangi hafta gitmiştin duymadın canım merak ettim. Ne zaman gitsem planlamaya çalışıyorum. Tam haftasını yazarmısın benim şuan 5+1görünüyor yani 6. Hafta içindeyim. Sen kaçta gitmiştinBende duymadım daha ya haftaya salı gidicem doktora tekrar .