- 25 Ağustos 2019
- 60.500
- 110.968
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.681
Bende sağlıkocağındakinie veriyorum bitse gene alcaktım doktorum onla devam et dediKızlar d vitamini ne veriyorsunuz miniklere
Bizdeki d vitamini sağlık ocağının ücretsiz vermiş olduğuydu.
Şuan bitti mecburen içeriği temiz diye ocean 600lük olanı alacağım sprey formunda olanı.
Ama benim kız içerken sorun çıkarır muhtemelen
Bana damla formunda olan bir şey daha iyi olur
Kullanıp tavsiye ettiğiniz var mı
Evettt kuzucumKapanabilir sorun yok. 2 yaşa kadar kapanmamasında sorun yokmuş yani
bende kullanmıyorum doktor gerek yok dedi kuzuD vitamini kullanmıyor musun
Aaaaaaaa benimki 2 yasa kadar kesinlikle dedibende kullanmıyorum doktor gerek yok dedi kuzu
1 tane var zaten ocean in. 600 iu olana geçtik
Ben kutunun içinden damlalık çıktığını bilmiyordum1 yaşa kadar 400 1 yaştan sonra 600. Evet tek fıs. Ben damlalikla veriyorum 3 damla=1 puf
Benimki ne emiyor ne mama yiyorMrb benim kızımda yemiyor hiç mama içiyor ama sizinki emiyormu,bi çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen çok bunaldım
Bizim kullandığımız bütün takviyeler ilaç formunda olduğu içinBende sağlıkocağındakinie veriyorum bitse gene alcaktım doktorum onla devam et dedi
Bir çok doktor d vitamini konusunda birbiriyle çelişiyorbende kullanmıyorum doktor gerek yok dedi kuzu
Ben inanıyorum oyle olsa siniye kadar almiraya birsey olmustu maşaallahh herkes biyerden birsey diyo kulak asmiyorum artıkBen kutunun içinden damlalık çıktığını bilmiyordum
Sadece sprey sanıyordum
Şimdi bende kesin onu alıyorum bugün
Benimki ne emiyor ne mama yiyor
Sanki Doğuştan tok
İnanın benimde tırlatmama az kaldı
Faka ergoterapi ve duyu bütünlemeyi araştırmaya başladım
Bu yöntemlerle yemek yiyen çok çocuk varmış
Sizde araştırın isterseniz
Bizim kullandığımız bütün takviyeler ilaç formunda olduğu için
Temiz içerikli şeylere geçmek istiyorum açıkçası artık
Bir çok doktor d vitamini konusunda birbiriyle çelişiyor
Benim kızın zaten çok düşük değerleri
Fakat çok araştırıp çevremdede gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum ki bence gerekli ya
Çocuklar da düz tabanlık içe dışa basma vs gibi bütün sorunların ana kaynağı d vitamini eksikliği
Benim kız hiçbir d vitaminini içmezdi
Ben 1 yaşından sonra vermeye başladım
Ben direk verilen bütün vitaminlere karşıyımBen inanıyorum oyle olsa siniye kadar almiraya birsey olmustu maşaallahh herkes biyerden birsey diyo kulak asmiyorum artık
Aaaaaaaa benimki 2 yasa kadar kesinlikle dedi
Ben kutunun içinden damlalık çıktığını bilmiyordum
Sadece sprey sanıyordum
Sanki Doğuştan tok
Fakat çok araştırıp çevremdede gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum ki bence gerekli ya
Çocuklar da düz tabanlık içe dışa basma vs gibi bütün sorunların ana kaynağı d vitamini eksikliği
Sağlıkocagındakini demiyinmi kız d vitaminibir yerde kaçırdım mı ben
Anladım kuzumm zor vallahaBen direk verilen bütün vitaminlere karşıyım
Bence çocuğun eksiği varsa ona göre verilmeli
Bizim doktorda aynı şeyi söylüyor
Fazlası organları yormaktan başka bir işe yaramaz diyor
Ama bizim ana kız normal olan hiçbir değerimiz yok zaten hepsi yerlerde
Kapanabilir sorun yok. 2 yaşa kadar kapanmamasında sorun yokmuş yani
D vitamini kullanmıyor musun
Aaaaaaaa benimki 2 yasa kadar kesinlikle dedi
bende kullanmıyorum doktor gerek yok dedi kuzu
Bizimki neolur neolmazBelisnde hala kapanmadı 2yasa kadar kapanmazsa kanlarına bakıp ona göre tedavi veriyorlarmis
Ben Bir kaç ay kuklanio bıraktım o zamana kadar da herhangi Bir takviye vermiyorum. Yeni hatta kanlarina baktırdik doktor herşey normal dedi.
Evt dogru zaten memeyi direkt kesemem once gece beslenmesini kesmem lazim ki yavas yavas kademeli kesebileyim, valla kendimden cok umitsizim, emzirmeyi cok seviyorum ve kiyamiyorum istediginde vermemeye, bak bu gece uyudu kucagimda memede yine, yerine koyuyorm uykusu agirlasti bayildi uykusuzluktan artik, koyarken yine uyandi meme meme meme diye, vermedigim her saniye de sesinin tonu artiyo panik halinde, hani uykusu gelsin pispisla uyumak uzereyken uyur durumu fln bize sökmüyo, dusunuyorum dusunuyorum hic bi cikar bulamiyorum, meme vermiyoken yatmiyo daHa öyle rezillik çekmişsin ha böyle, ikisi durumda da gecelerin rezil gibi geçmiyo mu zaten? En azından bi kaç gün zorlanırsın sonra düzene girer. Dün gece uyanmadı mesela sabaha kadar normalde geceleri 5/6kez uyanan çocuk. Dene yani, en azından denedim dersin. 2 yaşına gelince zaten geçeceksiniz aynı süreçten. Bu arada bn sadece gece beslenmesini kestim gündüz emzirmeye devam ediyorum.
Ben korkudan yapamiyorm ya, valla sanki hic bi yolu yokmus gibi hissediyorum suan, 2 yasinda da biraktiramicm zaten, belki konusup ikna ederm, yani o oyle uzulup meme memee diye aglayinca ben kahroluyorm yabenimde gözümde büyüyor
bu gece kalktı indi yataktan salona geçti baktı geri döndü yatağa ağladı uyumadı saat 02,00 den 03,00 e kadar ayaktaydık
Anladım çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm okudum biraz geçmişi ,uyurken denediniz mi hiç benimkide içmedi uykuda vermeye başlamıştım bi deneyin biberonla belki meme sanıp içerBen kutunun içinden damlalık çıktığını bilmiyordum
Sadece sprey sanıyordum
Sanki Doğuştan tok
Amin çok teşekkür ederimAnladım çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm okudum biraz geçmişi ,uyurken denediniz mi hiç benimkide içmedi uykuda vermeye başlamıştım bi deneyin biberonla belki meme sanıp içer
ya ben özellikle d vitamini sorduğumda doktora devam et demişti ki o zaman sağlık ocağı verme demişti banaSağlıkocagındakini demiyinmi kız d vitamini
Belisnde hala kapanmadı 2yasa kadar kapanmazsa kanlarına bakıp ona göre tedavi veriyorlarmis
Ben Bir kaç ay kuklanio bıraktım o zamana kadar da herhangi Bir takviye vermiyorum. Yeni hatta kanlarina baktırdik doktor herşey normal dedi.