- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.381
Kızz niye demiyorsunAynen rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum
İmkansız işte o
İşte sıvı tüketmediğim için su diyorum
EveeetSen hele eldekileri bitkilere deyince şaşırdım niye yenisini alıyorsa diye
15 ağustosTabiki varrrrr bat ne zamandı
Yok 8 aylıkken bırakmıştıBebeğini emziriyorsan emzirmeyi bırak canım
Teşekkür ederim canim benimsağolasın sağlıkla görelim yavrularıgözün aydın canımbi an panik oldum kese görünmeyince ama daha cok erken haftaya gelirsin dedi ama bu sefer tez canlılık yapmamaya söz verdim kendime . 10 gün sonra bekir beye randevu buldum bakalım hayırlısı olsun . Vakalarda coğaldı sık sık hastaneye gitmeyede korkuyor insan
Amiin inşaallah canim benimO zaman daha da yükseldi canım darısı bizlere inşallah
E baya geçmiş15 ağustos
IkizlerKızlar tırtıllarımız haziranın başında doğarlarsa ikizler sonunda doğarlarsa yengeç burcu olacaklarmış
O yüzden tırnaklarımı yiyorum yengeçler de çok alıngan ve duygusal oluyormuşIkizlererken doguralimda boga olsn ikizler cidden zor kisiler oluyor bir dunya tanidik var ve oyleller
Erken dogumm mantikli gibiO yüzden tırnaklarımı yiyorum yengeçler de çok alıngan ve duygusal oluyormuş
Geçti de ben yine duzensi olacak zannettim bide hiç ihtimal vermedik söz de korunuyorduk2 yaE baya geçmiş
Benim başı sonu olaydı iydi bende yengeçimKızlar tırtıllarımız haziranın başında doğarlarsa ikizler sonunda doğarlarsa yengeç burcu olacaklarmış
Bende 4+2 gözüküyorum sat a göre erken öğrendim geçmiyor zaman yineAmin canım benim Allah razı olsun çok teşekkürler şuan sat a göre 6+1 iz. Sen ne kadarlık oldun
Anladım canm bende cumartesi gidecem ama görünmez sanırım.Canım bugün hcg bakılmadı en son pazar bakıldı onda da 3548 'di. Kese 3000 üzerinde görünüyor değer . Ben kese gördüm ama bebek görmedim 15 gün sonra dedi keseyi gördük.ok dedi. Gebelik.tahlilleri bakıldı t3 t4 kan falan o kadar
Tam 6 haftalık oluyor ama benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu o yüzden o yüzden geriden geliyordu 1 hafta kadar bence bu sefer tekrar öyle olucak gibi genelde geç yumurtluyorum çünkü.Sen naptın canım kaç haftalık oldu? Doktora gittin mi hiç?newnew hadi hayırlı haberler olsun kuzum cumartesi kaç haftalık oluyor
Bende aynı 1 hafta önce öğrendim doktor 15 gün sonra gel dedi 22sine randevu aldik beklemeye devamBende 4+2 gözüküyorum sat a göre erken öğrendim geçmiyor zaman yine
Kese 1 ihtimal görünse de bebek 10 15 güne görünür canım sen ferah tut içiniAnladım canm bende cumartesi gidecem ama görünmez sanırım.
offf hic sorma canım yaKızlar tırtıllarımız haziranın başında doğarlarsa ikizler sonunda doğarlarsa yengeç burcu olacaklarmış