- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.781
Yaa bana da çok geliyo kuzum kavga dövüş yapıoz walla çocuk bıkacak ya . Acaba sınıf annesine bi iletsem mi diyorum bana da fazla gibi geliyo ödev. Sıkılıyo yapmak istemiyo. Biz defter yapıyoz bi de aldırdığı kaynak çalışma yapraklarından
aynen kuzucum biran önce baktır değerlerine ben gönderdim değerleri doktora polivit kullan dedi vitamin eksikliği çıktıEvet benim oglanda covid oldugunda almislardi 1 aylikken nefesi kesildi aglamaktan bende o yuzden erteledim iste hep kiyamiyorum ama mecburumda
Ay ben halıları yıkamaya verince bi deneyim diyorum tuvalet eğitimini ama memeyi bile bıraktırırken tutarlı ilerleyemedimnasıl olacak bilmiyorum
Dr mu dedi kapanmadı diye
Ahhh bizi şu hamiş halimize yani o döneme ışınlayıverseler de stok yapıp gelsek
ay kuzum buna çok güldüm ya çok doğru karar vermişsin benim oğlumla da aramda 5 gün varŞu an ebebekte ikincisi %50 canım ama mavi paket olmayacak premiumdan çok memnunum. Ben de gece prima bağlıyordum ama bayadır gece de gündüz de goon ile devam hiç sızma olmadı.
Yaaa sen bilirsin ama benim de doğum tarihim 2 haziran. Doktor oğlum için istersen o tarihte yapalım demişti ben istemedim 6 haziran oldu. Ne biliyim ayrı günlerimiz olsun istedim. Benim eşimin abisinin kızıyla aynı gün adamın 18 yıldır doğum günü kutlanmıyormuş
Of hepsi gözümde büyüyorcanım ilk önce memeyi bıraktırmalıyız ikisi bir arada hem çocuk hem bizim için zor olur ve asla acele etme kendini zaten çocuk belli ediyor ben oğlanda biraz acele ettim kendini kapadı kaka yapmıyordu tutuyordu ağlaya ağlaya yapıyordu çok zor süreçlerdi
bizimkininde kapanmadı bıngıldakı tam yasweetgirlcandy 1mrw
Polivit iştah açıyor ahsene iştahı açılsın diye vermiştiaynen kuzucum biran önce baktır değerlerine ben gönderdim değerleri doktora polivit kullan dedi vitamin eksikliği çıktı
ay benimde öyleOf hepsi gözümde büyüyor
çiş değilde en çok gözümde büyüyen meme olayıOf hepsi gözümde büyüyor
Polivit iştah açıyor ahsene iştahı açılsın diye vermişti
Multivitamin bütün vitaminler var. Çok düşük değil heralde tek b12 vermediğine göreaynen aama bizde b12 eksikliği sebebiyle sanırım verdi kuzu
sınırdaymış kuzuMultivitamin bütün vitaminler var. Çok düşük değil heralde tek b12 vermediğine göre
Hee ondan tek vermedisınırdaymış kuzu
Burda küçük bir savas cikti ama hallettimaynen kuzucum biran önce baktır değerlerine ben gönderdim değerleri doktora polivit kullan dedi vitamin eksikliği çıktı
DOktora sordum simdi 2 yasa kadar normal dedi kuzucanım ilk önce memeyi bıraktırmalıyız ikisi bir arada hem çocuk hem bizim için zor olur ve asla acele etme kendini zaten çocuk belli ediyor ben oğlanda biraz acele ettim kendini kapadı kaka yapmıyordu tutuyordu ağlaya ağlaya yapıyordu çok zor süreçlerdi
bizimkininde kapanmadı bıngıldakı tam yasweetgirlcandy 1mrw
BAKALIM KUZU DUSUNCEM BIRAZay kuzum buna çok güldüm ya çok doğru karar vermişsin benim oğlumla da aramda 5 gün var
13 ekim oğlum 18 ekim ben aynı gün olsa koca oyuncak tren alıp ikiniz beraber oynarsınız artık da diyebilirdi
mervoş sen boşver farklı bir tarih seçaynı burcuz diye böbürleniyor bende sende öyle yaparsın hehehe
1mrw
Evet ya emerek uyuyunca daha da zorçiş değilde en çok gözümde büyüyen meme olayı
kıyamam ya inş güzel sonuçlar çıkar kuzucumBurda küçük bir savas cikti ama hallettim
oh şükür kafama takılıyordu çok sağolDOktora sordum simdi 2 yasa kadar normal dedi kuzu
Evet ya emerek uyuyunca daha da zor
Memeyi biraktirirken sana bi yontem soyleyecem,hiç memeyi tanimamiş gibi birakacak güneş.vallahi bu aralar memede uyuyor benim ayağıma gelmiyor kocada uyutmaktan bıktı