- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.861
Kendi fotografi videosu falan varsa telefonda onu gosterip azcik aa bak kim bu falan derken veriyodm ben, denesem bakalim belki kendini gorunce sasirip icerİnşallah canım yaa. Bide şehir dışındayım şuruplarını içse. Evde olsam şurup falan vermem bi şekilde hallederdim. Ama yok çığlık kıyamet biraz önce görsen ortalığı ayağa kaldırdı gören öldürüyoruz sanacak
Yok kız bu telefon kurdu oldu elimde gördüğü kadarıyla telefonun her şeyine hakim. Kendini ne yapsınKendi fotografi videosu falan varsa telefonda onu gosterip azcik aa bak kim bu falan derken veriyodm ben, denesem bakalim belki kendini gorunce sasirip icer
Aaa benimki hic gormedigi icin kendini gorunce sasirip iciyo deseneYok kız bu telefon kurdu oldu elimde gördüğü kadarıyla telefonun her şeyine hakim. Kendini ne yapsınyoutubedan bişey açıyım diyorum yok yine içmiyor. Aşırı inat. Önceden acı bile olsa içerdi hiç itiraz etmezdi ya
bir iki gecedir cocuk uyandigi gibi hemen meme vermiyim de bi deniyim kucagimda sallamayi falan dedim, ama allahim ciglik kiyametler koptu, nasi ayiricam ben bu memeyle uykuyu, gozyaslariyla agliyo, sonra da daha beter oldu memeyi cektigim anda uyanmaya basladi, uyudugundan daha uzun sure emiyo ya, bugun 25dk uyudu 1saat emmistir uyucak diye, artik isin icinden cikamiyorm, bi de disten mi baska biseyden mi bilmiyorm gece uyanmalar basladi, 2bucukta kaldi 6 bucuktu zor uyuttum
YunSev sende durum nasil?
@simin55 uyku egitimine baslicaktin denedinmi biseyler
@Gugubi allah askina nasil basardin ayirmayi, ben lafini bile etsem cilgin gibi agliyo, 3-5 saniye vermesem vermicem sanip gozyaslari icinde kaliyo, seninki de boylemiydi, hic kucagima alim sakinlestirim falan yok olmuyo durmuyo atiyo kendini
Aman iyi olun dikkat edin salgın çok fenaBende aynı tek tek öksürük vardı bugün arttı biraz daha. Ahsende ateş sürekli düşüp çıkıyor. Travma oluşacak çocukta zorla tutuyoruz ama yine de tükürüyor. Keyfi iyi Ahsenin şükür.
Benimki tel televizyon fark etmiyor kendisi yiyip içecek kıyafet yerler her taraf beterYok kız bu telefon kurdu oldu elimde gördüğü kadarıyla telefonun her şeyine hakim. Kendini ne yapsınyoutubedan bişey açıyım diyorum yok yine içmiyor. Aşırı inat. Önceden acı bile olsa içerdi hiç itiraz etmezdi ya
İyi olamadık maalesefAman iyi olun dikkat edin salgın çok fena
Özgür kızBenimki tel televizyon fark etmiyor kendisi yiyip içecek kıyafet yerler her taraf beter
Findiz içi vardı tabağı aldı hertarafa döke döke yedi çorba içirdim önünde kendi tabağı dike döke yiyor bende biryandan diğer tabakta. İçiriyorum
Yaaaa sweetcimmm gelemedim bir türlü ama hep aklımdasınız, özledim buraları
Ayyyy noluyorrr noluyorrrr Almira abla oluyor sanırımKuzum gündüz hicbir sıkintı yok hep öyle ediyorumm şu sıra gece
Ben geldim sayılırevet ya birde @Boncuk000
nerede ha bu gızlar
Bir türlü boş kalamadım kızlar bu sene kışın denetimde gelecekmiş denetim geçince daha rahat olurum ama artık gelicemValla boncuk bi uğradı gitti. Dream yok. Yazın yoğun oluyordu işleri ama kış geldi hala yok
Çokkk geçmiş olsun tatlım salgın var ortalıklarda çok duyuyorum herkes hastaçok sağol canım teşekkür ederim amin bütün hastalarımıza inşallah
Gece emme mi sürekli uyanma mı bizde de var. Kesintisiz uyku yok bana emmese bile fix kalkıyor sürekli tiryaki olmuş resmengece emzirmesini kestin mi kuzu
benim kız maşallah iki gecedir çok sık uyanmıyor rahat ettim iki gün
15. Ay, 18. Ay götürdüm. Doktor her gittiğimizde şu zamanlarda getirin diyor. Bu gittiğimizde de 21 de bir sıkıntı olmazsa 24 te görüşelim dedi. 21i es geçmesinin sebebi de son 2 muayenede çok ağlıyor hiç durmuyor doktor unutsun dedi. 6 ay aralıklarla götürsen iyi olur bence.. Mesela bu 18. Ayda birde 2 yaşta götürsen gelişim açısından iyi olur. Doktor iyiyse tabi..Kizlar bisey soracam.siz bebeklerinizi kac ayda bir kontrole goturuyosunuz,biz 1 yaşindan sonra hic doktora gitmedik.goturmeli miyim yaa bilemedim.1 bucukta bisey bakiyolar mi,kan degerleri vs..aşiyi yaptirdik gecen gün tabi.ama kontrole gitmiyoruz
Ooooo hoş geldinYaaaa sweetcimmm gelemedim bir türlü ama hep aklımdasınız, özledim buraları
3 doz Bexsero 1 doz nimenrix sanırımBiz baxeroyu 3 doz yaptirdik yeaa,doktorda oyle dediydi.aman bıktim aşilardan
Çok geçmiş olsun kuzum geçen seneki gibi herkes hasta yineKızlar dikkat edin biz hastalanıyoruz. Benim gıcık var boğazımda öksürük geliyor ara ara yanıyor da. Ahsende hafif burun akıntısı vardı. Ateşi var şimdi. Arada o da öksürüyor. Evde değilim şehir dışındayım bide calpol vermiyorum normalde çok çıkmazsa veriyim rahat uyusun dedim. Allaaah çığlık kıyamet yatağın içinde kaçıyor. Eskiden güzelce içiyordu yahu.
HoşbuldummmmOoooo hoş geldin
Aşı takviminde 24 aydan sonra gözükmüyor. Ama yeğenim 3 ya da 4 yaşında aşı için çağırılmıştı. 4 yaştı heralde3 doz Bexsero 1 doz nimenrix sanırımYunSev biraz geç başlanmıştı dimi kuzum öyle hatırlıyorum sanki.. Bende aşılardan bıktım ol ol bitmiyor. Bu arada kızlar 3 yaşta su çiçeği extra doz dedi çocuk doktoru.. Bunu duyan başka var mı merak ediyorum..