- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.401
Hahahaha benim kızımda teraziofff hic sorma canım ya. gebelik planlamaya başladığımdan beri inşAllah mayısa denk gelir ve boğa burcu olur diye gönlümden geçiriyordum . bakalım yine sezeryan olacağım icin belki denk gelir boğaya . kızımda terazi bu da ikizler olur vay halime
4+2 gözüküyorum bende sata göre yok kuzum gitmicem bi aksilik olmazsa 6 haftayı bekleyeyim diyorum gidersem stres olucam hayırlısıyla bi duysak şu kalp atışlarını inşallah rahat bi nefes alsakTam 6 haftalık oluyor ama benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu o yüzden o yüzden geriden geliyordu 1 hafta kadar bence bu sefer tekrar öyle olucak gibi genelde geç yumurtluyorum çünkü.Sen naptın canım kaç haftalık oldu? Doktora gittin mi hiç?
ooo maşAllah kuzuya ne güzel yardımcı olur sanaHahahaha benim kızımda terazi23 ekim 2015
Oyy kuzum benim maşallah nazarlardan korusun rabbimooo maşAllah kuzuya ne güzel yardımcı olur sana. benim ki de 28 eylül 2017. 37. haftayı zor beklemişti aceleci meleğim .
Normal canım kanama olmadığı sürece..O hafif agrilar oluyor ilk dönemler bende yaşadım.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarıma vuruyor, ağrısı olan var mı acaba normal mi
Bende tam 6. Haftasında ramdevu aldım hayırlısıyla inşallah duyarız kalp atışlarını da4+2 gözüküyorum bende sata göre yok kuzum gitmicem bi aksilik olmazsa 6 haftayı bekleyeyim diyorum gidersem stres olucam hayırlısıyla bi duysak şu kalp atışlarını inşallah rahat bi nefes alsak
ayy hayırlısı ile bu kuzuları da kucağımıza alsakOyy kuzum benim maşallah nazarlardan korusun rabbimbizde 41+da sezeryan zorla geldi hahaha gelesi yoktu evladımın
Ne münasebet arkadaşlar emzirmeyi bırak falan tandem emzirme diye birşey var araştırın bence yanlış yönlendirmeyin kimseyi..Bebeğini emziriyorsan emzirmeyi bırak canım
Ben de oyle dusunuyorum acikcasi.Ben 3 kere baktırdım betaya. Baktırın bence düzenli artışı görün mutlaka. Ben 6 haftada gitmeyi düşünüyorum doktora erken gidip stres olmamak için
Kuzum çok sıcak su damarlarını genişlettiği için normalde de iyi değil ılık duş al baya iyi de geliyor hatta bebek biraz daha büyüdüğünde onunda hoşuna gidermişKızlar sıcak duş zararlı mı ya? Ben çok üşüyen biri olduğum için sıcak suda yıkamırım hep, az önce duşta aklıma geldi sıcak su zarar verir mi acaba diyebişi olmaz dimi, intertte okudum iyi değil demişler, artık buzlu suda yıkanırım napim
Totosunu yerim ben onunKuzum çok sıcak su damarlarını genişlettiği için normalde de iyi değil ılık duş al baya iyi de geliyor hatta bebek biraz daha büyüdüğünde onunda hoşuna gidermiş
Yaaa belkide kız çocuklar çok tatlı oluyorTotosunu yerim ben onunyaa ben sürekli kızım diye seviyorum, ağzıma hep kızım geliyor. İçime mı doğuyor acaba
No no noKızlar sıcak duş zararlı mı ya? Ben çok üşüyen biri olduğum için sıcak suda yıkamırım hep, az önce duşta aklıma geldi sıcak su zarar verir mi acaba diyebişi olmaz dimi, intertte okudum iyi değil demişler, artık buzlu suda yıkanırım napim
Sıcak duştan çıktıktan sonr aklıma geldi, bir şey olmaz dimiiNo no noçok sıcak olmasın damarları genişletir
Yok kız olmaz inşallah rahat olSıcak duştan çıktıktan sonr aklıma geldi, bir şey olmaz dimii